Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
τυπε οι Σερβες ομως τοπ μουνια  :cum: :cum: :cum:
δεν εχω παει ποτε Σερβια αλλα εχω  :zfuck: Σερβες απο στριπτιζαδικα,κορυφη  :2on1: :2on1: :2on1:

Είμαι ευλογημένος  :grin:

Αν σου πω ότι οι Ελληνίδες είναι καλύτερες θα με βρίσεις ?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Είμαι ευλογημένος  :grin:

Αν σου πω ότι οι Ελληνίδες είναι καλύτερες θα με βρίσεις ?

δεν ξερω για Αθηναιες τυπε αλλα Σαλονικιες και Σερραιες εχει πολυ δυνατες  :grin: :grin:

τωρα στην συμπεριφορα, εξαρταται απο πολλους παραγοντες  :grin: :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
δεν ξερω για Αθηναιες τυπε αλλα Σαλονικιες και Σερραιες εχει πολυ δυνατες  :grin: :grin:

τωρα στην συμπεριφορα, εξαρταται απο πολλους παραγοντες  :grin: :grin:

Δεν είναι μέσα ο μπλιζαρντ και ανέβηκε το κωλοθρέντ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
1, Ο κ. The Saint! μπορει να εχει διαφορες ιδιοτροπιες, να ειναι παπλιοκας και να εχει αξιοθρηνητα ρυπαρη εμφανιση αλλα κοτα δεν ειναι και αυτο αποδειχθηκε κατα τις εργασιες του νηματος.
Δεν εκανε πισω εκει που ολοι οι αλλοι εδω μεσα εκαναν. Οσοι ξερουν, το ξερουν απο το νημα μας ...
2. Κανονιστε με αυτα και μ αυτα να εχουμε και αλλα ban εδω μεσα.
3. Και χωρις να θελω να παρεξηγηθω απο τους ενδιαφερομενους σας λεγω οτι ειναι πολυ σοφο το ' Μηδενι δικην δικασεις πριν αμφι μυθον ακουσεις '.
Θυμηθειτε οτι εμεις ξερουμε μονο τη μια πλευρα της ιστοριας. Η αλλη πλευρα δεν εχει μιλησει.
Ο νοων νοειτω. Ο.Κ.;;;

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
1, Ο κ. The Saint! μπορει να εχει διαφορες ιδιοτροπιες, να ειναι παπλιοκας και να εχει αξιοθρηνητα ρυπαρη εμφανιση αλλα κοτα δεν ειναι και αυτο αποδειχθηκε κατα τις εργασιες του νηματος.
Δεν εκανε πισω εκει που ολοι οι αλλοι εδω μεσα εκαναν. Οσοι ξερουν, το ξερουν απο το νημα μας ...
2. Κανονιστε με αυτα και μ αυτα να εχουμε και αλλα ban εδω μεσα.
3. Και χωρις να θελω να παρεξηγηθω απο τους ενδιαφερομενους σας λεγω οτι ειναι πολυ σοφο το ' Μηδενι δικην δικασεις πριν αμφι μυθον ακουσεις '.
Θυμηθειτε οτι εμεις ξερουμε μονο τη μια πλευρα της ιστοριας. Η αλλη πλευρα δεν εχει μιλησει.
Ο νοων νοειτω. Ο.Κ.;;;

Δε πας να ξύνεις προβιές ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom