tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.927
- Πόντοι
- 606
κ εγω προαγω το φιλαθλο πνευμαΠαει ο Ολυμπιακος.
Κριμα για τον αδελφο μου!
δεν θα φαω αποψε
κ εγω προαγω το φιλαθλο πνευμαΠαει ο Ολυμπιακος.
Κριμα για τον αδελφο μου!
Κανεις ειπα Ερη.Δεν ειπα καμμια.Εκτος αν......
αν αν..Κανεις ειπα Ερη.Δεν ειπα καμμια.Εκτος αν......
Οφειλαμε παντως να το διευκρινισουμε.Αν τα ενδιεφερε θα μου εκανε τρομαχτικη εντυπωση
Ολο με ξεχνατε εδω μεσανεςΑν τα ενδιεφερε θα μου εκανε τρομαχτικη εντυπωση
Τυπε λες να ειναι καλη μαθητρια και να της αρεσουν οι επαναληψεις?Τοσοι δασκαλοι εδω θα σε μαθουμε , αρκει να κατσειs στο..............................θρανιο
Ε χρωσταμε που χρωσταμε τηs.....Μιχαλουs , για ακομη μια οφειλη δεν τιθεται θεμαΟφειλαμε παντως να το διευκρινισουμε.
Για ποιο απο τα 2 τυπε?
Καλησπερα Ερη ..... Ποιοs κακοηθηs σου ειπε οτι σε ξεχνω ????Ολο με ξεχνατε εδω μεσανες
Ε χρωσταμε που χρωσταμε τηs.....Μιχαλουs , για ακομη μια οφειλη δεν τιθεται θεμα
τροβαδουροςαν ειναι η αγαπη αμαρτια
θα βγω να το φωναξω να το πωωωω
μα ειπες για το πουλι σου και ο αλλος απανταει οτι κανενα μελος δεν ενδιαφερεται. εγω τι ειμαι μελος - φαντασμα;Καλησπερα Ερη ..... Ποιοs κακοηθηs σου ειπε οτι σε ξεχνω ????
Εμπεριεχει 2 υποθεσεις.Ποιας ειστε υποστηρικτης?
οσι μπουγελο βραχηκαμε αρκεταμπουγελο
τι λετε ρε ανωμαλοι;Εμπεριεχει 2 υποθεσεις.Ποιας ειστε υποστηρικτης?
Μαλλον εννοουσε τα αρσενικα........Για τα θηλυκα μελη δεν τιθεται θεμαμα ειπες για το πουλι σου και ο αλλος απανταει οτι κανενα μελος δεν ενδιαφερεται. εγω τι ειμαι μελος - φαντασμα;
μα ειπες για το πουλι σου και ο αλλος απανταει οτι κανενα μελος δεν ενδιαφερεται. εγω τι ειμαι μελος - φαντασμα;
ναι αλλα εβγαλα το απωθημενο με τα σουβλακια ;)παλι αδειο ψυγειο; (σου χαλασα την ειρωνια ) χαχαχαχαχαχχαχαχα
χαχααχααχαχααχαχα αν αρχισει η γυναικα να ειναι προσηλωμενη σε πανω απο ενα πουλι την κατσαμε μπλιζακι..Εσεις ειστε προσηλωμενη στα πουλια των κ.κ. The Saint, NICK TRIVE και brabus.
Μπα τυπε εγω δεν πιστευω οτι διαβαζε.Προτιμουσε το ξυλο.Απο τοτε το ειχε απωθημενο.Ειναι η μονη μεθοδοs με την οποια θα τα καταλαβει ολα