House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Pathetic.εξαρταται την γκομενουλα
εγω ειμαι πουνοψυχη και πιανει
Pathetic.εξαρταται την γκομενουλα
εγω ειμαι πουνοψυχη και πιανει
Μπλιζ θα άντεχες μια έξοδο μαζί μου?
εχω κληρονομικο χαρισμα.. :-*και που το ξες?
σε εχω για πρωινο...για ρώτα το χάρισμα....θα άντεχες ένα γαμήσι μαζί μου? ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχαχχ
για ρώτα το χάρισμα....θα άντεχες ένα γαμήσι μαζί μου? ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχαχχ
Μια φορα ενεδωσα στον πειρασμο (βοηθησαν και οι 6-7 κουερβο) και το τι μαλακιες της αραδιασα δε λεγετεΕιπαμε ... ΟΧΙ.
Τι ξερει η κα. Εριναλ και την ρωτατε.
Ωιμε!τέτοια μέρα βγαίναμε έξω, τώρα μόνος πως θα αντέξω την απουσία σου :'(
αλι και τρισαλι..
μπαι και να χασετεΩΧΧΧΧ Αργησα
Μπαι μποις εντ γκερλς
εξαρταται την γκομενουλαΤωρα που λετε για καψουρες,πιστευετε οτι πιανει στις γυναικες αν τους το παιξεις πληγωμενος καψουρης η απλα θα πουνε αυτος ειναι αλλου?
Δεν έχουν την πείρα μας φίλε οι νέοιΑν πληρωσετε, ολα θα γινουν.
σε έχω επιθυμήσει, σε έχω επιθυμήσει
σιγα ρε μανα μου δεν ειπαμε να κάνει αλλος σαν χηρα που εχασε τον συγχωρεμενο χαχααχχαχαχαχαχα παρολα αυτα το ειμαι καψουρης εχει πιασει σε εμεναΔηλαδη κανεις πιτι φακ? Κατα κυριο λογο τα πιτι φακ ειναι φειλ πιστευω ομως.
:oαη αυτώσου μωρή
πουτσοψυχη
Τωρα που λετε για καψουρες,πιστευετε οτι πιανει στις γυναικες αν τους το παιξεις πληγωμενος καψουρης η απλα θα πουνε αυτος ειναι αλλου?
α καλα εσυ λες να ειναι καψουρης με αλλη; χααχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχ ως παναια μου θα μας τρελανειςΕγω μια φορα το εκανα αυτο και αυτη αντι να μου κατσει προσπαθουσε να βρει τροπο να μου τα ξαναβρει με την πρωιν καψουρα.Αυτο δεν θα ηταν τοσο ασχημη κατασταση αν εξεταισεις το γεγωνος οτι δεν υπιρχε καμια πρωιν καψουρα και οτι την ειχα επινοησει εγω μεσα στο πιωμα μου
Τα προκαταρκτικα πριν το γαμησι Ερητι ειναι το πρι γκειμ σοου ;