kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
[move][/move]![]()
![]()
Θέλω ένα ξυλόγλυπτο για την κρεβατοκάμαρα στο σπίτι & ένα μπαλόνι να το δέσω στο φωτιστικό - bliz
[move][/move]![]()
![]()
εδω φιλε εμεις να σε βοηθησουμε ,τα φιλαρακια σου
στα ξυλογλυπτα ειδικευεται ο μπιλυ13,δες το σχετικο θρεντ,τον βοηθαω κι εγω καμια φορα
εδω φιλε εμεις να σε βοηθησουμε ,τα φιλαρακια σουΘέλω ένα ξυλόγλυπτο για την κρεβατοκάμαρα στο σπίτι & ένα μπαλόνι να το δέσω στο φωτιστικό - bliz
εχει πολλα ποιοτικα κομματια στο σχετικο θρεντ....για μπανιο,κουζινα ,καθιστικο......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μα για φαντασου, ολα τα ρουχα μου να λειπουν απ τα σχοινια σου....Θελω να βάλω τέρμα το ράδιο
Να σπάσουν του αμαξιού τα τζάμια
Που εισαι ρε σισιες, μονο εσύ με καταλάβαινες.
Και λίγα ειπεςΜε περιεργεια διαβαζω οτι τα μελη του θρεντ θα πηγαιναν μαζι μου για μιλφ και αλκοολια και βγαζω το συμπερασμα οτι με εχετε περασει για κρεπαλιαρη εκφυλο πορνιαρη μαμαδογαμη![]()
Οταν το φαν κλπαμπ που θα κανουν οι μαμαδες που εχω ικανοποιησει ανα τον κοσμο βαρεσουν τατοο με κατι τετειο στο κωλομερι τους θα εχω φτασει ενα βημα ποιο κοντα στην πνευματικη ολοκληρωσησαουλ -βια- αλητεια
Εξαιρετικη η επιλογη σας.
Οχι μονο για την μουσικη αλλα και για τα λογια... με το φοβερο βιντεο απο Αργεντινη και Iron Man και το υπεροχο μπαλεττο απο πισω, ντυμενες με τα χρωματα της Αμερικανικης σημαιας.
Με περιεργεια διαβαζω οτι τα μελη του θρεντ θα πηγαιναν μαζι μου για μιλφ και αλκοολια και βγαζω το συμπερασμα οτι με εχετε περασει για κρεπαλιαρη εκφυλο πορνιαρη μαμαδογαμη![]()