erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αστα διαλα πια εδω μεσαΤα αποτελέσματα της προηγούμενης ψηφοφορίας μας ήταν τόσο εύγλωττα, που δεν απαιτούν σχολιασμό το νήμα!
αστα διαλα πια εδω μεσαΤα αποτελέσματα της προηγούμενης ψηφοφορίας μας ήταν τόσο εύγλωττα, που δεν απαιτούν σχολιασμό το νήμα!
Χαχαχαχα χαχαχαχαΘα σε κανω ψιλοκομμενο με φασολακια αφου σε εχω σωταρει πρωτα σε καυτο λαδι κανονισε
θα τα παρω κρανιο καμια ωρα και θα τα σπασω ολα εδω μεσαΒλαμένη είσαι κι εσύ? Τι δεν καταλαβαίνεις? Πιο ξεκάθαρη ψηφοφορία δεν υπήρχε
μουνας γελακι ε; αααααααααχΧαχαχαχα χαχαχαχα
Τα προφανή δε χρειάζονται επεξηγήσειςΤα αποτελέσματα της προηγούμενης ψηφοφορίας μας ήταν τόσο εύγλωττα, που δεν απαιτούν σχολιασμό το νήμα!
Σου μπήκε;μουνας γελακι ε; αααααααααχ
Βλαμένη είσαι κι εσύ? Τι δεν καταλαβαίνεις? Πιο ξεκάθαρη ψηφοφορία δεν υπήρχε
Τα προφανή δε χρειάζονται επεξηγήσεις
Εδώ μέσα μόνο σπασμένα νικς έχει. ;)θα τα παρω κρανιο καμια ωρα και θα τα σπασω ολα εδω μεσα
που τετοια τυχηΣου μπήκε;
εγω τοσα χρονια με το ιδιο εχω γινει γραφικηΕδώ μέσα μόνο σπασμένα νικς έχει. ;)
illy?εγω τοσα χρονια με το ιδιο εχω γινει γραφικη
που ειναι ο μπλιζ να τον χαστουκισω με την ψηφοφορια
καταθέτω διάβημα για την ψηφοφορία με τα ΧΧΧ. μαζί με τον Μποκα που θεωρούσε πάντα τις ψηφοφορίες σου χαλια και είχε και δικιοΠαρών!
καταθέτω διάβημα για την ψηφοφορία με τα ΧΧΧ. μαζί με τον Μποκα που θεωρούσε πάντα τις ψηφοφορίες σου χαλια και είχε και δικιο
ΣυμφωνώΟ κ. Μπόκα δεν ακούγεται [ δικονομικά ] αφού δεν παρίσταται.
Οι δικοί σας ισχυρισμοί εξετάσθηκαν ενδελεχώς και απορρίπτονται.
Η απόφαση είναι ανέκκλητη!
ο μποκα παρισταται δια πληρεξουσίου , και εφοσον χρησιμοποιεις την γνωστη δικονομια τα ανεκκλητα να τα βαλεις στον ποπο της σιλβια Οσο για την απόρριψη την γραφω στο μουνακι μουΟ κ. Μπόκα δεν ακούγεται [ δικονομικά ] αφού δεν παρίσταται.
Οι δικοί σας ισχυρισμοί εξετάσθηκαν ενδελεχώς και απορρίπτονται.
Η απόφαση είναι ανέκκλητη!
ο μποκα παρισταται δια πληρεξουσίου , και εφοσον χρησιμοποιεις την γνωστη δικονομια τα ανεκκλητα να τα βαλεις στον ποπο της σιλβια Οσο για την απόρριψη την γραφω στο μουνακι μου
Έτσι, μη μας κουνιέται η ασκούμενη1. Εγινε δεκτή ένσταση ελλείψεως πληρεξουσιότητας που υπεβλήθη από μπου.
2. Χρησιμοποιούμε την δικονομία του blizardeye
3. Όταν λέμε ανέκκλητη σημαίνει ανέκκλητη. 'Αρα τα σχόλιά σας στα καφενεία και όχι στο ακροατήριο.