blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.696
- Πόντοι
- 26.096
Α μαλιστα....Κατι τετοιο δλδ
BLOODY RIGHT!
Α μαλιστα....Κατι τετοιο δλδ
Ε τώρα τι μας λες. Ότι οι γυναίκες εφόσον πάντα εβρισκαν να γαμηθουν, (θάλασσα γιαούρτι) καλά κάνουν και σας φτύνουν για οποίο έχει αυτοκίνητο λεφτά δώρα κτλ.. Μπουρδες δηλαδή για τις οποίες χτυπθστε εδώ μέσα χρόνια και τις επικροτεις εγωιστικαΤο ρητο ειναι ακριβεστατο.............Τωρα μαλιστα που εγινε η θαλασσα γιαουρτι
Ο εν λογω φοροs καταργηθηκε.........Θα εχειs αποθεμα για μια 20ετια και......
έχει και ΕΝΦΙΑ?
Ε τώρα τι μας λες. Ότι οι γυναίκες εφόσον πάντα εβρισκαν να γαμηθουν, (θάλασσα γιαούρτι) καλά κάνουν και σας φτύνουν για οποίο έχει αυτοκίνητο λεφτά δώρα κτλ.. Μπουρδες δηλαδή για τις οποίες χτυπθστε εδώ μέσα χρόνια και τις επικροτεις εγωιστικα
Ο εν λογω φοροs καταργηθηκε.........Θα εχειs αποθεμα για μια 20ετια και......
είσαι σίγουρος ότι καταργήθηκε?
ο Σόιμπλε το γνωρίζει?
Δεν χτυπιεμαι.........Το αποφευγωΕ τώρα τι μας λες. Ότι οι γυναίκες εφόσον πάντα εβρισκαν να γαμηθουν, (θάλασσα γιαούρτι) καλά κάνουν και σας φτύνουν για οποίο έχει αυτοκίνητο λεφτά δώρα κτλ.. Μπουρδες δηλαδή για τις οποίες χτυπθστε εδώ μέσα χρόνια και τις επικροτεις εγωιστικα
είσαι σίγουρος ότι καταργήθηκε?
ο Σόιμπλε το γνωρίζει?
καλα αυτό εννοείται αλλά αν σε εκνευρίζει όταν μια γυναίκα όμορφη σε φτύσει γιατί είσθαι φτωχός τότε η δική μου άποψη είναι ότι έχει την λογική σου οπότε κακώςζοριζεσαι, αν είσαι τόσο κουλ και βολευεσαι με την χοντρή αλλά σαουλ όλα καλά ΑχαχαχαχαΔεν χτυπιεμαι.........Το αποφευγω
Και λεω την γνωμη μου εφ οσον εχουμε δημοκρατια
Μπονα σερα σινιορεΚαλησπέρα σ όλα τα καλά παιδιά.
Ααααα δλδ η εναλλακτικη μου πρεπει ντε και ντε να ειναι ευτραφηs και αδελφη τηs Βασιλειαδου???καλα αυτό εννοείται αλλά αν σε εκνευρίζει όταν μια γυναίκα όμορφη σε φτύσει γιατί είσθαι φτωχός τότε η δική μου άποψη είναι ότι έχει την λογική σου οπότε κακώςζοριζεσαι, αν είσαι τόσο κουλ και βολευεσαι με την χοντρή αλλά σαουλ όλα καλά Αχαχαχαχα
Γειά σου φίλε Λάιφ. Καλή Σαρακοστή σ όλους, ελπίζω να περάσατε καλύτερα από μένα.Μπονα σερα σινιορε
Δεν ξερει Ελληνικα........Αρα δεν τοχει παρει πρεφα
Κι εγω θα περναγα καλυτερα, αν δεν χαναμε μια θεια απ το σοι και αυριο θα παμε να την χαιρετισουμεΓειά σου φίλε Λάιφ. Καλή Σαρακοστή σ όλους, ελπίζω να περάσατε καλύτερα από μένα.
Ναι μωρε ξερει..........αλλα περιμενει κι αυτοs (οπωs κι εμειs) να δουμε τι θα γινει, για το μελλον αυτηs τηs χωραsΔεν χρειάζεται να ξέρει Ελληνικά για να ξέρει τι συμβαίνει, γνωρίζουν άλλοι πολύ καλά τα γερμανικά όπως φαίνεται...
Αλλά ας μην το γυρίσουμε προς τα εκεί. Καλή είναι η πλάκα που κάνουμε.
όχι είναι η ωραία φτωχή τίμια συνετη σούπερ στο κρεββάτι γκομενα που είναι και καλός χαρακτήρας ΑχαχαχαχαΑαααα δλδ η εναλλακτικη μου πρεπει ντε και ντε να ειναι ευτραφηs και αδελφη τηs Βασιλειαδου???
τέλειο δν υπάρχει, το ψάχνουμε ;)Όχι, πάρα πολύ καλά πέρασα απλά ελπίζω κάποιοι απο σας να περάσατε τέλεια. ;)