blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.696
- Πόντοι
- 26.096
Συνταξιούχος είσαι ?
Δυστυχως οχι, κυριε.
Αλλα πειτε μου, παρακαλω. Τι σχεση εχει η εργασιακη κατασταση μου με τα μπαναρισματα;;;
Συνταξιούχος είσαι ?
Με παροτρύνετε να συνεχίσω το φλερτ. Ο γλου έχει αντίθετη άποψη
bliz μόνο εσύ θα μου πεις την αλήθεια. Τέλος η κα. Ερινάλ για μένα.Σας παροτρυνει να συνεχισετε το φλερτ επειδη επιθυμει την κα. Ερινσλ για τον εαυτο του. Αν μπαναριστειτε η δουλεια του θα ειναι πιο ευκολη.
bliz μόνο εσύ θα μου πεις την αλήθεια. Τέλος η κα. Ερινάλ για μένα.
και εγώ παράτησα όλα μου τα κορίτσια για χάρη τηςΠαντα διπλα σας!
Ο Αγιος ειναι καταχθονιος και θελει να σας οδηγησει στον ολεθρο.
Μακρια απο την κα. Εριναλ.
Θα πονεσετε κ θα υποφερετε αλλα θα σταθουμε διπλα σας.
και εγώ παράτησα όλα μου τα κορίτσια για χάρτη της
Πίσω στις Βαλέριες και στις Αλίκες
καλά, αλλά μέχρι να επιστρέψω δεν διορθώνεις το χάρτη με χάρη αααχχαχαχαχαχαχΕτσι, κυριε.
Επιστρεψτε σ αυτες που τρεφουν αγνα αισθηματα για εσας κ αφηστε τον Αγιο να βραζει αφου ειναι εμφανης ο ποθος της κας. Εριναλ για εσας.
ama συνεχισεις θα ανασκολοπισω τον μπλιζΜε παροτρύνετε να συνεχίσω το φλερτ. Ο γλου έχει αντίθετη άποψη
εμφανίστηκε ο φαντομάςama συνεχισεις θα ανασκολοπισω τον μπλιζ
Οι γέροι γίνονται κακοί ειδικά όταν δεν έχουν τι να κάνουν όλη μέρα.Δυστυχως οχι, κυριε.
Αλλα πειτε μου, παρακαλω. Τι σχεση εχει η εργασιακη κατασταση μου με τα μπαναρισματα;;;
ολη μερα ξυνουν τα παπαρια τους μανΟι γέροι γίνονται κακοί ειδικά όταν δεν έχουν τι να κάνουν όλη μέρα.
καπνιζουν και λακι στραικολη μερα ξυνουν τα παπαρια τους μαν
Οι γέροι γίνονται κακοί ειδικά όταν δεν έχουν τι να κάνουν όλη μέρα.
Μετα τα 80 αλλαζουν οι προτεραιοτητες. Αδχολουμσι με τη σωτηρια της ψυχης μου και οχι με επιγειες μικροτητες.
ama συνεχισεις θα ανασκολοπισω τον μπλιζ
55 δεν είσαι ?
55 δεν είσαι ?
Μολις ανεφερα οτι ειμαι πολυ μεγαλυτερος αλλα εσεις το 55 απο που το εξαγετε;
γνωρίζετε ή υποθέτετε?