Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγώ είμαι αγαπούλης. ΤΕΛΟΣ, ή πας με αγαπούληδες ή όχι  :grin:
αγαπουλης και κωλο; ασε ρε φιλαρακι... και οταν γαμεις κωλο τι νοιωθεις αγαπη προς το κοριτσι και στοργη; Θα μας τρελανετε εντο μεσανε :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
αγαπουλης και κωλο; ασε ρε φιλαρακι... και οταν γαμεις κωλο τι νοιωθεις αγαπη προς το κοριτσι και στοργη; Θα μας τρελανετε εντο μεσανε :2funny:
αν το κάνεις σωστά, είναι ηδονή και για τη γυναίκα. Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο

Δεν τον ξέρεις?  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και για να τελειωνουμε με τις μαλακιες το γαμησι αν δεν ειναι βρωμικο δεν ειναι γαμησι. Επίσης το οτι θέλετε να νοιωθετε καπως "φιλικα" και οικεία με τις κοπελες με φιλια κτλ δεν σας κανει αγαπουληδες εκτος αν τις ερωτευεστε οποτε εκει παω πασο. και τέλος το σεξ δεν εχει μια μορφη μπορει μια μερα να θες το μπινελικι σου και την επομενη αισθησιακον γκωλικον ερωτα  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αν το κάνεις σωστά, είναι ηδονή και για τη γυναίκα. Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο

Δεν τον ξέρεις?  :birdman:
  Γιαυτο καποιοι "παιρνουν" κωλο και καποιοι μενουν να ανοιγουν θρεντ "γαμιουνται οι ελλεηνιδες απο κωλο" , θα συμπληρωσω..... :tooth:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το να γαμας απο κωλο δειχνει υπερτατη στοργη και αγαπη. Δειχνει οτι αποδεχεσε και αγκαλιαζεις ολα τα κομματια της κοπελας σου...Ακομα και τα πιο ..... Σκοτεινα.....Δ

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
και για να τελειωνουμε με τις μαλακιες το γαμησι αν δεν ειναι βρωμικο δεν ειναι γαμησι. Επίσης το οτι θέλετε να νοιωθετε καπως "φιλικα" και οικεία με τις κοπελες με φιλια κτλ δεν σας κανει αγαπουληδες εκτος αν τις ερωτευεστε οποτε εκει παω πασο. και τέλος το σεξ δεν εχει μια μορφη μπορει μια μερα να θες το μπινελικι σου και την επομενη αισθησιακον γκωλικον ερωτα  :tooth:
σου έχω πει να μη διαβάζεις τις κριτικές μου  :bottom:

σε σένα θα κάνω πρωτόγνωρα πράγματα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Πάω να δω το ΘΡΥΛΟ

ΓΑΜΙΈΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΙ Η ΕΡΙΝΑΛ  :dancing:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
γαμω την κουβεντα.μετα θα παω σπιτι,να βαλω νασιοναλ γκεογκραφυ,να δω πως γαμαει το κουνουπι :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τα παραπανω δεν αναιρουν το γεγονός οτι ο αλεξ ειναι αγαπουλις γιατι δεν γαμαει μονο βαζει καρδουλες στο φορουμ  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom