gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχω και αλτσχαιμερμε μπερδεύεις με άλλον.
εχω και αλτσχαιμερμε μπερδεύεις με άλλον.
εγώ είμαι αγαπούλης. ΤΕΛΟΣ, ή πας με αγαπούληδες ή όχικατηντησε αηδια αυτη η απάντηση αλλα το επιασα το υπονοούμενο
στο πάνω ή στο κάτω κεφάλι?εχω και αλτσχαιμερ
αγαπουλης και κωλο; ασε ρε φιλαρακι... και οταν γαμεις κωλο τι νοιωθεις αγαπη προς το κοριτσι και στοργη; Θα μας τρελανετε εντο μεσανεεγώ είμαι αγαπούλης. ΤΕΛΟΣ, ή πας με αγαπούληδες ή όχι
σε ολαστο πάνω ή στο κάτω κεφάλι?
αν το κάνεις σωστά, είναι ηδονή και για τη γυναίκα. Δε θέλει κόπο θέλει τρόποαγαπουλης και κωλο; ασε ρε φιλαρακι... και οταν γαμεις κωλο τι νοιωθεις αγαπη προς το κοριτσι και στοργη; Θα μας τρελανετε εντο μεσανε
για αυτό γαμάς τις ίδιες γίδες κάθε μέρα? ξεχνάς ποιες πήδηξες χθες?σε ολα
για αυτό γαμάς τις ίδιες γίδες κάθε μέρα? ξεχνάς ποιες πήδηξες χθες?
Γιαυτο καποιοι "παιρνουν" κωλο και καποιοι μενουν να ανοιγουν θρεντ "γαμιουνται οι ελλεηνιδες απο κωλο" , θα συμπληρωσω.....αν το κάνεις σωστά, είναι ηδονή και για τη γυναίκα. Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο
Δεν τον ξέρεις?
σου έχω πει να μη διαβάζεις τις κριτικές μουκαι για να τελειωνουμε με τις μαλακιες το γαμησι αν δεν ειναι βρωμικο δεν ειναι γαμησι. Επίσης το οτι θέλετε να νοιωθετε καπως "φιλικα" και οικεία με τις κοπελες με φιλια κτλ δεν σας κανει αγαπουληδες εκτος αν τις ερωτευεστε οποτε εκει παω πασο. και τέλος το σεξ δεν εχει μια μορφη μπορει μια μερα να θες το μπινελικι σου και την επομενη αισθησιακον γκωλικον ερωτα
για αυτό γαμάς τις ίδιες γίδες κάθε μέρα? ξεχνάς ποιες πήδηξες χθες?
ξεκαρδιστηκες φιλεχαχαχαχαχαχαχα...
γαμω την κουβεντα.μετα θα παω σπιτι,να βαλω νασιοναλ γκεογκραφυ,να δω πως γαμαει το κουνουπι
ξεκαρδιστηκες φιλε
τι λες τωρα ταιριαζουμε;σου έχω πει να μη διαβάζεις τις κριτικές μου
σε σένα θα κάνω πρωτόγνωρα πράγματα.