erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
α τοτε εχεις χασει πολλα ..Δεν τον παρακολουθω καιρο.Λιγο διαστημα και ειλικρινα τον σταματησα γιατι θα παθαινα και εγω εγκεφαλικο.
α τοτε εχεις χασει πολλα ..Δεν τον παρακολουθω καιρο.Λιγο διαστημα και ειλικρινα τον σταματησα γιατι θα παθαινα και εγω εγκεφαλικο.
Ετσι ειχε πει και μια μαρτυρας UFO ατις ΗΠΑ αν θυμαμαι καλα.Την απηγαγαν εξωγηινοι,την ξεσχισαν στο γαμησι με σκοπο να αφησουν τον σπορο τους στην γη.Δεν πιστευω να ησουν εσυ?Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι με απήγαγαν κάτι εξωγήινοι
Αν δεν ειναι τρολλ,η ηλικια του με βαση τις αποψεις του στα διαφορα θεματα,δεν πιστευω να ειναι πανω απο 15.α τοτε εχεις χασει πολλα ..
σχεδον 30 ειναιΑν δεν ειναι τρολλ,η ηλικια του με βαση τις αποψεις του στα διαφορα θεματα,δεν πιστευω να ειναι πανω απο 15.
0.7 την ημερα λεει το προφαιλ μου.κλεβειςΑπο οτι βλεπω δεν άλλάξε κάτι οσο ελειπα. Ο Γιάννης ψωλάρει, ο μποκας το έχει κάψει και νομιζει οτι με γυμνάζει ο αλαφροισκιωτος, ο μπλιζ την έχει ακούσει στερεοφωνικά με τις γκομενες που του δειχνει ο χαουζ και ο νικ και την πλερωνω εγω, ο νικ γαμαει, ο λαιφ πινει, ο σαουλ υποφερει στα στρατα, ο αγιος στα πμ κλασσικα, ο τομα πεταει μια φραση στις τρεις μερες και απανταει ο χαουζ κανει τριο , ο γαμιαριτς με περιμενει σε σουιτες με σαμπανιες και ο μπραμπ μας εχει αφησει χρονους και πηδιεται με την ροζυ που μπαινει ενω ο αλεξ θυμωσε. Τελεια περναμε
Εννοεις βιολογικα.Εγω λεω για το μυαλο,αλλα και το τι εχει ζησει μεχρι στιγμης.σχεδον 30 ειναι
εσυ νομιζεις εισαι καλυτερος ;Εννοεις βιολογικα.Εγω λεω για το μυαλο,αλλα και το τι εχει ζησει μεχρι στιγμης.
:-χιονίζει!!!
πεταξα κ εγω μια φρασησυναντηση τιτανων των σχεσεων στο αλλο θρεντ. Μπολ μιλαει με αλεξ. τι αλλο θελει κανεις απο την ζωη του
Σοβαρα το λες,αστεια το λες δεν με πειραζει,ουτε και με τσιγκλας ετσι.Εγω εξαλλου ειμαι εξωγηινος.εσυ νομιζεις εισαι καλυτερος ;
Ούτε εγω γαμάω, μη δίνεις σημασία0.7 την ημερα λεει το προφαιλ μου.κλεβεις
Σε καλη μερια ευχομαιΣοβαρα το λες,αστεια το λες δεν με πειραζει,ουτε και με τσιγκλας ετσι.Εγω εξαλλου ειμαι εξωγηινος.
Δεν κερδισα ακομα το λαχειο.Σε καλη μερια ευχομαι
:-* Στο εύχομαιΔεν κερδισα ακομα το λαχειο.
στο καλο καλο βραδυ ερειζεραφού δεν σου αρέσει...
προσωρινή είναι η χαρά, το πρωί δεν θα υπάρχει τίποτα.
κάνει ένα κρύο έξω....
Καλό βράδυ!
Γέρος ειμαι
Με την καρδια σου?Η θα με αποκαλεσεις ξανα Μπολντυ?:-* Στο εύχομαι