NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
δε χωράω σε βρακί, σκελέα φοράωΕπίσης, μπορει να κρεμάσει σκορδο κ να φορέσει το βρακί του αναποδα
δε χωράω σε βρακί, σκελέα φοράωΕπίσης, μπορει να κρεμάσει σκορδο κ να φορέσει το βρακί του αναποδα
Μ αυτά που έχω κάνει παίχτη δε με κολλάει τίποτα πια.ειναι θεμα αντισωματατων !!
Γιατί δε λες πανί ιστιοφόρου να καταλάβει το μέγεθος καλύτερα?δε χωράω σε βρακί, σκελέα φοράω
Δεν χρειαζονται λεπτομερειες καλου κακου απο μακρια κ αγαπημενοι!!! ;)Γιατί δε λες πανί ιστιοφόρου να καταλάβει το μέγεθος καλύτερα?
κάτω όμως είσαι
όσο για τα Σαλονικίωτικα, τα μιλάω φαρσί, 4 χρόνια έμενα πάνω.
Σωστά. ;)Δεν χρειαζονται λεπτομερειες καλου κακου απο μακρια κ αγαπημενοι!!! ;)
τι χειρότερο μπορεί να πάθω, εδώ με πέταξε έξω το μπου 2 φορές
Τα θελει του!!!παιδια παλι για το πουλι του νικ μιλατε???
μην πιανεις στο στομα σου το πουλι του νικ...Τα θελει του!!!
με γλωσσοτρώνε τα κορίτσια του νήματος όλη μέρα
Και να ηθελα, φανταζει δυσκολο!!! ;)μην πιανεις στο στομα σου το πουλι του νικ...
Αν δεν απατωμαι, αυτα γραφτηκαν σε άλλο θρεντ.[move]ΕΝΘΕΤΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ και ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ.[/move]
Εγώ πάντως που ζω εδώ πάνω από 25 χρόνια δεν κόλλλλησα "ιδίωμα". Προσέχω
Θεούμπα μου!!!!!!!:-* :-* :-*
Μωρό μου!!!
:-* :-* :-*
Μωρό μου!!!
Θεούμπα μου!!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.threadbombing.com/data/media/2/Vomit.gif[/img[/URL]]
[/quote]
σωστή η αντίδραση σου ,το ίδιο σκέφτηκα αλλά το τζιφάκι πολύ ..μόυφα αρχηγέ ,πρόσεξε την ώρα που σκύβει πρός τα μπροστά που διαγράφεται μιά σωλήνα κάτω από το σακάκι στο ύψος της μέσης :rolleyes: ;) :headbang3: :2funny: :2funny: :2funny: :gay:
άσε που η ποσότητα είναι πολύ μικρή σε σχέση με την ποσότητα που έβγαλα εγώ με το ζεύγος πάλι.σωστή η αντίδραση σου ,το ίδιο σκέφτηκα αλλά το τζιφάκι πολύ ..μόυφα αρχηγέ ,πρόσεξε την ώρα που σκύβει πρός τα μπροστά που διαγράφεται μιά σωλήνα κάτω από το σακάκι στο ύψος της μέσης ;)