blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 26.096
Εκεί που πρέπει εισαι σταθερη παντως ;)
To πουλί μου μια χαρα δουλευει πάντως. Την τύχη την αφηνω για αλλους.
Εισθε βλαξ, χαλβας και κατατρυχεσθε απο συμπλεγμα κατωτεροτητας.
Πιθανως εχετε και προβλημα στυσης και σιγουρα μεγεθους του πεους σας.
Εισθε ο γελοιος του νηματος και γι αυτο γλενταμε μαζι σας.
Κοροιδο..
ναι ναι ετσι γελοιε
Περιμενω το κοριτσακι μου να γυρισει, να του στειλω ενα φιλι για καληνυχτα.
Πολλές.
Βρε αγαπη, βρισκεις παντα τις καταλληλες ωρες να μπουκάρεις!!!!!!
Κανενα σύρμα για το κοριτσακι μου...
Ειμαι ανοικτο βιβλιο για εκεινη...
Ναι κ να θελεις δε μπορει να κρυφτεις!!!
Αλλα παντα με καταφερνεις.....
Τα εχουμε συζητησει κι απο κοντα αυτα...
Δεν σε "καταφερνω".
Απλως ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα...
Τυπε το τηλεφωνο για την παντρεμενη που μου ζητησες δες π.μ
χαχαχαχαχα...
Και πορνη και κερατωμενη η κα. Ροζυ;;;;
Καλο ξεμπερδεμα, κ. ΧΑΛΒΑ!
Δεν ανησυχω αγαπητε κ ευχαριστω για το ενδιαφερον να με ενημερωσετε, αλλά οτιδηποτε κρινει απαραιτητο θα μου το πει ο ιδιος!!!
Συνεπως μην κανετε τον κοπο αδικα ;)
Εγω απλα σε ενημερωσα για να μην παιδευεσαι ασκοπα, τη στιγμη που συνεπεσε με την εισοδο μου και θυμηθηκες να ενημερωσεις δημοσια για κατι που οπως λες εγινε με προσωπικη επικοινωνια ;)
Μωρο μου, ο agharal ειναι καλο παιδι και φιλος, εκανε εμφανως πλακίτσα.
Δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζεις ούτως ή αλλως.
Σου φαινεται να με απασχολει??
Οχι ψυχη μου. Εκανα μια απλη διευκρινιση.
Φίλε μου, μήπως αρχιζεις να αντιλαμβανεσαι σιγα σιγα γιατι εχουμε κυβερνηση Συριζα?
Η αριστερα ειναι πνευματικός καρκίνος. Τα εχουμε ξαναπεί.
Aφήστε όλα τα λουλούδια ν ανθίσουν αγαπητέ μου.
καλοκαιρινη ατμοσφαιραΗ τσικνοπεμπτη θελει μπαρμπεκιου με μπυρες και τοπλες γκομενες σε κηπο με πισινα. Αλλιως ιτς τζαστ αναδερ ντει
Ο χειμωνας θελει χιονια σαλε και απο αυτο το ζεστο κρασι που πινουν στις βορειες χωρες που σε βαραει κατακεφαλα. Εκτως αν εχεις οικονομικη κριση οπου τη βγαζεις με τσακιρις και αμστελ στο συνταγμακαλοκαιρινη ατμοσφαιρα
Και στο Μέτσοβο με κοκορετσάκια και κοντό σουβλια απο τον τύπο στην πλατεία με ζεστό κρασι, καλα ειναιΟ χειμωνας θελει χιονια σαλε και απο αυτο το ζεστο κρασι που πινουν στις βορειες χωρες που σε βαραει κατακεφαλα. Εκτως αν εχεις οικονομικη κριση οπου τη βγαζεις με τσακιρις και αμστελ στο συνταγμα
Μπομπα ειναι!Και στο Μέτσοβο με κοκορετσάκια και κοντό σουβλια απο τον τύπο στην πλατεία με ζεστό κρασι, καλα ειναι
...και τις κλανιες κατω απο το παπλωμα ξεχασες...Ο χειμωνας θελει χιονια σαλε και απο αυτο το ζεστο κρασι που πινουν στις βορειες χωρες που σε βαραει κατακεφαλα. Εκτως αν εχεις οικονομικη κριση οπου τη βγαζεις με τσακιρις και αμστελ στο συνταγμα