Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Λουκανικα και μπιζολες. Τωρα το κρεας ηταν μη ρωτας.... Εγω τσακισα το κρασι και παραγκειλα ουζο απο τα καγκελα....Σαούλ, τι καλό σας ψήσανε σήμερα?
Λουκανικα και μπιζολες. Τωρα το κρεας ηταν μη ρωτας.... Εγω τσακισα το κρασι και παραγκειλα ουζο απο τα καγκελα....Σαούλ, τι καλό σας ψήσανε σήμερα?
Τσίπουρο έπρεπε να παραγγείλειςΛουκανικα και μπιζολες. Τωρα το κρεας ηταν μη ρωτας.... Εγω τσακισα το κρασι και παραγκειλα ουζο απο τα καγκελα....
Ηθελα κατι γλυκο...Τσίπουρο έπρεπε να παραγγείλεις
τύπε που θα φτάσεις, δε θα χωράει σε καμιά τρύπα μετά.βγαζει και σε αλλους απο κατω μπανερ-διαφημιση "αποκτηστε μεγαλυτερο και παχυτερο πεος" ή κατι θελει να μου πει ο υπολογιστης μου????
Έχετε.
Είναι καρφωμένος στο μυαλό σας.
xaxaxaxax πάντοτε εύστοχος. αν της καρφώνεται ενίοτε και κάπου αλλού, ακόμα καλύτερα για εκείνη...
βγαζει και σε αλλους απο κατω μπανερ-διαφημιση "αποκτηστε μεγαλυτερο και παχυτερο πεος" ή κατι θελει να μου πει ο υπολογιστης μου????
Γιαυτο φροντησε να με φερεις σε επαφη με κανα καλο γκομενακι να δω και εγω μια ασπρη μερα...Αυτό το σαουλ το εχει πονέσει η καρδουλα μου η άγια :-
Οσο για τα επαινετικα σχολια σας για τον Αγιο ... μαλλον εχετε χασει επεισοδια οπου αποκαλυψαμε την τραγικη και ρυπαρη εξωτερικη εμφανιση του και την διανοητικη εκπτωση του.xaxaxaxax πάντοτε εύστοχος. αν της καρφώνεται ενίοτε και κάπου αλλού, ακόμα καλύτερα για εκείνη...
πως το θες; απο ξανθο μελαχροινο ψηλο κονδο αδυνατο χονδρο βυζα; κωλο;Γιαυτο φροντησε να με φερεις σε επαφη με κανα καλο γκομενακι να δω και εγω μια ασπρη μερα...
Ε μωρε μπλιζ ολοι οι γεροι συνηθίζουν να λενε εξυπναδες σε γυναικες με σκοπο να το παιζουν τζοβενα.Μετα γελανε αναμεταξυ τους επειδη τα λενε ωραια. Γνωστη τακτικη.Οσο για τα επαινετικα σχολια σας για τον Αγιο ... μαλλον εχετε χασει επεισοδια οπου αποκαλυψαμε την τραγικη και ρυπαρη εξωτερικη εμφανιση του και την διανοητικη εκπτωση του.
Επισης ο κ. raupau εχει εισφερει φωτογραφικο υλικο στο νημα ...
Κοιτα..... Μουνι ναχει.....πως το θες; απο ξανθο μελαχροινο ψηλο κονδο αδυνατο χονδρο βυζα; κωλο;
Ε μωρε μπλιζ ολοι οι γεροι συνηθίζουν να λενε εξυπναδες σε γυναικες με σκοπο να το παιζουν τζοβενα.Μετα γελανε αναμεταξυ τους επειδη τα λενε ωραια. Γνωστη τακτικη.
ΑλλΑ αν γνωριζεις καμια κοντη με μεγαλα βυζια σφιχτο κωλο και προστιχη φατσα δε θα πω οχι
Τα κοντοπουτανα ειΝαι οι αδυναμιες μουΚοντοπουτανο δηλ εις την απεχθην δημωδην γλωσσαν.
Κοιτα..... Μουνι ναχει.....
Τα κοντοπουτανα ειΝαι οι αδυναμιες μου