life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ετσι..........Μπορει να μην παω πουθενα , αλλα θα φαω του σκασμουσπίτι, χοιρινές πανσέτες και κρασί!
Θα γινει......τηs χοληστερινηs
Ετσι..........Μπορει να μην παω πουθενα , αλλα θα φαω του σκασμουσπίτι, χοιρινές πανσέτες και κρασί!
αποφευγω τις μαζικες εξοδους.τη τελευταια κυριακη μεσημερι που εφαγα εξω μου συνεβη το εξης αγραφο.θεια απο διπλανο τραπεζι,αφου πηρε τη τελευταια μπουκια απο πιατο που ηταν στο τραπεζι της,το σηκωσε και το ακουμπησε στο διπλανο τραπεζι,οπου ετρωγε ζευγαρι.εδω αξιζει να αναφερω οτι το μποι στο ζευγαρι ημουν εγω .Μα κι εγω πουθενα...........Θαμαστε δυο οι γραφικοι
Αφου βραδυ θα σχολασω, οπωs σημερα ...Πωs ναχειs ορεξη μετα :S
αποφευγω τις μαζικες εξοδους.τη τελευταια κυριακη μεσημερι που εφαγα εξω μου συνεβη το εξης αγραφο.θεια απο διπλανο τραπεζι,αφου πηρε τη τελευταια μπουκια απο πιατο που ηταν στο τραπεζι της,το σηκωσε και το ακουμπησε στο διπλανο τραπεζι,οπου ετρωγε ζευγαρι.εδω αξιζει να αναφερω οτι το μποι στο ζευγαρι ημουν εγω .
περιττο να σου πω τι εγινε
Ολα αυτα για να αποφυγει την χρεωση??? Δλδ προτιμησε την ξεφτιλα εναντι τηs χρεωσηs????αποφευγω τις μαζικες εξοδους.τη τελευταια κυριακη μεσημερι που εφαγα εξω μου συνεβη το εξης αγραφο.θεια απο διπλανο τραπεζι,αφου πηρε τη τελευταια μπουκια απο πιατο που ηταν στο τραπεζι της,το σηκωσε και το ακουμπησε στο διπλανο τραπεζι,οπου ετρωγε ζευγαρι.εδω αξιζει να αναφερω οτι το μποι στο ζευγαρι ημουν εγω .
περιττο να σου πω τι εγινε
Ετσι..........Μπορει να μην παω πουθενα , αλλα θα φαω του σκασμου
Θα γινει......τηs χοληστερινηs
οχι για τη χρεωση μποι..Ολα αυτα για να αποφυγει την χρεωση??? Δλδ προτιμησε την ξεφτιλα εναντι τηs χρεωσηs????
Ατιμη Μερκελ....Μαs εχειs ριξει στον υπονομο τηs ξεφτιλαs
Φανταζομαι οτι θα τηs εσυρεs , οσα δεν σερνει η αμαξα
Κανονικα χμμμμμ
μπα, εγώ κανονικά θα φάω.
προβλεπόμενα.
Κανονικα χμμμμμ
Ελα μωρε μια φορα ειναι η Τσικνοπεμπτη κανε και λιγο καταχρηση
Ααα και μια φορα ειναι η Κ.Δευτερα
Και μια φορα ειναι το Πασχα
Και μια φορα ειναι τα Χριστουγεννα
Και μια φορα η Πρωτοχρονια
Και μια φορα η ονομαστικη γιορτη
Και μια φορα τα γενεθλια
και μια φορα που θα παs σε γιορτη καλεσμενοs
και μια φορα ...............
..............................
.............................
Ελπιζω να τηs εφερεs την πιατελα με τα αποφαγια στο κεφαλιοχι για τη χρεωση μποι..
ζωο ηταν και για να κανει χωρο το πεταξε με τα αποφαγια σ εμας διπλα :S
Oλα μια ιδεα ειναι......Και οι χοντροι γαμανεευχαριστώ αλλά όχι...
έρχεται καλοκαίρι!
Ελπιζω να τηs εφερεs την πιατελα με τα αποφαγια στο κεφαλι
φωναξα τον σερβιτορο μποι.και με τερμα βολιουμ του ειπα "παρε σε παρακαλω το πιατο με τα σαλια της κυριας (ας πουμε) που το πεταξε στα μουτρα μας"Ελπιζω να τηs εφερεs την πιατελα με τα αποφαγια στο κεφαλι
κάντους τρείς.Μα κι εγω πουθενα...........Θαμαστε δυο οι γραφικοι
Αφου βραδυ θα σχολασω, οπωs σημερα ...Πωs ναχειs ορεξη μετα :S
φωναξα τον σερβιτορο μποι.και με τερμα βολιουμ του ειπα "παρε σε παρακαλω το πιατο με τα σαλια της κυριας (ας πουμε) που το πεταξε στα μουτρα μας"
την κοιταζε ολο το ταβερν και ειχε γινει μπορντω.
Μα δεν του εκανε καποιο "ανωτερο" ειρωνικο σχολιο, ωστε να το παιξει κι αυτοs υπερανωδε χρειάζονται τέτοιες σκηνές.
της το επιστρέφεις πίσω και ρίχνεις και ένα δολοφονικό βλέμμα με νόημα και όλα οκ μετά...
Ετσι ακριβωsφωναξα τον σερβιτορο μποι.και με τερμα βολιουμ του ειπα "παρε σε παρακαλω το πιατο με τα σαλια της κυριας (ας πουμε) που το πεταξε στα μουτρα μας"
την κοιταζε ολο το ταβερν και ειχε γινει μπορντω.
Οπότε βγαίνω Τσικνοπέμπτη βρίζω, αλλα δέχομαι πιέσεις απο την παρεακάντους τρείς.
Μα δεν του εκανε καποιο "ανωτερο" ειρωνικο σχολιο, ωστε να το παιξει κι αυτοs υπερανω
Πηρε τ αποφαγια τηs , η βρωμα. αδιαφορωνταs αν την βλεπανε και τα εβαλε στο τραπεζι που ο αλλοs καθοτανε για να φαει.....Και επειδη πιθανον τοχει ξανακανει , μια ειναι η μεθοδοs
Καπελωμα και ξεμπροστιασμα για να τηs μεινει ο φοβοs
Αυτο γινεται μονο με καποιον που σιγουρα θα τον ξαναδειs.......Στην περιπτωση αυτη δεν θα συμβει κατι τετοιοδίκιο έχεις, αλλά εμένα μου αρέσει να δίνω στον άλλον μία ευκαιρία για να ... ξανακάνει λάθος...
μετά δεν θα ξέρει που να κρυφτεί, σε διαβεβαιωνώ!!!
Nα κάτσεις σπίτι, να φωνάξεις και την παρέα και να ψήσετε.Οπότε βγαίνω Τσικνοπέμπτη βρίζω, αλλα δέχομαι πιέσεις απο την παρεα