Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Εχετε γαμησει ποτε τη μανα της γκομενας σας;
α ρε ανωμαλεΕχετε γαμησει ποτε τη μανα της γκομενας σας;
Ξενερωτοι ολοια ρε ανωμαλε
Εχετε γαμησει ποτε τη μανα της γκομενας σας;
Μα αυτο ειναι το θεμα ρε καψωνη, να σου κατσει ενω δε πρεπει επειδη δε μπορει να αντισταθειθα το εκανα ευκολα αλλα καμία δεν θέλει να στεναχωρήσει την κόρη της...το 99% απο αυτες ακομα και αν σε γουσταρουνε δεν θα σου κατσουνε επειδη σκεφτονται τις κορες τους....
Πολύ θα το ήθελα, αλλά δε μου έκατσε κάποια φάση.Εχετε γαμησει ποτε τη μανα της γκομενας σας;
Όχι γιατί δεν πατούσα στη Σχολή, παρά μόνο στις εξεταστικές.εχεις γαμησει φοιτητρια;
Μετά βρίζεις που βγήκε ο Τσίπρας....μαγκες ξυπνησα καυλωμενος...2 επιλογες εχω...ή να τραβάω μαλακία όλη μέρα ή να πάω να λιώσω στα γαμήσια πριαμο όλη μέρα...
Μα αυτο ειναι το θεμα ρε καψωνη, να σου κατσει ενω δε πρεπει επειδη δε μπορει να αντισταθει
τυπε συνελθε στον ΕΣ εισαι,τον πιο μαχιμο στρατο της μεσης γηςΤωρα που χιονιζει θα επρεπε να μας κλεισουν τις υπηρεσιες και να μας στειλουν πισω με τα σχολικα.....
Μαν. Οι μισοι τυποι στο θαλαμου μοιαζουν πολυ ατα ορκ. Μη τκ γελαςτυπε συνελθε στον ΕΣ εισαι,τον πιο μαχιμο στρατο της μεσης γης
Σωστά. Για να στέλνω χαιρετισμούς σε ενα νικ απο εδω πρεπει να παιρνει ο πονος γιαυτον και να του καθομαι πρωτα. αλλιως δεν εχω δικαιωμα ανθρωπινα να ενδιαφέρομαι ούτε να αντιτίθεμαι στο γεγονός της εξορίας του. Ρε δεν γαμιεστε λεω εγωσε πήρε ο πόνος τώρα
Καλημερα
Της θειας σου της φωτουλενας που θες και καλημερεςκαλημέρα
Σωστά. Για να στέλνω χαιρετισμούς σε ενα νικ απο εδω πρεπει να παιρνει ο πονος γιαυτον και να του καθομαι πρωτα. αλλιως δεν εχω δικαιωμα ανθρωπινα να ενδιαφέρομαι ούτε να αντιτίθεμαι στο γεγονός της εξορίας του. Ρε δεν γαμιεστε λεω εγω
Της θειας σου της φωτουλενας που θες και καλημερες