erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Γιατί είναι τέρμα μαλακας χαχαχα ήθελε να δει αν τον λατρεύω εγώ ο βλαξΤότε ξερεις. Γιατι ρωτάς;
Γιατί είναι τέρμα μαλακας χαχαχα ήθελε να δει αν τον λατρεύω εγώ ο βλαξΤότε ξερεις. Γιατι ρωτάς;
Τυπισα επειδη ακουσα το ονομα μου να σε ενημερωσω οτι γραφεται με ενα ν.
το τερματισατεΓιατί είναι τέρμα μαλακας χαχαχα ήθελε να δει αν τον λατρεύω εγώ ο βλαξ
Αν νομιζεις ότι μου μπηκε τετοια ιδεα, μαλλον δεν είμαι εγω ο βλαξΓιατί είναι τέρμα μαλακας χαχαχα ήθελε να δει αν τον λατρεύω εγώ ο βλαξ
Με ενα ν τυπισα.Μην γινεσαι ανορθογραφη.Καλώς τον Γιάννη αργκαχαλ
Αν νομιζεις ότι μου μπηκε τετοια ιδεα, μαλλον δεν είμαι εγω ο βλαξ
Δεν την παρεξηγώ τύπε, ο καθενας εχει τα προβλήματα του, είναι σεβαστά.μην την παρεξηγεις την θειτσα της εχει παρει τα μυαλα ο ιταλος
Ήλπιζε να εισαι εσυ;Γιατί είναι τέρμα μαλακας χαχαχα ήθελε να δει αν τον λατρεύω εγώ ο βλαξ
κατσε μάγκα τώρα σοβαρεψε χαχαχαχαχα όσο πάει γίνεται καλυτεροΉλπιζε να εισαι εσυ;
Του γκρέμισα το όνειρο. Κρίμα.
μοβορα εισαι γιατι;κατσε μάγκα τώρα σοβαρεψε χαχαχαχαχα όσο πάει γίνεται καλυτερο
Προτιμώ να παω για νανάκια, από το να ασχολούμαι με τον Αλεξκατσε μάγκα τώρα σοβαρεψε χαχαχαχαχα όσο πάει γίνεται καλυτερο
Ελα ντε, χαρά στο κουραγιο σουΠροτιμώ να παω για νανάκια, από το να ασχολούμαι με τον Αλεξ
Aγριογαταμοβορα εισαι γιατι;
Ελα ντε, χαρά στο κουραγιο σου