erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Τωρα θα τους περασω κοσκινο μποκα κατσε θα σε φτιαξω και εσενα αν εχεις πει τιποτα περιεργο.. :-*
Τωρα θα τους περασω κοσκινο μποκα κατσε θα σε φτιαξω και εσενα αν εχεις πει τιποτα περιεργο.. :-*
αστατε καλο σου μηναΧαιρετω τους αγαπητους φιλους και μη !
γιαννη εχεις εκτροχιαστει. Απο ολα τα μικροβια εδω ο μποκα ειναι ο πιο σπασικλακης και συ ο πιο ανωριμος. Τον σαουλ τον βρισκω πολυ κουλ. Κανονιστε βρωμοπαιδαπαιδια ξερει κανεις που ειναι η εριναλ ? θελω να της πω κατι σοβαρο για την σχεση μας
Η αληθεια ειναι οτι θα σας γαμησω αλλα δεν θα ειναι απο αυτο που σας αρεσει..να κανονισουμε καμια μερα διαγωνισμο...οποιος φαει τα περισσοτερα κερδιζει ενα free fuck με ερι
Η θειτσα ακομα να εμφανιστει :-
μπα πιστεψε με θα παρακαλας να βρεις καποια στιγμη στην ζωη σου γυναικα να μπορει να σταθει ;)Τυπε, καλυτερα μονδελο και να πεταει τουβλα, παρα τουβλο και να μην βλεπετε. ΜΠΟΚΑΣ 2015
αχαχαχαχχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχμαγκες να πανε να γαμηθουνε και οι δουλειες και ολα...παω για γαμησια πριαμοοο !!! αρκετα κρατησε η αποχη
Ποια βρε...αυτη δεν συμπαθει ουτε τον εαυτο της ;)
πάντως ενα πουτσο μια πεταμενη μερα που δεν εχει τσαμπιονς λινγκ και βαριεσαι να της τον ριξεις δεν ειανι κακο, αντρας εισαιΜατάκια μου είσαι η επιλογή μου
τι εγραψες ; πες το τωρα αλλιως ας σιωπησεις για πανδα
ωχχ... ήρθε η ΕΥΠ... :o :o
προλαβαίνω να σβήσω αυτά που έγραψα...?
καλά θα σκεφτώ την πρότασή σου αύριο, σήμερα παίζω εγώ μπαλίτσα 8χ8 όπως κάθε Δευτέρα.πάντως ενα πουτσο μια πεταμενη μερα που δεν εχει τσαμπιονς λινγκ και βαριεσαι να της τον ριξεις δεν ειανι κακο, αντρας εισαι
τι εγραψες ; πες το τωρα αλλιως ας σιωπησεις για πανδα
Τα φιλιά μου Νικ καλη προπονηση :-*καλά θα σκεφτώ την πρότασή σου αύριο, σήμερα παίζω εγώ μπαλίτσα 8χ8 όπως κάθε Δευτέρα.
Φιλιά σε όλους.
να διαβασω κριτικη μπλιζ; καπου ειδα οτι εγαμησε την ανθισμενη αμυγδαλιαψάξεεε...
δε θα το βρεις...
έχω γράψει πολλές φορές κάτι κακό?
...και ούτε πρόκειται...
να διαβασω κριτικη μπλιζ; καπου ειδα οτι εγαμησε την ανθισμενη αμυγδαλια
για να μεινεις; εχει πολλα αλλα δεν εχω επισκεφτει καποιο η αληθεια ειναι και δεν ξερω και πληρως τι τιμες παιζουν. μπες στο μπουκινγκ δες τιμες και μετα ρωτα μας αν ειναι σε περιοχη που βολευει και αν ειναι καλα. γιατι ειναι πολλα..άσχετο, αλλά πείτε κανένα καλό ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσ/νίκης.
κάποια στιγμή λέω να ανέβω προς τα πάνω και μάλλον πλησιάζει η ώρα...