wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
οχι ρε γαμωτο στην οθονη!!!Στο υψος του στοματος σας να υποθεσω;
οχι ρε γαμωτο στην οθονη!!!Στο υψος του στοματος σας να υποθεσω;
Ναι. Μετα εκανε διακοπες στην ψυχιατρικη πτερυγα γνωστου ιδρυματος, με αλυσιδες.
Ναι. Μετα εκανε διακοπες στην ψυχιατρικη πτερυγα γνωστου ιδρυματος, με αλυσιδες.
οχι ρε γαμωτο στην οθονη!!!
Αυτη ηταν μπαζο μαν παντως, να το ξερεις.Μαριε;τι αγωγη σου δινουν τωρα;
ρε τρελε δεν ηταν ακριβως πρωην της.Δεν θυμαμαι ακριβως ας βρει το νημα ο μπαρος που τα κατεχει να διαβασεις.Μπαζο,καριολα και ξεκωλιαρα δηλαδη.Ολα τα κακα εχει.Οτι οι καριλες αν χωρισεις λενε μαλακιες μην μου το λες το ξερω καλα απο πρωτο χερι.Απλα ειμαι κυριος και τα προσπερνω επειδη ειμαι ακομπλεξαριστοςΑυτη ηταν μπαζο μαν παντως, να το ξερεις.
Αν και δεν σε καταλαβαινω, συνεχως λενε για πρωην γκομενους μαλακιες. Το ιδιο κανουμε και εμεις.
καλησπερα ΕριΕτοιμάζεστε για τον τελικό ντανσινγκ;
Ετοιμάζεστε για τον τελικό ντανσινγκ;
Ετοιμάζεστε για τον τελικό ντανσινγκ;
Τα είχε μ'εναν ματσό απο τη βουλιαγμένη,δυο τρείς μέρες τα είχαν βασικά,αφου την πήδηξε αυτός την έστειλε σπίτι της με το λεωφορείο έτσι παρεξηγήθηκε το καριολάκι που δεν την πήγε σπίτι και τον έκραξε.ρε τρελε δεν ηταν ακριβως πρωην της.Δεν θυμαμαι ακριβως ας βρει το νημα ο μπαρος που τα κατεχει να διαβασεις.Μπαζο,καριολα και ξεκωλιαρα δηλαδη.Ολα τα κακα εχει.Οτι οι καριλες αν χωρισεις λενε μαλακιες μην μου το λες το ξερω καλα απο πρωτο χερι.Απλα ειμαι κυριος και τα προσπερνω επειδη ειμαι ακομπλεξαριστος
ναι ρε φιλε εισαι τυπαρα χαχαααχχαχαχαααχχαΤα είχε μ'εναν ματσό απο τη βουλιαγμένη,δυο τρείς μέρες τα είχαν βασικά,αφου την πήδηξε αυτός την έστειλε σπίτι της με το λεωφορείο έτσι παρεξηγήθηκε το καριολάκι που δεν την πήγε σπίτι και τον έκραξε.
Φυσικά υπήρχε ο ακατανόμαστοςκαι ο master που την υποστήριζαν αλλά δεν κατάφεραν να γαμήσουν τα καημένα.
Τα είχε μ'εναν ματσό απο τη βουλιαγμένη,δυο τρείς μέρες τα είχαν βασικά,αφου την πήδηξε αυτός την έστειλε σπίτι της με το λεωφορείο έτσι παρεξηγήθηκε το καριολάκι που δεν την πήγε σπίτι και τον έκραξε.
Φυσικά υπήρχε ο ακατανόμαστοςκαι ο master που την υποστήριζαν αλλά δεν κατάφεραν να γαμήσουν τα καημένα.
μια χαρα Ερι.Εσυ καλα;Μπριζ με πήρε ο Νίκος τηλέφωνο και μου είπε ότι με ζητούσες.σισιε πώς είσαι;
Μάλιστα αν θυμάμε καλά της πρόσφερε και χίλια ευρώ.Ο κ. Αλεκος κανει τετοια πραγματα;;;
Μπριζ με πήρε ο Νίκος τηλέφωνο και μου είπε ότι με ζητούσες.σισιε πώς είσαι;
γαμημενε χασοδικηΜάλιστα αν θυμάμε καλά της πρόσφερε και χίλια ευρώ.