Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 935K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Μαριε;τι αγωγη σου δινουν τωρα; :)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μαριε;τι αγωγη σου δινουν τωρα; :)
Αυτη ηταν μπαζο μαν παντως, να το ξερεις.
Αν και δεν σε καταλαβαινω, συνεχως λενε για πρωην γκομενους μαλακιες. Το ιδιο κανουμε και εμεις.  :think:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Αυτη ηταν μπαζο μαν παντως, να το ξερεις.
Αν και δεν σε καταλαβαινω, συνεχως λενε για πρωην γκομενους μαλακιες. Το ιδιο κανουμε και εμεις.  :think:
ρε τρελε δεν ηταν ακριβως πρωην της.Δεν θυμαμαι ακριβως ας βρει το νημα ο μπαρος που τα κατεχει να διαβασεις.Μπαζο,καριολα και ξεκωλιαρα δηλαδη.Ολα τα κακα εχει.Οτι οι καριλες αν χωρισεις λενε μαλακιες μην μου το λες το ξερω καλα απο πρωτο χερι.Απλα ειμαι κυριος και τα προσπερνω επειδη ειμαι ακομπλεξαριστος :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ετοιμάζεστε για τον τελικό ντανσινγκ;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Το νημα εχει μεγαλες δυναμεις.
Επαναφερει εξαφανισμενα νικς...!!!

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε τρελε δεν ηταν ακριβως πρωην της.Δεν θυμαμαι ακριβως ας βρει το νημα ο μπαρος που τα κατεχει να διαβασεις.Μπαζο,καριολα και ξεκωλιαρα δηλαδη.Ολα τα κακα εχει.Οτι οι καριλες αν χωρισεις λενε μαλακιες μην μου το λες το ξερω καλα απο πρωτο χερι.Απλα ειμαι κυριος και τα προσπερνω επειδη ειμαι ακομπλεξαριστος :)
Τα είχε μ'εναν ματσό απο τη βουλιαγμένη,δυο τρείς μέρες τα είχαν βασικά,αφου την πήδηξε αυτός την έστειλε σπίτι της με το λεωφορείο  :grin: έτσι παρεξηγήθηκε το καριολάκι που δεν την πήγε σπίτι και τον έκραξε.  :2funny:
Φυσικά υπήρχε ο ακατανόμαστοςκαι ο master  που την υποστήριζαν αλλά δεν κατάφεραν να γαμήσουν τα καημένα.  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Τα είχε μ'εναν ματσό απο τη βουλιαγμένη,δυο τρείς μέρες τα είχαν βασικά,αφου την πήδηξε αυτός την έστειλε σπίτι της με το λεωφορείο  :grin: έτσι παρεξηγήθηκε το καριολάκι που δεν την πήγε σπίτι και τον έκραξε.  :2funny:
Φυσικά υπήρχε ο ακατανόμαστοςκαι ο master  που την υποστήριζαν αλλά δεν κατάφεραν να γαμήσουν τα καημένα.  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ναι ρε φιλε εισαι τυπαρα χαχαααχχαχαχαααχχα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Ο κ. Αλεκος κανει τετοια πραγματα;;;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπριζ με πήρε ο Νίκος τηλέφωνο και μου είπε ότι με ζητούσες.σισιε πώς είσαι;

Stories

Νέο!