Επισκέπτης
Γεια στην νεολαια
μπραβιλικια?Να προσεχεις...
Γεια σου λαιφ να λεs τοτε........Μονο εσυ κι εγω ειμαστε νεολεροιΓεια στην νεολαια
και εγωΓεια σου λαιφ ναλεs τοτε........Μονο εσυ κι εγω ειμαστε νεολεροι
τις μαλακιες σου εκει που περνανε,οχι σε μενα,κρυψου σου λεω,μπες σε εναν κουβα με σκατα και πνιξουΝα προσεχεις...
Εχω χορτασει από βλακείες, αρκετα.τις μαλακιες σου εκει που περνανε,οχι σε μενα,κρυψου σου λεω,μπες σε εναν κουβα με σκατα και πνιξου
Τα ειπα μια φορά και δεν θα τα ξαναπω.λεγε λεει μαλακιες ο αποτυχημενος τυρας;
Α ναι....Παρ ολιγο να μου διαφυγεικαι εγω
να ξερεις σε κατηγορησαν σκαιοτατα και σε εχω καντηλιασει καργα. Ελπιζω να λες αληθεια τον αγαπαω τον Μηδα λιγο πιο κατω απο την Εριναλ να ξερειςΤα ειπα μια φορά και δεν θα τα ξαναπω.
Βαρεθηκα οποτε μπαναρεται καποιος εδώ μεσα, να ευθυνομαι εγω.
Και οποιος το ξαναπει του γαμιεται το σόι.
Α ναι....Παρ ολιγο να μου διαφυγει
Εχουμε κι αλλους, νομιζω ενας υπηρετει τα ελληνικα στρατα, δεν ειμαι σιγουρος πως τον λενε... εραιζερ αν δεν κανω λαθος.Γεια σου λαιφ να λεs τοτε........Μονο εσυ κι εγω ειμαστε νεολεροι
τι σε κανανε παλι ρε αλεξ και τα βαζεις με τον κοσμοΤα ειπα μια φορά και δεν θα τα ξαναπω.
Στα στρατα ειναι ο Σαουλ(στα εβραικα) Πετροs (μαλλον στα ελληνικα) ....Ο eraser ειναι κι αυτοs ενστολοs???Εχουμε κι αλλους, νομιζω ενας υπηρετει τα ελληνικα στρατα, δεν ειμαι σιγουρος πως τον λενε... εραιζερ αν δεν κανω λαθος.
Εγω δεν τα βαζω με κανεναν, οι αλλοι τα βαζουν μαζι μου.τι σε κανανε παλι ρε αλεξ και τα βαζεις με τον κοσμο
Λες ε... νταξει μπορει να μπερδευτικα εχω καιρο να μιλησω μαζι τους.Στα στρατα ειναι ο Σαουλ(στα εβραικα) Πετροs (μαλλον στα ελληνικα) ....Ο eraser ειναι κι αυτοs ενστολοs???
Αν ναι, θα παρει αναδρομικα
Αλεξ παντα ετσι γινεται ομως, κατι κανεις κι εσυ δεν μπορειΕγω δεν τα βαζω με κανεναν, οι αλλοι τα βαζουν μαζι μου.
Τα ειπα μια φορά και δεν θα τα ξαναπω.
Γιατι, προκειται να διεκδικήσετε το δικαιωμα να επαναλάβετε ανοησιες?Εγω, κυριε, ειμαι ορφανος και γενικα δεν εχω συγγενεις.
Εμενα τι μου γαμιεται;
Εχουμε κι αλλους, νομιζω ενας υπηρετει τα ελληνικα στρατα, δεν ειμαι σιγουρος πως τον λενε... εραιζερ αν δεν κανω λαθος.
Μεγαλη συζητηση.Αλεξ παντα ετσι γινεται ομως, κατι κανεις κι εσυ δεν μπορει