Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Τα πρωτα 3... Μετα Παμε για γαζωμα...Ασφαιρο ειναι ...
χαχαχαχαχα...
Υπομονη!
Τα πρωτα 3... Μετα Παμε για γαζωμα...Ασφαιρο ειναι ...
χαχαχαχαχα...
Υπομονη!
Θα ανοιξω και θα τη βαλω εκει μπενει το κλειστρο...η οπή του G3 είναι μικρή κύριε
Για να περάσει η ώρα σου, λύστο και δέστο σε 1 λεπτό, αλλιώς τρως τη σκόνη μου.Θα ανοιξω και θα τη βαλω εκει μπενει το κλειστρο...
Για να περά σει η ώρα σου, λύστο και δέστο σε 1 λεπτό, αλλιώς τρως τη σκόνη μου.
edit: λίγα εξαρτήματα έχει άλλωστε, μόνο το κλείστρο θέλει το κολπάκι του.
Τι φοράς στη κολύμβηση; Κας κορσέ;χαχαχα
ούτε εγώ το είχα δοκιμάσει αυτόΤο να το λυσει και να το δεσει με δεμενα ματια παιζει;
χαχαχαχσ...
Περασμενα ξεχασμενα!
εγώ κολυμβάω γυμνόςΤι φοράς στη κολύμβηση; Κας κορσέ;χαχαχα
Ειμαι μαζι με εναν γιωτα πισοκινητο που επαναλαμβανει συνεχεια με την γυναικοτη φωνη του "ποτε θα τελειωσει θεε μου το μαρτυρι0". :-Για να περάσει η ώρα σου, λύστο και δέστο σε 1 λεπτό, αλλιώς τρως τη σκόνη μου.
edit: λίγα εξαρτήματα έχει άλλωστε, μόνο το κλείστρο θέλει το κολπάκι του.
Ειμαι μαζι με εναν γιωτα πισοκινητο που επαναλαμβανει συνεχεια με την γυναικοτη φωνη του "ποτε θα τελειωσει θεε μου το μαρτυρι0". :-
ούτε εγώ το είχα δοκιμάσει αυτό
στα ΟΥΚ που πέρασα απόξω χαχαχαχ, μόνο το χρόνο κοιτάζανεΕμεις το καναμε...
Γιάννη εγώ θα σε χρισω πρίγκηπα της μαλακιας.όταν κάποιοςέχει την δυναμη να φέρει σε δύσκολη θέση η να κάμει κακό και το κάνει είτε εσκεμμένα είτε για να γελάσει είτε Γιατί μπορεί Είναι εκτός από πρίγκηπας μαλακιας Και ξεφτιλας.όλο αυτό επιτείνεται αν θεωρεί ότι επειδή έχει να κάνει με ιερόδουλες έχει περισσότερο άφεση..