ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εχω ρε μονο εγω το βλεπω τι στον μπουτσο εχω κανει?![]()
πως το εκανες αυτο το μαγικο να μη φαινεται ρε
εχω ρε μονο εγω το βλεπω τι στον μπουτσο εχω κανει?![]()
Η χθεσινή μου δήλωση για αποχή δεν έπιασε.
Την ανανεώνω λιγο.
Μπράμπ γυρνά και θα περνώ απο διαφορετική κορασίδα καθημερινά για μια εβδομάδα .
Όλο και κάποια θα εχει συναντήσει τον Άγιο. Του φούστη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η διαταραχή μετατροπής είναι μια ψυχική διαταραχή στην οποία οι ασθενείς παρουσιάζονται με συμπτώματα που υποδεικνύουν κάποια νευρολογική ή άλλη γενική ιατρική κατάσταση όπως μούδιασμα, ζαλάδα, παράλυση κ.ά, χωρίς όμως να μπορεί να δοθεί από κάποιον ιατρό κάποια νευρολογική εξήγηση στο πρόβλημα τους.
Ε... Αυτό έχετε... Να το κοιτάξετε λοιπόν σύντομα, γιατί σας βλέπω να καταντάτε σαν τον κ Μάκια-μάκια 14 και να μας γράφετε ότι έχετε μεταβλητού μήκους μόριο, με υπερσυμπιεστή Rotrex C 30-74
Υ.Γ. Πείτε στον ιατρό να σας περάσει καλού κακού και καμιά "σκάστρα" γιατί ο C 30-74 ανεβάζει 2,82b πίεση και υπάρχει κίνδυνος να "κτυπήσετε όρχι"![]()
Καλό είναι, εις την προχωρημένη ηλικία ην διάγετε, να αναζητήσετε το πλησιέστερο γραφείο τελετών και αφήστε τα υπόλοιπα στους νεότερους, κύριε!
Καλό είναι, εις την προχωρημένη ηλικία ην διάγετε, να αναζητήσετε το πλησιέστερο γραφείο τελετών και αφήστε τα υπόλοιπα στους νεότερους, κύριε!
Από γραφείο τελετών είμαι κομπλέ. Κάνα καλόν ράφτη έχετε να μου συστήσετε για να ράψω σάβανο;
Πάει πακέτο με το φέρετρο, κύριε. Συμπεριλαμβάνεται στη τιμή.
Ο μακαριστός 80 χρονος φίλος σας δεν σας υπέδειξε την τηρούμενη πρακτική σ΄ αυτές τις περιπτώσεις;
Φυσικό!Ο μακαρίτης ο Αντωνάκης ήτο ανέκαθεν κακοντυμένος. Δικηγόρος γαρ το επάγγελμα.![]()
Πρέπει να μου κάνετε μαθήματα ;)
Μπα σε καλό σας πρωινιάτικα, έχουμε και κάποια ηλικία μερικοί εδώ μέσα.![]()
Ακομη κ εκει θα φροντίσουμε να έχτετε στυλΜπα σε καλό σας πρωινιάτικα, έχουμε και κάποια ηλικία μερικοί εδώ μέσα.![]()
Κοντά είμαστε.Όχι πάντως την ηλικία του κ. The Saint ....
Ας αρχισουμε απο τις παραθεσεις εικόνων και βλέπουμε...Επί ποίας διδακτέας ύλης;