heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 309
- Πόντοι
- 296
φ.ε. τον Γενάρη?
τώρα μου την εκ/σαν οι μαλάκες.... όλα σε μία δόση μέχρι 31/03/2015. ΓΜΤΑ
φ.ε. τον Γενάρη?
είχες τίποτα περίεργο μέσα στη δήλωση? Μέχρι και οι διασταυρώσεις για κάτι αναπηρίες που είχα δηλώσει σε πελάτες εκκαθαρίστηκαν το αργότερο Νοέμβρητώρα μου την εκ/σαν οι μαλάκες.... όλα σε μία δόση μέχρι 31/03/2015. ΓΜΤΑ
Το χομπυ των φτωχων κυριε........Δεν τουs αρεσει το σκουοsΤι ειναι η δουλεια, κυριε;
είχες τίποτα περίεργο μέσα στη δήλωση? Μέχρι και οι διασταυρώσεις για κάτι αναπηρίες που είχα δηλώσει σε πελάτες εκκαθαρίστηκαν το αργότερο Νοέμβρη
Τι επαθε αυτος?μονο ο μπραμπ λειπει γαμωτο
Το χομπυ των φτωχων κυριε........Δεν τουs αρεσει το σκουοs
θα του στειλλω ενα ροζ μου βρακι μπας και αλλαξει γνωμη αλλα φοβούμαι πως θα μείνω και χωρις βρακι και χωρις μπραμπ ειναι παρα πολυ σκληρος και άτεγκτος
Μην μου λες τετοια τύπε....χασοδικη τωρα τελευταια πολυ μονος σου μπαινεις και η ροουζ μπαινει λιγο η αλλες ωρες.Σε εστειλε ΑΦΟΥ πρωτα βρηκε κανα παιδαρα;
Άντε καληνύχτα σας.
και το φορώ τις κυριακες τις υπολοιπες ημερες δεν φορω βρακι μπραμπ ακους το βρακι του εκκλησιασματος θα σε στειλλω μανα μου
:SΠιθανον να τα εφτιαξε με την ροζυ..
Οσοι προλαβαν να βγαλουν εξω χρημα....προλαβαν
Ολοι οι αλλοι...........εδω για την πατριδα ρε γμτ
Je suis Brabus!Je suis Brabus!
Je suis Brabus!
Πιθανον να τα εφτιαξε με την ροζυ..
Ε?χασοδικη τωρα τελευταια πολυ μονος σου μπαινεις και η ροουζ μπαινει λιγο η αλλες ωρες.Σε εστειλε ΑΦΟΥ πρωτα βρηκε κανα παιδαρα;
τι είμαι υπηρεσία;Κυρια εχουμε ενα αιτημα προς εσας.
Μα τι εγινε??? Πού είναι η Ροζυ? Τι συνεβη??αλεξ αν μαθω οτι παιζει μαλακια θα σε ξφτιλισω-ξεβρακωσω να το ξερεις