Επισκέπτης
Ουστ βρε αναρχικοι!Απολαυστικότατη!!!
Της ιεροδουλου έγινε!!! Οι συμπλοκές με τις δυνάμεις καταστολής έφτασαν μέχρι τον Περισσό.![]()
Ουστ βρε αναρχικοι!Απολαυστικότατη!!!
Της ιεροδουλου έγινε!!! Οι συμπλοκές με τις δυνάμεις καταστολής έφτασαν μέχρι τον Περισσό.![]()
α οκ.η συναυλία του Ρόρυ στην Φιλαδέλφεια.
εγω εχω βαρεσει κοθμονια και ακροαριστερους παρεα με ματειμαι περηφανος για αυητην μου την πραξη.Μποκα θα σε βαρεσω αν σε πετυχω σε πορεια
![]()
![]()
![]()
Νικ ευχαριστώ φίλε αν και το πιο πιθανό είναι να κοιτάζει η κωλουρυπίδα της παρά τα μάτια της το φεγγάρι μαζί μου![]()
αχαχα καινουργια ιδεολογια ειναι αυτη τυπεαφου εισαι αναρχο-συριζαιος![]()
![]()
Της σταυροξαδέλφης σας, το μπουγαδοκόφινο.![]()
Η αληθεια ειναι οτι οι νεοι σημερα κανουν πιο συχνα μπανιο απο τι οι νεοι της δικιας σας γενιας, και συνηθως σε μπανιερα και οχι σε ποταμια.εσεις ειστε τετοιοι ο ανθος της νεολαιρας![]()
![]()
Δε θα σου χρεωσουμε τις μπαταριες!!!Δεν ήταν στις προθέσεις μου ;)
πρέπει να ήταν ωραία εμπειρία για εκείνη την εποχή.
ολα καλα;
![]()
εγω εχω βαρεσει κοθμονια και ακροαριστερους παρεα με ματΟυστ βρε αναρχικοι!![]()
Αφου ειδαμε με τον Χοφ το φεγγαρι, εσεις τι θα μας προτεινετε?Σαφώς.![]()
ρομαντικη στρωματσαδα,μασαζ με ελαια και οτι προκυψειΑφου ειδαμε με τον Χοφ το φεγγαρι, εσεις τι θα μας προτεινετε?![]()
![]()
εσεις ειστε τετοιοι ο ανθος της νεολαιραςαχαχα καινουργια ιδεολογια ειναι αυτη τυπε![]()
Η αληθεια ειναι οτι οι νεοι σημερα κανουν πιο συχνα μπανιο απο τι οι νεοι της δικιας σας γενιας, και συνηθως σε μπανιερα και οχι σε ποταμια.![]()