Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
http://[URL unfurl="true"]www.hotflick.net/flicks/1999_The_Corrs_-_Unplugged/999UPL_Andrea_Corrs_004.jpg[/img[/URL]]

[img]http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/35/285x214/9875_1.jpg

600full-andrea-corr.jpg

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Αναφέρεσθε στο lord of the dance

ακριβώς αυτό!!!
φανταστική παράσταση, τουλάχιστον στο βίντεο.
και από κοντά καλό ήταν, αλλά μετριάστηκαν οι εντυπώσεις μου γιατί δεν ήταν το πλήρες πρόγραμμα ή τουλάχιστον αυτό που είχα δει και περίμενα.
στο βίντεο φαίνεται σε αρένα, ενώ ο Λυκαβηττός απέχει από αυτό.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Από όσο την ξέρω, δε νομίζω να σας πάρει ... δυστυχώς ... αλλά θέλω να σας προσγειώσω ...
Αν θέλει κάτι, το ζητάει ... δε περιμένει να της το στείλουν ... αυτό έχω καταλάβει εγώ αλλά από την άλλη ο blizardeye είναι ένας ταπεινός και ασήμαντος νηματοθέτης ...
το ξερω ρε μπλιζ λες να μην την εχω μαθει; :grin: :grin: δεν με πειραζει  ομως :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
και σαν θέμα ήταν πολύ ωραίο.
αν δε κάνω λάθος, μεταξύ άλλων είχε και μια διαμάχη καλού με κακό και τα πόδια παίρναν στην κυριολεξία φωτιά!!!
ωραία πράγματα!

Όλοι οι παραδοσιακοί χοροί στην Ιρλανδία χορεύονται με τα πόδια. Από τη μέση και πάνω μένουν ακίνητες / οι. Αν ποτέ βρεθείτε σε κάποιο χωριό εκεί και τις δείτε να χορεύουν, θα θυμηθείτε αυτό τον ταπεινό και ασήμαντο νηματοθέτη, όταν θα συνειδητοποιήσετε πόσο σέξυ γίνονται με το χορό αυτό ...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom