εγω της εστειλα παντως πμΔυστυχώς δε μπορούμε να σας βοηθήσουμε ...
Μόνο ο κ. brabus μπορούσε αλλά και αυτόν τον ... κλάψαμε ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 936K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
http://[URL unfurl="true"]www.hotflick.net/flicks/1999_The_Corrs_-_Unplugged/999UPL_Andrea_Corrs_004.jpg[/img[/URL]]
[img]http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/35/285x214/9875_1.jpg
[img]http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/35/285x214/9875_1.jpg
![600full-andrea-corr.jpg](http://iv1.lisimg.com/image/1392021/600full-andrea-corr.jpg)
το εστειλα μην νομιζεις δεν μασαωσου το παιζε δύσκολη, αλλά περίμενε τηλεφωνάκι ;)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αναφέρεσθε στο lord of the dance
ακριβώς αυτό!!!
φανταστική παράσταση, τουλάχιστον στο βίντεο.
και από κοντά καλό ήταν, αλλά μετριάστηκαν οι εντυπώσεις μου γιατί δεν ήταν το πλήρες πρόγραμμα ή τουλάχιστον αυτό που είχα δει και περίμενα.
στο βίντεο φαίνεται σε αρένα, ενώ ο Λυκαβηττός απέχει από αυτό.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Έπεσα έξω στην μονάδα μέτρησης;
Την διάμετρο την μετρά πλέον σε γυάρδες;
τερλεγκα γουσταρεις;Κολια;;Κωστοπουλο;Παραδοσιακή Ελληνική όμως σχίζω ;)
καλησπεραΈπεσα έξω στην μονάδα μέτρησης;
Την διάμετρο την μετρά πλέον σε γυάρδες;
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
το ξερω ρε μπλιζ λες να μην την εχω μαθει;Από όσο την ξέρω, δε νομίζω να σας πάρει ... δυστυχώς ... αλλά θέλω να σας προσγειώσω ...
Αν θέλει κάτι, το ζητάει ... δε περιμένει να της το στείλουν ... αυτό έχω καταλάβει εγώ αλλά από την άλλη ο blizardeye είναι ένας ταπεινός και ασήμαντος νηματοθέτης ...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
για πεΧαίρε.![]()
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
και σαν θέμα ήταν πολύ ωραίο.
αν δε κάνω λάθος, μεταξύ άλλων είχε και μια διαμάχη καλού με κακό και τα πόδια παίρναν στην κυριολεξία φωτιά!!!
ωραία πράγματα!
Όλοι οι παραδοσιακοί χοροί στην Ιρλανδία χορεύονται με τα πόδια. Από τη μέση και πάνω μένουν ακίνητες / οι. Αν ποτέ βρεθείτε σε κάποιο χωριό εκεί και τις δείτε να χορεύουν, θα θυμηθείτε αυτό τον ταπεινό και ασήμαντο νηματοθέτη, όταν θα συνειδητοποιήσετε πόσο σέξυ γίνονται με το χορό αυτό ...
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)