NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Δεν της τον έκοψα ακόμηΚαλημέρα Ερι!!!
Σταμάτησε ο βήχας?![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Δεν της τον έκοψα ακόμηΚαλημέρα Ερι!!!
Σταμάτησε ο βήχας?![]()
Σαούλ τις φίλες του σισιες να προσεχειςΑσε και κατι εχουν παθει εδω τα κομαντα και γεννανε καθε μερα στο λοχο. Σε λιγω θα τους τα φορολογει το κρατος....!
Λες να με αποπλανησουν;;Σαούλ τις φίλες του σισιες να προσεχεις
Τραβάτε με κι ας κλαίω εισαιΛες να με αποπλανησουν;;![]()
Εγω παντα θελω μια γυναικα να με αποπλανησει αλλα παντα καταληγει να τις αποπλανω εγω. :-Τραβάτε με κι ας κλαίω εισαι![]()
Τουλάχιστον "κάπως" καταλήγει... ;)Εγω παντα θελω μια γυναικα να με αποπλανησει αλλα παντα καταληγει να τις αποπλανω εγω. :-
Οχι παντα καλα. Μερικες φορες καταληγει στο σπιτι παρεα με το γιουπορν και την χυλοπηταΤουλάχιστον "κάπως" καταλήγει... ;)
Καλησπέρα στον καλό φίλο ;)Καλησπέρα στην ωραία κι αγαπημένη παρέα.
Καλώς τον!!!Καλησπέρα στην ωραία κι αγαπημένη παρέα.
Ανηψιά μου ;)Καλώς τον!!!![]()
Καλά, απλά πολλή δουλειά. Τέλος διαλλείματος, τα λέμε αργότερα.Γειά σου φίλε Νικ, ελπίζω όλα καλά ;)
Η προσπάθεια μετράει!!! ;)Οχι παντα καλα. Μερικες φορες καταληγει στο σπιτι παρεα με το γιουπορν και την χυλοπητα![]()
εγω δεν ειμαι αγαπημένη με κανέναν. απλά κρατάω ενα πολιτικό πολιτισμόΓειά σου φίλε Νικ, ελπίζω όλα καλά ;)
Ώστε ερωτευμένη, αχά τώρα όλα εξηγούνται.Ο βήχας δεν ο έρωτας δεν κρυβονται![]()
Έκανες παράδοση παραλαβή? Εμένα μόνο κάτι πρώην μ "αγαπάνε" μόνο, δυστυχώς.εγω δεν ειμαι αγαπημένη με κανέναν. απλά κρατάω ενα πολιτικό πολιτισμό![]()
δεν ειμαι ερωτευμένη νικ. Εγω δεν χωνεύω τα σκωτια μου καλα καλα. Πάω να γράψω κάτι μπουρδίτσες να βοηθήσω καμια ψυχουλα αδικημένη. Τα λεμε λειζερ στο διάλειμμα σουΏστε ερωτευμένη, αχά τώρα όλα εξηγούνται.
Χάουζ παρέλαβα άδεια ταμείαΈκανες παράδοση παραλαβή? Εμένα μόνο κάτι πρώην μ "αγαπάνε" μόνο, δυστυχώς.![]()