life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Τωρα εξηγουνται ολα χαχαχαχαχαχυπουργοποιηθηκε δεν θελω να πω περισσοτερα
Τωρα εξηγουνται ολα χαχαχαχαχαχυπουργοποιηθηκε δεν θελω να πω περισσοτερα
αναλογως ;) αλλα ΣΔυνταγμα τετοια ωρα ξυπναωναι ο μπαγασας.και γυριζει τα βραδυα
:o τι ασχημα μανδατα μαθαινω μετα το νεο οτι ο γιαννης δεν θα γαμαει γιατι κουραστηκε. ποσα να αντεξει η αγια ψυχη μουναι ο μπαγασας.και γυριζει τα βραδυα
εγω 7.15.αν χρειαστει να ξυπνησω 6 ειναι απλααναλογως ;) αλλα ΣΔυνταγμα τετοια ωρα ξυπναω
το νωριτερο μου εξι και μισηεγω 7.15.αν χρειαστει να ξυπνησω 6 ειναι απλα
Α Δ Ι Α Ν Ο Η Τ Ο
:o τι ασχημα μανδατα μαθαινω μετα το νεο οτι ο γιαννης δεν θα γαμαει γιατι κουραστηκε. ποσα να αντεξει η αγια ψυχη μου
ερι;θα πουμε καληνυχτα η θα κατσεις ακομα;
καληνυχτακι' εγώ ώρα να φύγω.
καληνύχτα σε όλους και στην κουμπαρούλα ιδιαιτέρως!
εγω θα σου πω καλου κακου γιατι μπορει μετα να το ξεχασω καλη δουλεια και γερος να εισαι και δυνατος. θ αμεινω αλλα στα λεω απο τωραερι;θα πουμε καληνυχτα η θα κατσεις ακομα;
πως θα διακτινιστω;καληνυχτα θα πειτε απο κοντα οταν της πιανεις τρυφερα το μπουτακι και αυτη σου γλυφει βασανιστικα την ρωγιτσα
σσσ μη γινεσαι κτητικος θα σου φυγειερι;θα πουμε καληνυχτα η θα κατσεις ακομα;
κουμπαρε καλο βραδυκι' εγώ ώρα να φύγω.
καληνύχτα σε όλους και στην κουμπαρούλα ιδιαιτέρως!
:o τι ασχημα μανδατα μαθαινω μετα το νεο οτι ο γιαννης δεν θα γαμαει γιατι κουραστηκε. ποσα να αντεξει η αγια ψυχη μου
ευχαριστω πολυ πιστευω να ειμαι αρκετα πηγα γαμιοντας ετοιμασου για σκαιπ κλπεγω θα σου πω καλου κακου γιατι μπορει μετα να το ξεχασω καλη δουλεια και γερος να εισαι και δυνατος. θ αμεινω αλλα στα λεω απο τωρα
ανμπιλιβαμπλεγω 7.15.αν χρειαστει να ξυπνησω 6 ειναι απλα
Α Δ Ι Α Ν Ο Η Τ Ο
μη λες ρωγιτσα θα σ ακουσει ο νιπλ λοβερ με τριχα για πουλοβερκαληνυχτα θα πειτε απο κοντα οταν της πιανεις τρυφερα το μπουτακι και αυτη σου γλυφει βασανιστικα την ρωγιτσα
μη λες ρωγιτσα θα σ ακουσει ο νιπλ λοβερ με τριχα για πουλοβερ