eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δεν θελω τοστακι εφαγα το πρωι![]()
τέτοια ώρα, γιαούρτι ή καμιά σαλάτα.
εσύ τι θες?
δεν θελω τοστακι εφαγα το πρωι![]()
γιαουρτακι με μελι,καρυδια,φρουτο μετα και εισαι κομπλεδεν θελω τοστακι εφαγα το πρωι![]()
Φαε χοτ ντογκδεν θελω τοστακι εφαγα το πρωι![]()
πουτσατώρα να πω ή θα με πεις βρομόστομο?![]()
![]()
για αυτο και εγω δεν σου στελνωπουτσα![]()
Υ.Γ θυμασαι την κουβεντα που καναμε για το μειλ; πως γινεται μετα χωρις να μιλησω με κανεναν να εγινε ολο αυτο;![]()
![]()
μια βολτα στην παραλία βραδακι ανοιξη να μυριζει η πολη και αν εχει αυτο το χρωμα το πορτοκαλι ..τέτοια ώρα, γιαούρτι ή καμιά σαλάτα.
εσύ τι θες?
δεν παιρνεις χαμπαρι εσυΜπλιζ έκλεισα τρουπλέτο με τα κορίτσια σήμερα, απλά δεν μου είπαν πότε. Λες να προλάβω ή θα με κλάψει πρώτα ο Άγιος?
Μπλιζ έκλεισα τρουπλέτο με τα κορίτσια σήμερα, απλά δεν μου είπαν πότε. Λες να προλάβω ή θα με κλάψει πρώτα ο Άγιος?
αλλο ειπα με τον νικ καμία σχέσηγια αυτο και εγω δεν σου στελνωθα σου στειλω μονο ενα πιμακι με τα στοιχεια μου.Σκαιπ και φατσαμπουκι και κινητο
![]()
δεν σας κατάλαβα.πουτσα![]()
Υ.Γ θυμασαι την κουβεντα που καναμε για το μειλ; πως γινεται μετα χωρις να μιλησω με κανεναν να εγινε ολο αυτο;![]()
![]()
ενταξειαλλο ειπα με τον νικ καμία σχέση
ποσα κλεινεις και θα σου πωκαι γιατί δεν πας?
άνοιξη! έρχονται τα γενέθλιά μου... τι δώρο να μου κάνω?![]()
θα σε παρω τηλ να σου πω να σκασει ο σσςδεν σας κατάλαβα.
έίμαι σίγουρος ότι μέχρι να γίνει αυτό, θα τα έχω κακαρώσει. Ο Άγιος θα παρευρεθεί στην κηδεία μου και μετά θα παρηγορήσει αυτός τα κορίτσια.Προχωρηστε!
Ο Αγιος ειναι ακινδυνος.
Η κα. Ροζυ χρειαζεται πραγματικο αντρα και θα ερθει.
Η κα. Εριναλ μαλλον θα σας στησει.
περιμένω.θα σε παρω τηλ να σου πω να σκασει ο σσς![]()
Τότε δε θα είμαστε κορίτσια ......έίμαι σίγουρος ότι μέχρι να γίνει αυτό, θα τα έχω κακαρώσει. Ο Άγιος θα παρευρεθεί στην κηδεία μου και μετά θα παρηγορήσει αυτός τα κορίτσια.![]()
:- :- :-θα σε παρω τηλ να σου πω να σκασει ο σσς![]()