Κακιώνω επειδή δεν μου σηκώνεται.
Η γέρικη κωλοτρυπίδα σου δεν βρίσκει πλέον ευχαρίστηση ή δεν βρίσκεις καυλί πλέον να σε ικανοποίησει μανταμίτσα μας;
Κακιώνω επειδή δεν μου σηκώνεται.
εννοειται,σου τρεχει απο τα μπατζακια η αληθεια...μη την πατησεις και σκονταψεις μονο προσεχε κακομοιρηΣε αντίθεση με εσάς, κάποιος πρέπει να γραφει και τις αλήθειες σε αυτό το νήμα.
Πάντως να έχετε στο νου σας ότι έχω κι άλλες αν μου χρειαστούν. ;)
Η γέρικη κωλοτρυπίδα σου δεν βρίσκει πλέον ευχαρίστηση ή δεν βρίσκεις καυλί πλέον να σε ικανοποίησει μανταμίτσα μας;
εννοειται,σου τρεχει απο τα μπατζακια η αληθεια...μη την πατησεις και σκονταψεις μονο προσεχε κακομοιρη
το ξερω οτι εχεις και αλλες, ο κοσμος το εχει τουμπανο που οφειλεται το μισος σου για το κελλακι απλα αποδεξου τον εαυτο σου και ζησε με τα κουσουρια σου, δεν ειναι κακο
ο ΜΑΚΗΣ1,4 που είναι ?? μήπως κάνει κρύο και έγινε ΜΑΚΗΣ0,8 ??
Καλώς τον προστάτη των "σπασμένων" απόρων κορασίδων.
Προτού προβούμε στην ανακοίνωση του νήματος, ο νηματοθέτης θέλει να δηλώσει ότι είναι εξπέρ στην διάπραξη σφαλμάτων στην πραγματική και διαδικτυακή ζωή του και γι΄ αυτό έχει αναπτύξει την ικανότητα να κατανοεί, να προειδοποιεί και να συγχωρεί.
ασχετος με την πραγματικοτητα αλλα με αποψαρα την οποια χρησιμοποιει και σαν οπλο ποσο κλασσικος ελληναρας εισαι κακομοιρηΑλήθεια; Το μπλόγκ σας (αυτό ντε... που σας έκανε διάσημο και περιζήτητο... που το ιδρυτικό μέλος ήταν ο γνωστός τράβελος ;) ), τραβάει καθόλου;
ασχετος με την πραγματικοτητα αλλα με αποψαρα την οποια χρησιμοποιει και σαν οπλο ποσο κλασσικος ελληναρας εισαι κακομοιρη
γιατι ποτε ξανα-εκανα καταθεση ψυχης που θα κανω τωρα? ξερω πως το δικο σου μυαλουδακι δεν μπορει να επεξεργαστει πολυσυνθετα κειμενα ανω των 20 λεξεων και τα χαρακτηριζει ολα καταθεση ψυχης για να νοιωσεις καλυτερα, αλλα δεν ειναι ολοι με καμμενους εγκεφαλους σαν εσενα, τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωηΑν πρόκειται να ξαναπροβείτε σε "κατάθεση ψυχής" καθυστερήστε το για 5-6 λεπτάκια... Να πεταχτώ να πάρω χαρτομάντηλα, γιατί τα κλαψομουνιασμένα σεντονάκια σας με συγκινούν ιδιαιτέρως.
Γεια σου πουτσοφάγε της Πανόρμου που δεν σου σηκώνεται πλέον..
Έχει κορεστεί η κωλότρυπα σου και όλο σου το είναι μετά απο τα τόσων χρόνων ξεκωλιάσματα..
γιατι ποτε ξανα-εκανα καταθεση ψυχης που θα κανω τωρα? ξερω πως το δικο σου μυαλουδακι δεν μπορει να επεξεργαστει πολυσυνθετα κειμενα ανω των 20 λεξεων και τα χαρακτηριζει ολα καταθεση ψυχης για να νοιωσεις καλυτερα, αλλα δεν ειναι ολοι με καμμενους εγκεφαλους σαν εσενα, τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη
οταν γυρισεις με το καλο απο κει που φυλας τα μαντηλια για τα κλαμματα, περιμενω να μου πεις και λεπτομερειες για το μπλογκ μου με το γνωστο ιδρυτικο μελος ειμαι σιγουρος πως εσυ δεν εισαι μαλακας απατεωνας και εχεις ιδιαν αποψη, το ειχες επισκευτει κι ολας και ξερεις να πεις λεπτομερειες αντε βρες τα μαντηλακια με το καλο και εδω θα ειμαι θα περιμενω να αποκαλυψεις ολα τα κρυφα μυστικαΚαλά το πάτε...
Αλλά δεν έιστε εντάξει... Σας παρακάλεσα να περιμένετε 5-5 λεπτά, κι εσείς ξεκινήσατε αμέσως.
οταν γυρισεις με το καλο απο κει που φυλας τα μαντηλια για τα κλαμματα, περιμενω να μου πεις και λεπτομερειες για το μπλογκ μου με το γνωστο ιδρυτικο μελος ειμαι σιγουρος πως εσυ δεν εισαι μαλακας απατεωνας και εχεις ιδιαν αποψη, το ειχες επισκευτει κι ολας και ξερεις να πεις λεπτομερειες αντε βρες τα μαντηλακια με το καλο και εδω θα ειμαι θα περιμενω να αποκαλυψεις ολα τα κρυφα μυστικα
αντε πολυ αργεις μιας και πας στο περιπτερο παρε και μια κουκουρουκου μη μου λες μετα οτι πεινασες και γιαυτο δε προβαινεις στις βαρυσημαντες αποκαλυψεις απο το βρωμικο παρελθον μου αντε αλεΝαι... Μείνετε εκεί. Άλλωστε μέχρι "ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ" ;) θα πεταχτώ... δεν θα αργήσω.
αντε πολυ αργεις μιας και πας στο περιπτερο παρε και μια κουκουρουκου μη μου λες μετα οτι πεινασες και γιαυτο δε προβαινεις στις βαρυσημαντες αποκαλυψεις απο το βρωμικο παρελθον μου αντε αλε