Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Σε αντίθεση με εσάς, κάποιος πρέπει να γραφει και τις αλήθειες σε αυτό το νήμα.  :) 

Πάντως να έχετε στο νου σας ότι έχω κι άλλες αν μου χρειαστούν.  ;)
εννοειται,σου τρεχει απο τα μπατζακια η αληθεια...μη την πατησεις και σκονταψεις μονο προσεχε κακομοιρη :)

το ξερω οτι εχεις και αλλες, ο κοσμος το εχει τουμπανο που οφειλεται το μισος σου για το κελλακι  :) απλα αποδεξου τον εαυτο σου και ζησε με τα κουσουρια σου, δεν ειναι κακο  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Η γέρικη κωλοτρυπίδα σου δεν βρίσκει πλέον ευχαρίστηση ή δεν βρίσκεις καυλί πλέον να σε ικανοποίησει μανταμίτσα μας;

Καλώς τον προστάτη των "σπασμένων" απόρων κορασίδων.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
εννοειται,σου τρεχει απο τα μπατζακια η αληθεια...μη την πατησεις και σκονταψεις μονο προσεχε κακομοιρη :)

το ξερω οτι εχεις και αλλες, ο κοσμος το εχει τουμπανο που οφειλεται το μισος σου για το κελλακι  :) απλα αποδεξου τον εαυτο σου και ζησε με τα κουσουρια σου, δεν ειναι κακο  :)

Αλήθεια; Το μπλόγκ σας    (αυτό ντε...  που σας έκανε διάσημο και περιζήτητο... που το ιδρυτικό μέλος ήταν ο γνωστός τράβελος  ;)  ), τραβάει καθόλου;  :)

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
ο ΜΑΚΗΣ1,4 που είναι ?? μήπως κάνει κρύο και έγινε ΜΑΚΗΣ0,8 ??

Θέλεις και συ να νίωσεις το θηρίο μου στη ξεχειλωμένη σου κωλοτρυπίδα γεροντόπουστα να το μετρήσεις καλύτερα; Γαμιόλες πουρόπουστες δεν γαμάω το εχω ξαναπει..

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
σας παρακαλω.....τι επιπεδο ειναι αυτο.....

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλώς τον προστάτη των "σπασμένων" απόρων κορασίδων.  :)

Γεια σου πουτσοφάγε της Πανόρμου που δεν σου σηκώνεται πλέον..
Έχει κορεστεί η κωλότρυπα σου και όλο σου το είναι μετά απο τα τόσων χρόνων ξεκωλιάσματα..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Προτού προβούμε στην ανακοίνωση του νήματος, ο νηματοθέτης θέλει να δηλώσει ότι είναι εξπέρ στην διάπραξη σφαλμάτων στην πραγματική και διαδικτυακή ζωή του και γι΄ αυτό έχει αναπτύξει την ικανότητα να κατανοεί, να προειδοποιεί και να συγχωρεί.

...η εμπειρία μας είναι το συνοθήλευμα απο τα λάθη μας,
  χωρίς λάθη , τίποτα δεν θα γινόταν
  οπότε χρειαζόμαστε 2 πράγματα:
  α)αντοχή : για να τις συνέπειες
  β)χρόνο : για να συνεχίσουμε να κάνουμε κι'άλλα λάθη
  μέχρι να φτάσουμε στο αποτέλεσμα.

υγ: δεν βρήκα κάτι άλλο να σχολιάσω , οπότε σχολίασα αυτο που μου γυάλισε περισσότερο  :grin:

την καλησπέρα μου  :)  

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αλήθεια; Το μπλόγκ σας    (αυτό ντε...  που σας έκανε διάσημο και περιζήτητο... που το ιδρυτικό μέλος ήταν ο γνωστός τράβελος  ;)  ), τραβάει καθόλου;  :)
ασχετος με την πραγματικοτητα αλλα με αποψαρα την οποια χρησιμοποιει και σαν οπλο  :) ποσο κλασσικος ελληναρας εισαι κακομοιρη  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ασχετος με την πραγματικοτητα αλλα με αποψαρα την οποια χρησιμοποιει και σαν οπλο  :) ποσο κλασσικος ελληναρας εισαι κακομοιρη  :)

Αν πρόκειται να ξαναπροβείτε σε "κατάθεση ψυχής" καθυστερήστε το για 5-6 λεπτάκια... Να πεταχτώ να πάρω χαρτομάντηλα, γιατί τα κλαψομουνιασμένα σεντονάκια σας με συγκινούν ιδιαιτέρως.  :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αν πρόκειται να ξαναπροβείτε σε "κατάθεση ψυχής" καθυστερήστε το για 5-6 λεπτάκια... Να πεταχτώ να πάρω χαρτομάντηλα, γιατί τα κλαψομουνιασμένα σεντονάκια σας με συγκινούν ιδιαιτέρως.  :)
γιατι ποτε ξανα-εκανα καταθεση ψυχης που θα κανω τωρα?  :think: ξερω πως το δικο σου μυαλουδακι δεν μπορει να επεξεργαστει πολυσυνθετα κειμενα ανω των 20 λεξεων και τα χαρακτηριζει ολα καταθεση ψυχης για να νοιωσεις καλυτερα, αλλα δεν ειναι ολοι με καμμενους εγκεφαλους σαν εσενα, τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Γεια σου πουτσοφάγε της Πανόρμου που δεν σου σηκώνεται πλέον..
Έχει κορεστεί η κωλότρυπα σου και όλο σου το είναι μετά απο τα τόσων χρόνων ξεκωλιάσματα..

Κύριε Μάκια-μάκια 1,4... Σας τον έχει "φερμάρει" ποτέ γέρος καραφλός πούστης κι άσχημος;  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
γιατι ποτε ξανα-εκανα καταθεση ψυχης που θα κανω τωρα?  :think: ξερω πως το δικο σου μυαλουδακι δεν μπορει να επεξεργαστει πολυσυνθετα κειμενα ανω των 20 λεξεων και τα χαρακτηριζει ολα καταθεση ψυχης για να νοιωσεις καλυτερα, αλλα δεν ειναι ολοι με καμμενους εγκεφαλους σαν εσενα, τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη  :)

Καλά το πάτε...  :)

Αλλά δεν έιστε εντάξει... Σας παρακάλεσα να περιμένετε 5-6 λεπτά, κι εσείς ξεκινήσατε αμέσως...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Καλά το πάτε...

Αλλά δεν έιστε εντάξει... Σας παρακάλεσα να περιμένετε 5-5 λεπτά, κι εσείς ξεκινήσατε αμέσως.
οταν γυρισεις με το καλο απο κει που φυλας τα μαντηλια για τα κλαμματα, περιμενω να μου πεις και  λεπτομερειες για το μπλογκ μου με το γνωστο ιδρυτικο μελος  :) ειμαι σιγουρος πως εσυ δεν εισαι μαλακας απατεωνας και εχεις ιδιαν αποψη, το ειχες επισκευτει κι ολας και ξερεις να πεις λεπτομερειες  :) αντε βρες τα μαντηλακια με το καλο και εδω θα ειμαι θα περιμενω να αποκαλυψεις ολα τα κρυφα μυστικα  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
οταν γυρισεις με το καλο απο κει που φυλας τα μαντηλια για τα κλαμματα, περιμενω να μου πεις και  λεπτομερειες για το μπλογκ μου με το γνωστο ιδρυτικο μελος  :) ειμαι σιγουρος πως εσυ δεν εισαι μαλακας απατεωνας και εχεις ιδιαν αποψη, το ειχες επισκευτει κι ολας και ξερεις να πεις λεπτομερειες  :) αντε βρες τα μαντηλακια με το καλο και εδω θα ειμαι θα περιμενω να αποκαλυψεις ολα τα κρυφα μυστικα  :)

Ναι... Μείνετε εκεί. Άλλωστε μέχρι "ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ"  ;)  θα πεταχτώ... δεν θα αργήσω.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ναι... Μείνετε εκεί. Άλλωστε μέχρι "ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ"  ;)   θα πεταχτώ... δεν θα αργήσω.
αντε πολυ αργεις  :) μιας και πας στο περιπτερο παρε και μια κουκουρουκου μη μου λες μετα οτι πεινασες και γιαυτο δε προβαινεις στις βαρυσημαντες αποκαλυψεις απο το βρωμικο παρελθον μου  :) αντε αλε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
αντε πολυ αργεις  :) μιας και πας στο περιπτερο παρε και μια κουκουρουκου μη μου λες μετα οτι πεινασες και γιαυτο δε προβαινεις στις βαρυσημαντες αποκαλυψεις απο το βρωμικο παρελθον μου  :) αντε αλε

Αν επιθυμείτε διαφήμιση για το απαξιωμένο μπλογκάκι σας, τραβήξτε στους κ.κ. Τραβαμούνη και Πούπη. Αυτοί οι αφελείς, όντως έπεσαν στην λούμπα και το ξαναβγάλαν από τον τάφο του. Εγώ δεν θα το κάνω.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom