Μπλιζ θα πεθανεις με μια σούβλα στον κώλο για αυτό που έκανες στο φιλαρακι μου τον αλεξ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μπλιζ θα πεθανεις με μια σούβλα στον κώλο για αυτό που έκανες στο φιλαρακι μου τον αλεξ
Κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τοσο κοπο για μενα ρε μπλιζ???????
Ε δεν ειναι αναγκη να χαθουμε ρε συ.![]()
φιλε εγω ειπα οτι θα μου λειψεις
![]()
στειλε πμ οταν θες θα μου ερθει ειδοποιηση στο μεηλ μου ;) οταν κατεβεις κανονισε να τα πουμεΕ δεν ειναι αναγκη να χαθουμε ρε συ.
Ο Αλέκος από μικρός κατάλαβε ότι για να τον πλησιάσουν οι γυναίκες, έπρεπε να τις προσφέρει το κάτι τις παραπάνω ...
Στη συνέχεια κάποιος του μίλησε για δραστικότερα μέσα προσέγγισης ...
Άρχισε λοιπόν να εφαρμόζει το μάθημα που είχε πάρει ...
Η ζωή όμως τον προσγείωσε απότομα. Σύντομα κατάλαβε ότι θα έπρεπε να πληρώνει τα διπλάσια από τους άλλους για να πείσει μία εργαζόμενη να τον πλησιάσει ...
Μάταια όμως. Κανένα αποτέλεσμα. Άρχισε να προβληματίζεται και να μοιράζεται τους προβληματισμούς του αυτούς ...
Άρχισε να ψάχνει πιο προχω καταστάσεις ...
Και πάλι μάταια. Κανένα θηλυκό σε απόσταση βολής ...
Και τότε τον γνώρισε. Ο Μπάρμπι. Εγχειρισμένος τρανσέξουαλ. Πλαστικό στήθος και αιδοίο. Πρόσωπο που θυμίζει Αμερικανό πεζοναύτη. Ο Αλέκος όμως βρήκε αυτό που ήθελε ...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=9877.0;attach=592148;image[/img[/URL]]
Άρχισε να επικοινωνεί μαζί του ...
Τον ποθεί ...
Του αρέσουν οι επιλογές του Μπάρμπι ...
Τον ζηλεύει ...
Και όπως πολλοί ερωτευμένοι, τον προσφωνεί με υποκοριστικό ...
Ο Μπάρμπι [ επαγγελματίας ων ] δήθεν ανταποκρίνεται ...
Ο Αλέκος όμως έχει πάρει τον δρόμο του ...
Τον αγαπά!!!
Τώρα λοιπόν όλοι ξέρετε ...
Ας του ευχηθούμε να περνά καλά με τον έρωτά του ...
Και εμείς πάμε για άλλα θέματα!
[/quote]
Ο tempora, o mores!!!
Κι ομως εσενα έτσι όπως σε κόβω καμια γκόλφω θα βρειςΕιναι που με περιοριζει ο ατρατος. Εγω στην πραγματικορητα θελω μια καλη και ηρεμη κοπελα να ζησουμε μαΖι σε ενα μικρο σπιτι στο λιβαδι και να μη ξερει τι θα πει αποτριχωση μασχαλης...
Εχουμε ιδεολογικές διαφορές, και οχι μονο..να κατσειςουτε εχω δει φωτο σου,ουτε ηλικια σου ξερω,(αν και υποψιαζομαι
),ουτε στην εχω πεσει με πμ.Εδω ολα στο φως
σε γουσταρω για το μυαλο σου,χιουμορ εχεις,στα αρχιδια μου ολα
![]()
δεν θα μιλαμε για πολιτικαΕχουμε ιδεολογικές διαφορές, και οχι μονο..![]()
Νικ τι να λεει; Την έχω ακουσει με βοτανολογια και πίνω κατι τσαγια και κατι βοτανατι λέει?
ηλικίας ρε, εσύ είσαι πιτσιρικάς και εκείνη μπάμπωδεν θα μιλαμε για πολιτικα![]()
τι αλλες διαφορες εχουμε;
![]()
έχουν και πόππερς μέσα?Νικ τι να λεει; Την έχω ακουσει με βοτανολογια και πίνω κατι τσαγια και κατι βοτανα![]()
δεν πειραζειηλικίας ρε, εσύ είσαι πιτσιρικάς και εκείνη μπάμπω![]()
Και ο βηχας μου πολιτικος ειναιδεν θα μιλαμε για πολιτικα![]()
τι αλλες διαφορες εχουμε;
![]()
ετσι ειμαι και εγω επισης ειμαι και λιγο νευρικος.Απλα δεν θα μιλαμε για πολιτικαΚαι ο βηχας μου πολιτικος ειναιΕπίσης ειμαι γκρινιάρα, απόλυτη, κυκλοθυμική, λεω ασχημες λεξεις οπως πουτσα
και οχι μονο..
λες; για ολα ικανο τον εχω τον αγυρτη που μου τα εδωκεέχουν και πόππερς μέσα?![]()
εγώ λεω να μη μιλάτε καθόλου, να είστε ολη την ημέραετσι ειμαι και εγω επισης ειμαι και λιγο νευρικος.Απλα δεν θα μιλαμε για πολιτικα![]()