Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 937K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
OrsDFg3sp44.jpg
καλοδουλεμενη η πισω τρυπαν :grin: :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.698
Πόντοι
606
γαμω τα ΣΚΔ.καλα κανανε κυβερνηση τα μουνοπανα?δεν εχει αλλες εκλογες?σταδιαλα κ ηθελα να φυγω κ το αλλο :tickedoff:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
χρυσαυγίτης έρχεται με μανουλα παρα μάσχαλα η οποία έχει κινητικό πρόβλημα.. και επιμένει να μπει μαζί στο παραβάν. Κραδαίνει τ το ψηφοδέλτιο της χα. Φυσικά αυτό δεν παίζει και το κατανοεί σε ντε τε χωρις να φωνάξω . Μπάινω μέσα με την κυρία μου κάνει σήμα να σιωπήσω, μου δείχνει τσέπη και βγάζω ψηφοδέλτιο μλ κκε και γελαει. Θεα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
χρυσαυγίτης έρχεται με μανουλα παρα μάσχαλα η οποία έχει κινητικό πρόβλημα.. και επιμένει να μπει μαζί στο παραβάν. Κραδαίνει τ το ψηφοδέλτιο της χα. Φυσικά αυτό δεν παίζει και το κατανοεί σε ντε τε χωρις να φωνάξω . Μπάινω μέσα με την κυρία μου κάνει σήμα να σιωπήσω, μου δείχνει τσέπη και βγάζω ψηφοδέλτιο μλ κκε και γελαει. Θεα
:2funny: :2funny: :2funny: καλησπερα  :)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.698
Πόντοι
606
  Τα κλάματα των δεξιών ; οχι έπαψα με κουράζουν οι μυξοπαρθένες, ξέρεις.. :tits2:
θα γινει υπουργος ο στρατουλης?μια φορα ηρθε στο πεταλο και οι οργανωμενοι τον πλακωσανε σε κατι ψηλες.ο βλακας φωναζε "μη με βαρατε ειμαι ο στρατουλης" :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
θα γινει υπουργος ο στρατουλης?μια φορα ηρθε στο πεταλο και οι οργανωμενοι τον πλακωσανε σε κατι ψηλες.ο βλακας φωναζε "μη με βαρατε ειμαι ο στρατουλης" :2funny:
  Αυριο θα δείξει ποιοι θα γινουν υπουργοι. καλά ειχες υπουργο τον αδωνη, πρωθυπουργο τον γιωργάκη και σε πείραζει ο στρατουλης; :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
επίσης ενα εικοσαχρονο έριξε το φάκελο στην σχισμή που ειχε μεσα στο παραβαν. βγαινει καμαρωτος οξω του λεω που ειναι ο φάκελος; μεσα μου λέει..  :headbang:

Υ.γ αντρες πεταμενα λεφτά  :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.698
Πόντοι
606
  Αυριο θα δείξει ποιοι θα γινουν υπουργοι. καλά ειχες υπουργο τον αδωνη, πρωθυπουργο τον γιωργάκη και σε πείραζει ο στρατουλης; :grin:
καθολου!μου κανει ακριβως το ιδιο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom