You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 937K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
καλη μπαλα
πάω για μπαλίτσα
ανωμαλεγαμω τα ΣΚΔ.καλα κανανε κυβερνηση τα μουνοπανα?δεν εχει αλλες εκλογες?σταδιαλα κ ηθελα να φυγω κ το αλλο![]()
γεια σου μορτη.Δοκιμασες αυτα που σου ειπα;καλησπέρα !
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.698
- Πόντοι
- 606
μετρας ακομα?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Τα κλάματα των δεξιών ; οχι έπαψα με κουράζουν οι μυξοπαρθένες, ξέρεις..μετρας ακομα?
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
χρυσαυγίτης έρχεται με μανουλα παρα μάσχαλα η οποία έχει κινητικό πρόβλημα.. και επιμένει να μπει μαζί στο παραβάν. Κραδαίνει τ το ψηφοδέλτιο της χα. Φυσικά αυτό δεν παίζει και το κατανοεί σε ντε τε χωρις να φωνάξω . Μπάινω μέσα με την κυρία μου κάνει σήμα να σιωπήσω, μου δείχνει τσέπη και βγάζω ψηφοδέλτιο μλ κκε και γελαει. Θεα
χρυσαυγίτης έρχεται με μανουλα παρα μάσχαλα η οποία έχει κινητικό πρόβλημα.. και επιμένει να μπει μαζί στο παραβάν. Κραδαίνει τ το ψηφοδέλτιο της χα. Φυσικά αυτό δεν παίζει και το κατανοεί σε ντε τε χωρις να φωνάξω . Μπάινω μέσα με την κυρία μου κάνει σήμα να σιωπήσω, μου δείχνει τσέπη και βγάζω ψηφοδέλτιο μλ κκε και γελαει. Θεα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.698
- Πόντοι
- 606
θα γινει υπουργος ο στρατουλης?μια φορα ηρθε στο πεταλο και οι οργανωμενοι τον πλακωσανε σε κατι ψηλες.ο βλακας φωναζε "μη με βαρατε ειμαι ο στρατουλης"Τα κλάματα των δεξιών ; οχι έπαψα με κουράζουν οι μυξοπαρθένες, ξέρεις..![]()
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Αυριο θα δείξει ποιοι θα γινουν υπουργοι. καλά ειχες υπουργο τον αδωνη, πρωθυπουργο τον γιωργάκη και σε πείραζει ο στρατουλης;θα γινει υπουργος ο στρατουλης?μια φορα ηρθε στο πεταλο και οι οργανωμενοι τον πλακωσανε σε κατι ψηλες.ο βλακας φωναζε "μη με βαρατε ειμαι ο στρατουλης"![]()
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.698
- Πόντοι
- 606
καθολου!μου κανει ακριβως το ιδιο..Αυριο θα δείξει ποιοι θα γινουν υπουργοι. καλά ειχες υπουργο τον αδωνη, πρωθυπουργο τον γιωργάκη και σε πείραζει ο στρατουλης;![]()
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ε εγω ειμαι εμφανως επηρεασμένη και χαρούμενη απο τα μούτρα μερικών που έχασαν το μεγάλο φαγοπότι τόσα χρόνιακαθολου!μου κανει ακριβως το ιδιο..
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.698
- Πόντοι
- 606
κακο κοριτσιε εγω ειμαι εμφανως επηρεασμένη και χαρούμενη απο τα μούτρα μερικών που έχασαν το μεγάλο φαγοπότι τόσα χρόνια![]()
![Sm 2 :s&m_2: :s&m_2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_2.gif)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
μπειμπι αι αμ ε μπαντ γκερλκακο κοριτσι![]()
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.698
- Πόντοι
- 606
γιου ντραιβ μι κρειζιμπειμπι αι αμ ε μπαντ γκερλ![]()
![Kissass :kissass: :kissass:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass.gif)