ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
θα θελεςΚΡΑΚ............
Τύπε μου.θα θελες
απλα δε ξαναασχολουμαι με αυτο το θρεντ, μου φερνει την ιδια απεχθεια με τα πιρφοροτραβελοφιλα πλεονΜην αφαιρειστε, συνεχιστε τον κυκλο
![]()
θα θελες
απλα δε ξαναασχολουμαι με αυτο το θρεντ, μου φερνει την ιδια απεχθεια με τα πιρφοροτραβελοφιλα πλεονΜην αφαιρειστε, συνεχιστε τον κυκλο
![]()
απο που να αποχωρησω ρε βλημα? απο κει που μολις σε εκανα ρομπα κι εσενα και τις προπαγανδες σου? σοβαρεψου αλεξΤύπε μου.
Σε συμπαθω και θα σου δωσω μια συμβουλη.
Τις αποχωρησεις με στυλ μονο ο Αλεξ71 τις κανει.
Μην αντιγραφεις.
Εγω είμαι εδώ από το 2010 και τα εμαθα, εσυ που εισαι μολις 10 μηνες εδώ μεσα, πότε προλαβες?Μαστα ρε χασοδικη που με εμαθες και το "κρακ"ξεχνας οτι εφυγες με την ουρα στα σκελια,ξανα γυρισες και παλι απειλεις στα θρεντ οτι δεν θα ξανα γραψεις
![]()
τι ειναι αυτο? ετσι καθεσαι στα 4 οταν σε πηδαει η ροουζ?
Μαστα ρε χασοδικη που με εμαθες και το "κρακ"ξεχνας οτι εφυγες με την ουρα στα σκελια,ξανα γυρισες και παλι απειλεις στα θρεντ οτι δεν θα ξανα γραψεις
![]()
Ειμαι τοσο :o πως περναει ετσι ο γαμημενος ο καιροςΕγω είμαι εδώ από το 2010 και τα εμαθα, εσυ που εισαι μολις 10 μηνες εδώ μεσα, πότε προλαβες?
ολο το αδερφατο ενωμενο βλεπω![]()
![]()
ΥΓ: εϊ αγιε του κωλου, ενημερωση και κριτικη μπορει να γινει μεσα και απο ποστς ξερεις, ή απο μπλογκς για θεματα που εννοειται πως πιρφοροι του επιπεδου σου δεν προκειται να καταλαβουν ποτε στη ζωη τους ;)
και τωρα να σας αφησω να βγαλετε τα ματια σας στα ερωτικα σχηματα που εχετε στησει εδω μεσα, φανταζομαι η χοντρη κανει τον αντρα και σας πηδαει ολους με τη σειρα , με της υγειες σας και καλη λεφτερια![]()
Παρεμπιπτόντως τώρα που γράψατε για χοντρές που κάνουν τον άντρα...
Χαιρετισμούς στην Νωντοκέλυ να δώσετε... (φήμες λένε ότι πήρε το παρατσούκλι επειδή ικανοποιεί στο ακεραιο τα μερακλίδικα γούστα όλων των φαλαφελοφάγων)![]()
ποιος κρινει? εσυ?Να πάτε τότε να κάνετε τον μάγκα και τον τροχονόμο στα μπλογκς που έχετε ενεργή συμμετοχή , γιατί στον παρόντα δεν μετράτε ως τέτοιος. ;)
εγω δε γνωριζω τετοια φημη για τους φαλαφελοφαγους, για το υπολοιπο προφανως εχετε δοκιμασει τα μερακλιδικα προγραμματα της και τα ξερετε τοσο καλαΠαρεμπιπτόντως τώρα που γράψατε για χοντρές που κάνουν τον άντρα...
Χαιρετισμούς στην Νωντοκέλυ να δώσετε... (φήμες λένε ότι πήρε το παρατσούκλι επειδή ικανοποιεί στο ακεραιο τα μερακλίδικα γούστα όλων των φαλαφελοφάγων)![]()
ποιος κρινει? εσυ?κουνα λιγο την κεφαλα σου μπας και παρει καμια στροφη καημενε
κακομοιρη
εγω δε γνωριζω τετοια φημη για τους φαλαφελοφαγους, για το υπολοιπο προφανως εχετε δοκιμασει τα μερακλιδικα προγραμματα της και τα ξερετε τοσο καλα![]()
Ο κερατάς πάντα το μαθαίνει τελευταίος.
Παντως Αγιοκέλυ, δεν την καλεί κανένας. ;)
ποιος κρινει? εσυ?κουνα λιγο την κεφαλα σου μπας και παρει καμια στροφη καημενε
κακομοιρη
![]()
εχουνε φτιαξει δονητη στο σχημα του φαλαφελ για τα παιδια. η αντζελα παντα πρωτοπορει στο customer oriented service