Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
θα θελες  :jerking:

απλα δε ξαναασχολουμαι με αυτο το θρεντ, μου φερνει την ιδια απεχθεια με τα πιρφοροτραβελοφιλα πλεον  :jerking: Μην αφαιρειστε, συνεχιστε τον κυκλο  :jerking:
Τύπε μου.
Σε συμπαθω και θα σου δωσω μια συμβουλη.
Τις αποχωρησεις με στυλ μονο ο Αλεξ71 τις κανει.
Μην αντιγραφεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θα θελες  :jerking:

απλα δε ξαναασχολουμαι με αυτο το θρεντ, μου φερνει την ιδια απεχθεια με τα πιρφοροτραβελοφιλα πλεον  :jerking: Μην αφαιρειστε, συνεχιστε τον κυκλο  :jerking:

cracked_glass.jpg

Επισκέπτης
Μαστα ρε χασοδικη που με εμαθες και το "κρακ"  :grin: ξεχνας οτι εφυγες με την ουρα στα σκελια,ξανα γυρισες και παλι απειλεις στα θρεντ οτι δεν θα ξανα γραψεις  :uglystupid:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τύπε μου.
Σε συμπαθω και θα σου δωσω μια συμβουλη.
Τις αποχωρησεις με στυλ μονο ο Αλεξ71 τις κανει.
Μην αντιγραφεις.
απο που να αποχωρησω ρε βλημα? απο κει που μολις σε εκανα ρομπα κι εσενα και τις προπαγανδες σου? σοβαρεψου αλεξ  :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μαστα ρε χασοδικη που με εμαθες και το "κρακ"  :grin: ξεχνας οτι εφυγες με την ουρα στα σκελια,ξανα γυρισες και παλι απειλεις στα θρεντ οτι δεν θα ξανα γραψεις  :uglystupid:
Εγω είμαι εδώ από το 2010 και τα εμαθα, εσυ που εισαι μολις 10 μηνες εδώ μεσα, πότε προλαβες?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ελα ντε. γυρισε κολλημενος με uhu και παριστανει τον κονιορδο?
1242013020463.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ολο το αδερφατο ενωμενο βλεπω  :jerking: :jerking: :jerking:

ΥΓ: εϊ αγιε του κωλου, ενημερωση και κριτικη μπορει να γινει μεσα και απο ποστς ξερεις, ή απο μπλογκς για θεματα που εννοειται πως πιρφοροι του επιπεδου σου δεν προκειται να καταλαβουν ποτε στη ζωη τους  ;)

Να πάτε τότε να κάνετε τον μάγκα και τον τροχονόμο στα μπλογκς που έχετε ενεργή συμμετοχή , γιατί στον παρόντα δεν μετράτε ως τέτοιος.  ;)

και τωρα να σας αφησω να βγαλετε τα ματια σας στα ερωτικα σχηματα που εχετε στησει εδω μεσα, φανταζομαι η χοντρη κανει τον αντρα και σας πηδαει ολους με τη σειρα , με της υγειες σας και καλη λεφτερια  :)

Παρεμπιπτόντως τώρα που γράψατε για χοντρές που κάνουν τον άντρα...
Χαιρετισμούς στην Νωντοκέλυ να  δώσετε... (φήμες λένε ότι πήρε το παρατσούκλι επειδή ικανοποιεί στο ακεραιο τα μερακλίδικα γούστα όλων των φαλαφελοφάγων)  :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Χαιρετισμούς στην Νωντοκέλυ να  δώσετε... (φήμες λένε ότι πήρε το παρατσούκλι επειδή ικανοποιεί στο ακεραιο τα μερακλίδικα γούστα όλων των φαλαφελοφάγων)  :)

το χειροτερο του να φλερταρεις και να γαμας χοντρη ειναι να πληρωνεις και να γαμας/σε γαμαει χοντρη  :S

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Να πάτε τότε να κάνετε τον μάγκα και τον τροχονόμο στα μπλογκς που έχετε ενεργή συμμετοχή , γιατί στον παρόντα δεν μετράτε ως τέτοιος.  ;)
ποιος κρινει? εσυ?  :jerking: κουνα λιγο την κεφαλα σου μπας και παρει καμια στροφη καημενε  :jerking: κακομοιρη  :jerking:

εγω δε γνωριζω τετοια φημη για τους φαλαφελοφαγους, για το υπολοιπο προφανως εχετε δοκιμασει τα μερακλιδικα προγραμματα της και τα ξερετε τοσο καλα :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ποιος κρινει? εσυ?  :jerking: κουνα λιγο την κεφαλα σου μπας και παρει καμια στροφη καημενε  :jerking: κακομοιρη  :jerking:
εγω δε γνωριζω τετοια φημη για τους φαλαφελοφαγους, για το υπολοιπο προφανως εχετε δοκιμασει τα μερακλιδικα προγραμματα της και τα ξερετε τοσο καλα :)

Ο κερατάς πάντα το μαθαίνει τελευταίος.  :)

Παντως Αγιοκέλυ, δεν την καλεί κανένας.  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο κερατάς πάντα το μαθαίνει τελευταίος.  :)

Παντως Αγιοκέλυ, δεν την καλεί κανένας.  ;)

εχουνε φτιαξει δονητη στο σχημα του φαλαφελ για τα παιδια. η αντζελα παντα πρωτοπορει στο customer oriented service

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Ναι.  Βλέπετε είστε από τα νικ που καθημερινά μιλιούνια αναγνωστών αδημονούν να δημοσιεύσετε τις μεστές σας γνώσεις και τις αποκλειστικές σας πληροφορίες. Και όταν δεν το κάνετε, κόβουν την κυκλοφορία στα διόδια για διαμαρτυρία....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
εχουνε φτιαξει δονητη στο σχημα του φαλαφελ για τα παιδια. η αντζελα παντα πρωτοπορει στο customer oriented service

Σαφώς. Τον 3ο όροφο με τα λεφτά των φαλαφελοφάγων τον έκτισε.  :)

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μανταμίτσα αγία γιατί δεν βάζεις υπογραφή "πουτσοφάγος" να ξέρει ο κόσμος τις ορέξεις σου;

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Βρωμόπουστες φίλες της μανταμ αγίας και λοιπές φώκιες εδω μέσα προσέχετε πως μιλάτε για το φιλαράκι μου τον μέμο μη σας σκυλογαμήσω ξεκωλιάρικα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom