NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Υπαγω να γευματισω εις εστιατοριον ιταλικων εδεσματων.
καλή όρεξη φίλε μου ;)
Υπαγω να γευματισω εις εστιατοριον ιταλικων εδεσματων.
καλυτερα να μην εχουμε υδαρη ατυχηματα στο σουβλισμα που θα σου κανωΥπαγω να γευματισω εις εστιατοριον ιταλικων εδεσματων.
λαγγιτα θα μου δωσεις τελικα;καλυτερα να μην εχουμε υδαρη ατυχηματα στο σουβλισμα που θα σου κανω
Αυτός ο νηματοθετης δεν έπρεπε να προβλέψει να υπάρχει τσουλα υπηρεσίας για τα μέλη όλο το 24ωρο;![]()
ναι ρε μαν,επηξε η μουνα σου μεσα στην αθηναΛετε να βγει ο συριζας και να καταργησει την υποχρεωτικη στρατευση απο την εσσο μου και περα;![]()
Οχι αλλα εχουμε και δουλειες καθε μερα δω μεσα ειναι χαμενα λεφτα...ναι ρε μαν,επηξε η μουνα σου μεσα στην αθηνα
πηρες δουλεια για το βραδυ στην σκοπια,θα παει η χειρογλυκανη συννεφοΠαντως σημερα πηρα υπηρεσιακο να ψηφισω και ειδα γαμω τα μιλφακια στο εκλογικο κεντρο...φωλια ηταν![]()
Ποια σκοπια μαν πηγα σπιτι και εριξα 3 αβολυδωτα. Τι εκπτωσεις θα κανουμε; Ηταν αυτο που λεμε που λεμε ινσαντ λαβπηρες δουλεια για το βραδυ στην σκοπια,θα παει η χειρογλυκανη συννεφο
Αυτός ο νηματοθετης δεν έπρεπε να προβλέψει να υπάρχει τσουλα υπηρεσίας για τα μέλη όλο το 24ωρο;![]()
ΑααααααααααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχΑυτός ο νηματοθετης δεν έπρεπε να προβλέψει να υπάρχει τσουλα υπηρεσίας για τα μέλη όλο το 24ωρο;![]()
ο γαμιας της γειτονιας ;)ποιος εισαι ρε σαιντ;ποιος εισαι;ποιος εισαι γαμω την πουτανα μου;ποιος;
Μπλιζ αφου εχει δουλεια το κοριτσι, πώς θα αναλαβει υπηρεσια? Σε λιγο ξεκιναει μετρημα.Μετα απο πολυωρες διαβουλευσεις ανακοινωνεται οτι η κα. WILDE ROSE αναλαμβανει υπηρεσια ως ' τσουλα εβδομαδος '.
Οταν ληξει η υπηρεσια της, θα εξετασθει το αν θ αντικατασταθει η οχι.