wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Εγω ναι, κανω λειζερ.καλα ρε μπουστη μου τσακωμενες είστε κι οι δυο με το ξυράφι![]()
Εγω ναι, κανω λειζερ.καλα ρε μπουστη μου τσακωμενες είστε κι οι δυο με το ξυράφι![]()
Ποσο καλα με ξερεις...Γτ απορείς?? Ο κόσμος εχει διαφορες διαστροφες!!!
συγγενης σου?Λες ε? Να ρωτήσουμε εκεινον που της βαραγε τα κουδούνια νυχτιάτικα?
στο σερν?Εγω ναι, κανω λειζερ.
και στις ρογες ?Εγω ναι, κανω λειζερ.
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ελα μωρέ ,επειδή είχε μπει ο παπαρας και κλαψομούνιαζε οτι του τα΄φαγα ,μου βγάλατε το όνομα...Λες ε? Να ρωτήσουμε εκεινον που της βαραγε τα κουδούνια νυχτιάτικα?
Ρωτα αυτον που τις επεξεργαζεταικαι στις ρογες ?![]()
στο κατω κατω μονος του τα εδωσεΕλα μωρέ ,επειδή είχε μπει ο παπαρας και κλαψομούνιαζε οτι του τα΄φαγα ,μου βγάλατε το όνομα...
ΈτυχεΗ κακιά η ώρα !
Εννοείται !στο κατω κατω μονος του τα εδωσε![]()
Ενταξει, δεν τα εδωσε και με το ζορι φανταζομαι...Ελα μωρέ ,επειδή είχε μπει ο παπαρας και κλαψομούνιαζε οτι του τα΄φαγα ,μου βγάλατε το όνομα...
ΈτυχεΗ κακιά η ώρα !
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
αντρες παιδι μου, το παιζουνε μπρουκληδες οσο πιστευουνε οτι θα γαμισουνε μετα γινονται κατινες φτωχομπινεδιαρεςΕννοείται !
Εγω δεν είμαι ετσι τύπεαντρες παιδι μου, το παιζουνε μπρουκληδες οσο πιστευουνε οτι θα γαμισουνε μετα γινονται κατινες φτωχομπινεδιαρες![]()
Καλα, εσυ ανοίγεις και τα φακελα σε 50αδες, εισαι ιδιαιτερη.Καλα μαλλον εγω ειμαι σε αλλο πλανητη!!!!
Σημασια εχει αν τα εδωσε κανεις με το ζορι ή όχι???
Απο γκομενο δεν παιρνεις λεφτα τελος!!!!