wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Αφου ξερειs οτι ορισμενεs φρασειs δινουν πνοη στα υπερευαισθητα κυτταρα του πορνορανταρ μαsΤο 'χω τελικα η ρουφιανα!!!
![]()
![]()
Αφου ξερειs οτι ορισμενεs φρασειs δινουν πνοη στα υπερευαισυητα κυτταρα του πορνορανταρ μαs![]()
Αν ειδες, το ειπα και το μεσημερι...Το 'χω τελικα η ρουφιανα!!!
![]()
![]()
ουι αλιντακι θα φορεσω τα συνολακια και θα καταμετρω με γοβες χαχαχααχαχαχαχαχχαΕίσαι εφορευτική αυριο bambini?
Ειναι το φυσικο μου!!!Αφου ξερειs οτι ορισμενεs φρασειs δινουν πνοη στα υπερευαισυητα κυτταρα του πορνορανταρ μαs![]()
Γι' αυτό το ειπα :-* :-*Αν ειδες, το ειπα και το μεσημερι...
Α ανατρεχεις στα ποσταρισματα μου?Γι' αυτό το ειπα :-* :-*
Και σχολιασε κανεις τπτ??μια φορά μωρή πάω σε ένα θρυλικό μαγαζί της εποχής στην παραλιακή στη βουλα στο αμφιθέατρο και έφυγα από κει 10.30 το πρωί Κυριακής και πήγα κατευθείαν όμως με ρούχα εξοφρενικ σε μνημόσυνο στις 11 στο ρεντη![]()
μαλλί νύχι όλα οκ?Θα περάσουν του κόσμου τα γκομενάκια απο τα χερια σου.πρέπει να είσαι κουκλάκι ζωγραφιστό.Στις 7 αρχιζετε?ουι αλιντακι θα φορεσω τα συνολακια και θα καταμετρω με γοβες χαχαχααχαχαχαχαχχα
Παντα διαβαζω τις προηγουμενες σελιδες.Α ανατρεχεις στα ποσταρισματα μου?
ε ναι μια είπε ήρθε κι ο βασιλιάς καρνάβαλοςΚαι σχολιασε κανεις τπτ??
σορυ ρε κοριτσια αλλα ειναι πολυ ντεκαβλε οι εκλογεςμαλλί νύχι όλα οκ?Θα περάσουν του κόσμου τα γκομενάκια απο τα χερια σου.πρέπει να είσαι κουκλάκι ζωγραφιστό.Στις 7 αρχιζετε?
εννοειται αλιντακι πηρα και ενα γουνακι γιατι φοβαμαι οτι θα καμει κρυο το πρωι, 7 ναι. Αν ερθουν ωραια γκομενακια θα τα βοηθηκω προσωπικωςμαλλί νύχι όλα οκ?Θα περάσουν του κόσμου τα γκομενάκια απο τα χερια σου.πρέπει να είσαι κουκλάκι ζωγραφιστό.Στις 7 αρχιζετε?
εσυ αποκλειεται.. :-*ε ναι μια είπε ήρθε κι ο βασιλιάς καρνάβαλος
Αισχοs......Πουλαs τα ιδανικα των αναρχοαπλυτων για ιδιον οφελοs.......Ε τοτε κι εγω δεν πληρωνω δεν πληρωνωεννοειται αλιντακι πηρα και ενα γουνακι γιατι φοβαμαι οτι θα καμει κρυο το πρωι, 7 ναι. Αν ερθουν ωραια γκομενακια θα τα βοηθηκω προσωπικως![]()
ναι να τους εξηγείς το προγραμμα πριν περάσουν στοεννοειται αλιντακι πηρα και ενα γουνακι γιατι φοβαμαι οτι θα καμει κρυο το πρωι, 7 ναι. Αν ερθουν ωραια γκομενακια θα τα βοηθηκω προσωπικως![]()
πολυ αναρχοαπλυτη ρε συ!!!εννοειται αλιντακι πηρα και ενα γουνακι γιατι φοβαμαι οτι θα καμει κρυο το πρωι, 7 ναι. Αν ερθουν ωραια γκομενακια θα τα βοηθηκω προσωπικως![]()