alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Όλα καλα???Τι κανουν τα παιδια??![]()
Όλα καλα???Τι κανουν τα παιδια??![]()
Ετσι πιστευω.... αμα ταξω και κωλο δε θα πανε ρολόι!!!Όλα καλα???
Ετσι πιστευω.... αμα ταξω και κωλο δε θα πανε ρολόι!!!
![]()
![]()
Μα γτ οχι, οπως εχει αποδειχθει επανειλημμένα εδώ μέσα είναι μία προσφιλής τακτική που φέρνει σίγουρα αποτελέσματα!!!
ετσι έτσιΜα γτ οχι, οπως εχει αποδειχθει επανειλημμένα εδώ μέσα είναι μία προσφιλής τακτική που φέρνει σίγουρα αποτελέσματα!!!![]()
μπραμπ γκαμησες τιτποτα σημεριςετσι έτσι![]()
Μπραβο πειτε κανα νεο επιτελους!!!μπραμπ γκαμησες τιτποτα σημερις![]()
εχει κάτι το ιδιαίτερο η μέρα;μπραμπ γκαμησες τιτποτα σημερις![]()
την μισή μέρα αύριο στο παραβάν θα την περάσειςΣυμφωνείς κ εσυ!!!
![]()
![]()
![]()
εγω δεν εχω νεα :-Μπραβο πειτε κανα νεο επιτελους!!!
Παντως στον εκλογικο μου καταλογο εχω εντοπισει τουλαχιστον 10 εκλογεις γεννημενους απο το 1901-1910!!! :o :oτην μισή μέρα αύριο στο παραβάν θα την περάσεις![]()
φιλε η τελευταία μου ελπίδα ειναι να ξεπιδησει γκομενα μέσα από κανενα ταρατατα ,ζακουλα που εχω στη βιβλιοθήκη μου![]()
απλα ρωτησα φιλε γιατι εγω τον εχω στο μουσκιο ακομα
απο σενα περιμενουμε ολοι να μας κανεις περηφανους
αχαχαχαχαχαααχαχ ζακουλα που το θυμηθηκες ρε;φιλε η τελευταία μου ελπίδα ειναι να ξεπιδησει γκομενα μέσα από κανενα ταρατατα ,ζακουλα που εχω στη βιβλιοθήκη μου![]()
Μπορει να σε στριμωξει η δικ. αντιπροσωπος αυριο σε κανα παραβαν ;)φιλε η τελευταία μου ελπίδα ειναι να ξεπιδησει γκομενα μέσα από κανενα ταρατατα ,ζακουλα που εχω στη βιβλιοθήκη μου![]()
καλησπερα εριπω πω μια δικαστική αντιπροσωπος δεν μπορεσε να παει στα σφακια ούτε με σουπερ πουμα χαχααχχαχαχαχχ
ρίξε σήμα στον αλεξ ειναι εγκέφαλος σε σπείρα που ξεπαστρευει γέρους και κάνει πλαστές διαθήκεςΠαντως στον εκλογικο μου καταλογο εχω εντοπισει τουλαχιστον 10 εκλογεις γεννημενους απο το 1901-1910!!! :o :o