Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τις 2 φορές που είχα κλήση όχι

και μερικες ακόμη νομίζω  :think: βαριέμαι τις εκλογές, χάσιμο χρόνου
ειδες; και μπορει να εχασες μια δικαστικη αντιπροσωπο σαν να κρυα τα νερα  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ναι βρε νικ αλλα εχει πολλες ωραιες δικηγορινες και ασκουμενες . να πατε να τις βοηθατε  :)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ναι βρε νικ αλλα εχει πολλες ωραιες δικηγορινες και ασκουμενες . να πατε να τις βοηθατε  :)
γνωστος μου πηγε,γνωρισε νεαρη δικηγορινα,παντρευτηκαν και εχουν ενα παιδακι.Πολλα λεφτα αυτος και αυτη :grin: μια φορα πηγε το ρεμαλι και του εκατσε :2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
γνωστος μου πηγε,γνωρισε νεαρη δικηγορινα,παντρευτηκαν και εχουν ενα παιδακι.Πολλα λεφτα αυτος και αυτη :grin: μια φορα πηγε το ρεμαλι και του εκατσε :2funny:

τι μου θυμίζει αυτό, τι μου θυμίζει... :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ε γενικα δεν ειναι τοσ οασχημα οσο νομιζετε, εχει πολυ πλακα και περνα ευχαριστα, λιγο στην καταμετρηση ειναι καπως αλλα και εκει ακομα αν ολοι βαζλουν ενα χερακι βγαινει η ντουλεια  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ε γενικα δεν ειναι τοσ οασχημα οσο νομιζετε, εχει πολυ πλακα και περνα ευχαριστα, λιγο στην καταμετρηση ειναι καπως αλλα και εκει ακομα αν ολοι βαζλουν ενα χερακι βγαινει η ντουλεια  :grin:
δεν με εχουν καλεσει ποτε εμενα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom