NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Και το γάλα να το χτίσω στο νιπτήρα;Τον πινω σκετο ;)
Και το γάλα να το χτίσω στο νιπτήρα;Τον πινω σκετο ;)
Απο τι ειναι πια αυτο το γαλα κ χτιζεται??Και το γάλα να το χτίσω στο νιπτήρα;
ροζυ ελπιζω να μην σε παρει αυριο ολη η εφορευτικη![]()
Πλακα πλακα μονο μονο μια γυναικα εχω κ οι υπολοιποι ειναι σε καλες ηλικιες 25-43ροζυ ελπιζω να μην σε παρει αυριο ολη η εφορευτικη![]()
σε βλεπω να κανεις καταμετρηση μεσα στο παραβανΠλακα πλακα μονο μονο μια γυναικα εχω κ οι υπολοιποι ειναι σε καλες ηλικιες 25-43![]()
Να πεταξω βυζι ή να παω αυστηρη?σε βλεπω να κανεις καταμετρηση μεσα στο παραβαν![]()
μια ζωη την εχουμε πανε χωρις στηθοδεσμο με αβυσσαλεο ντεκολτεΝα πεταξω βυζι ή να παω αυστηρη?![]()
Μπορει να εχω κ λιγοτερους ετσι, πιστευω να στειλω μερικους σε κρισιμη ηλικιαμια ζωη την εχουμε πανε χωρις στηθοδεσμο με αβυσσαλεο ντεκολτε![]()
μεδρι τα 45 ειναι κρισιμη ηλικια για ανακοπες να ξερειςΜπορει να εχω κ λιγοτερους ετσι, πιστευω να στειλω μερικους σε κρισιμη ηλικια![]()
![]()
Σιγα μην εμφανισθεί κανενας. Όπως παμε, για να ερθει μελος εφορευτικης επιτροπης να βοηθησει θα πρεπει να ταξεις κωλο.Πλακα πλακα μονο μονο μια γυναικα εχω κ οι υπολοιποι ειναι σε καλες ηλικιες 25-43![]()
Ενταξει, θα σε αλλαξω εγω στη βαρδιαΘα το εχω υποψη![]()
Εφυγα αργησα.....φιλιαααααααα
Α να χαθεις ρε.μεδρι τα 45 ειναι κρισιμη ηλικια για ανακοπες να ξερεις![]()
ερχομαι απο Αθηνα αν ειναιΣιγα μην εμφανισθεί κανενας. Όπως παμε, για να ερθει μελος εφορευτικης επιτροπης να βοηθησει θα πρεπει να ταξεις κωλο.
Αν το κανει αυτό, προβλεπω ρεκόρ από ακυρα στο τμημα τηςμια ζωη την εχουμε πανε χωρις στηθοδεσμο με αβυσσαλεο ντεκολτε![]()
Τοσο πολύ πια?????ερχομαι απο Αθηνα αν ειναι![]()
μαν αληθεια λεω γιατρος μου το ειπε.Παντως εγω καλου-κακου εκανα και τσεκ απ πνευμονια,καρδια,αιμα κλπ κομπλε μικρο παιδι ειμαιΑ να χαθεις ρε.