tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.813
- Πόντοι
- 606
κλειδωσουΚαληνύχτα
κλειδωσουΚαληνύχτα
καληνυχτα κάτσε να αλλάξω και προφυλακτικό ήρθε κι η άλλη![]()
Ουτε σε αυτόν δεν προλαβα να μιλησω καλα καλα...φαντασου!!!βρε vre vre πολλη δουλεια μας ενημερωσε ο μεσιε αλεξ![]()
Εγω θελω με ραβδώσειςκαληνυχτα κάτσε να αλλάξω και προφυλακτικό ήρθε κι η άλλη![]()
τιποτα το σπουδαιο θα σε ενημερωσει ο μπραμπ εντος ολιγουΟυτε σε αυτόν δεν προλαβα να μιλησω καλα καλα...φαντασου!!!
![]()
Τι κανουμε???
Τι συγκλονιστικο εχω χασει??
Αυτό που μετα δεν μπορουσες να καθισεις????Εγω θελω με ραβδώσεις![]()
Και με τι γευση??? Εχουμε σαγκουινι , τζατζικι, μπακαλιαρο σκορδαλια και ντολμαδακια γιαλαντζιΕγω θελω με ραβδώσεις![]()
αφου δεν εχεις παρει κωλο ακομαΑυτό που μετα δεν μπορουσες να καθισεις????
Ο άλλος σε άλλο θρεντ λέει του κάνει τελευταία παράπονα η γκομενα του οτι το χύσι του ειναι πολυ πηχτόβγήκε βελουτε η σούπα
![]()
σπας το φραγμα του ρομαντισμουΑυτό που μετα δεν μπορουσες να καθισεις????
εκεινο ειχε ραβδωσεις και κουκκίδες!!!Αυτό που μετα δεν μπορουσες να καθισεις????
Ητανε στο σταδιο ωριμανσηs.....Τον πρωτο μηνα αγαμιαs ειναι υδατοδιαλυτοΟ άλλος σε άλλο θρεντ λέει του κάνει τελευταία παράπονα η γκομενα του οτι το χύσι του ειναι πολυ πηχτόβγήκε βελουτε η σούπα
![]()
να γινεις οδηγος του μινωα![]()
προσεχώς θα έχει και παλούκωματα νηματοθετωνΚΑΛΗΜΕΡΑ στο νημα της πγιοτητας, της αβροτητας και της ειλικρινειας.
Στο νημα, που πλεον τα εχει ολα!
Φιλιες, ιντριγκες, ερωτες, εσχατως δυνητικα κερατωματα, χρηματα, αποπειρες εξαγορας σωματων και απογοητευσεις!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ στο νημα της πγιοτητας, της αβροτητας και της ειλικρινειας.
Στο νημα, που πλεον τα εχει ολα!
Φιλιες, ιντριγκες, ερωτες, εσχατως δυνητικα κερατωματα, χρηματα, αποπειρες εξαγορας σωματων και απογοητευσεις!!!