Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ποιος είμαι εγω να δινω συμβουλες...
ε αφου ειπες κατι κανει λαθος πες τι κανει λαθος και πως ξερεις οτι κανει λαθος γιατι αν εκανε σωστα οπως εσυ που δεν κανεις λαθος θα τον εμπηγε. Οποτε ξερεις τι πρεπει να καμει σωστα.

Υ.Γ θεε μου αν παω για καφε και πινω κρασι λεω βλακειες μαζεψε με  :2funny: :2funny: :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ε αφου ειπες κατι κανει λαθος πες τι κανει λαθος και πως ξερεις οτι κανει λαθος γιατι αν εκανε σωστα οπως εσυ που δεν κανεις λαθος θα τον εμπηγε. Οποτε ξερεις τι πρεπει να καμει σωστα.

Υ.Γ θεε μου αν παω για καφε και πινω κρασι λεω βλακειες μαζεψε με  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
δηλαδη πρεπει να πεθαινω για να με δωκεις λεφτα; ε τοτε θα πεθαινω τι να τα καμω. χαχααχαχαχαααχ
Αναμεσα στο "θελω να παρω τζακούζι" και στο "πεθαινω" υπαρχουν μαλλον και ενδιάμεσες καταστασεις...

Επισκέπτης

Προσπαθησες να σουρωσεις κανενα για να σε γαμηκει, για αυτο σουρωσες...  :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.130
Πόντοι
2.606

αναμενουνε αλεξ να μας δωσεις φως  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αναμεσα στο "θελω να παρω τζακούζι" και στο "πεθαινω" υπαρχουν μαλλον και ενδιάμεσες καταστασεις...

αντι να πεις μπραβο ρε ερι που δεν σκεφτηκες μονο τον εαυτο σου μου την λες και απο πανω που δεν πεθαινω . Αχαριστια ρε παιδι μου  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ρε παιδια μπας και μιλαω σαν τον προεδρα του Εδεσσαικού ; :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories