deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Σκεφτομουν μηπως ειναι ιερεας, επιτροπος, ψαλτης ισως???
Μητροπολίτης ο Άγιος;
Παίζει, ίσως γι' αυτό μας ευλογεί συνέχεια, επαγγελματική διαστροφή.
Σκεφτομουν μηπως ειναι ιερεας, επιτροπος, ψαλτης ισως???
Μητροπολιτης ωραια ιδεα!!!Μητροπολίτης ο Άγιος;
Παίζει, ίσως γι' αυτό μας ευλογεί συνέχεια, επαγγελματική διαστροφή.
Μητροπολιτης ωραια ιδεα!!!
Ναι και μας ευλογει συνεχεια και ειναι συνεχεια σε μνημοσυνα και γνωριζει τα τελετουργικα....
Το σεναριο αυτο μ' αρέσει πολύ, έχει ίντριγκα... Ο Μητροπολίτης με τη διπλή ζωή...Ταιριάζει και η ηλικία για Μητροπολίτης.
Άσε που στις ευλογίες χρησιμοποιεί και το σωστό δάκτυλο.
Το σεναριο αυτο μ' αρέσει πολύ, έχει ίντριγκα... Ο Μητροπολίτης με τη διπλή ζωή...
Αραγε με τι αμφίεση επισκέπτεται τους οικους???
Εχει συναντησει κανείς ιερωμενο σε τετοιο χώρο??
Και οχι μονο, απο το πρωι μεχρι το βραδυ πρωτο θεμα στην ελληνικη τηλεορασηΣτα 78 θα το παίζει χιπστεράς με το μούσι για να μην τον καταλάβουν.
Το σκάνδαλο θα είναι μεγάλο.
Βλέπω τον Άγιο πρώτη μούρη σε πρωτοσέλιδο της espresso.
Oύτε εγω το βλεπω, καποια μαλακια εκανες.απο αιπαντ εισαι?
σου λειψε?
Γιατι ρε τύπε, πανω στο κεφαλι σου καθεται και σε ενοχλεί?Να πάρεις πούλο, αυτό. Διώχνουνε το βάτραχο και κρατάνε όλα τα ζώα εδώ μέσα
απο το αιπαντ εχθες δεν το βλεπα ουτε κι εγω απο το λαπτοπι σημερα το βλεπω.Oύτε εγω το βλεπω, καποια μαλακια εκανες.
Ως προτιμητέο εσού, αναφερει τον βατραχο, ο οποιος ποσταριζε πριν λιγο καιρο ότι ευχεται την επομενη ημερα να πεθανω. Οντως, μας λειπουν τελικα καποιες μεγαλες προσωπικότητες στο μπου.Εχουμε πηξει στους κομπλεξικους εδω μεσα
Γιατι ρε τύπε, πανω στο κεφαλι σου καθεται και σε ενοχλεί?
Ψαξε το. Κατι εκανες.Εγω από desktop μπαινω και δεν βλεπω τιποτα.απο το αιπαντ εχθες δεν το βλεπα ουτε κι εγω απο το λαπτοπι σημερα το βλεπω.
ο οποιος ποσταριζε πριν λιγο καιρο ότι ευχεται την επομενη ημερα να πεθανω.
Ο,τι εχει να κανει με την Ροζυ με αφορά.Εσυ τωρα τι πετάγεσαι
οπου και να πηγε ειναι στην καρδια μου ;)Ψαξε το. Κατι εκανες.Εγω από desktop μπαινω και δεν βλεπω τιποτα.
Ο,τι εχει να κανει με την Ροζυ με αφορά.
Και του ειχα απαντησει, προσεχε γιατι οι αδικες καταρες γυρνανε σε εκεινον που τις ξεστομιζει. Όχι, λινκ δεν εχω προχειρο και ουτε προκειται να ψαξω στα χιλιαδες μηνυματα του για να το βρω. Ούτε με απασχολησε και ιδιαιτερα εξαλλου. Αλλά δεν μπορουσα να αποφυγω τον πειρασμο να το αναφερω. Εσυ γιατι εισαι τοσο βέβαιος ότι δεν ισχυει? Εχεις τοση πολλη εμπιστοσυνη στο αγαθο και γλυκυτατο του χαρακτήρα του?Δεν υπαρχει περιπτωση. Εχεις λινκ;
Αγάπη μου!!!!Ο,τι εχει να κανει με την Ροζυ με αφορά.