erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Μην του πεις γι ατην κωλονοσκοπηση και το αλλο που σας βαζουν μια βελονα μεσα στο πουλακι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ειναι ευαισθητουλιμπα αυτο δεν ειναι τιποτα![]()
Μην του πεις γι ατην κωλονοσκοπηση και το αλλο που σας βαζουν μια βελονα μεσα στο πουλακι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ειναι ευαισθητουλιμπα αυτο δεν ειναι τιποτα![]()
Μην του πεις γι ατην κωλονοσκοπηση και το αλλο που σας βαζουν μια βελονα μεσα στο πουλακι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ειναι ευαισθητουλι
εμεις οι δυο αμα τεκνοποιησουμε θα βγαλουμε κανενα δυσμορφικο οταν θα τον φερει η νοσοκομα για να τον δω αντι να την χαρτζιλικωσω θα παρω κι επιστροφη φορουμε πιστοποίηση αιζο χαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
μπραμπ ελα να κανουμε ενα ελληνα ακομη![]()
:SΜην του πεις γι ατην κωλονοσκοπηση και το αλλο που σας βαζουν μια βελονα μεσα στο πουλακι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ειναι ευαισθητουλι
Το επομενο βημα ειναι ο χημικος ευνουχισμος....και αλλο ενα θα του ελεγα
Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα παρει τα μάτια σου, την κορμοστασια σου την ομορφιά μου την σπιρταδα μου και την εξυπναδα μας.εμεις οι δυο αμα τεκνοποιησουμε θα βγαλουμε κανενα δυσμορφικο οταν θα τον φερει η νοσοκομα για να τον δω αντι να την χαρτζιλικωσω θα παρω κι επιστροφη φορου![]()
Το επομενο βημα ειναι ο χημικος ευνουχισμος....
μπα οχιΤο επομενο βημα ειναι ο χημικος ευνουχισμος....
Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα παρει τα μάτια σου, την κορμοστασια σου την ομορφιά μου την σπιρταδα μου και την εξυπναδα μας.![]()
καταλαβα θα ψωνισουμε απο τραπεζα σπερματοςΔεν υπάρχει περίπτωση. Θα παρει τα μάτια σου, την κορμοστασια σου την ομορφιά μου την σπιρταδα μου και την εξυπναδα μας.![]()
Αν μας ψεκαζουν κατι κανουν λαθοςΜας ψεκάζουν;;;![]()
![]()
![]()
Τι χειρωτερο υπαρχει απο αυτα;μπα οχι![]()
πιστεψε με υπαρχειΤι χειρωτερο υπαρχει απο αυτα;
Α υπάρχουν κι αλλα σαουλ το θέμα είναι μην σου λαχει.Τι χειρωτερο υπαρχει απο αυτα;
καταλαβα θα ψωνισουμε απο τραπεζα σπερματος![]()
Λεφτά υπάρχουνκαταλαβα θα ψωνισουμε απο τραπεζα σπερματος![]()
Δε θελω να ξερω τοτε. Το πουλι μου ειναι ακομα στην τρυφερη του ηλικιαπιστεψε με υπαρχει![]()
...αν τα διεκδικήσεις.Λεφτά υπάρχουν![]()
Δε θελω να ξερω τοτε. Το πουλι μου ειναι ακομα στην τρυφερη του ηλικια![]()
τα κατεψυγμενα που ειχε αφησει η ερη τα εβγαλε ο εοφ ακαταλληλαΚαι ωαρίων βέβαια.![]()