memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τσιμπαει κι ολας ρε τυπε ;)Τι συντάσσει η ροζυ το μνημόνιο τόση ωρα ?![]()
![qing_dynasty_palace_food_and_the_full_mancuhan_banquetac363388d20be4e7ed44.jpg](http://kaleidoscope.cultural-china.com/chinaWH/upload/upfiles/2009-12/03/qing_dynasty_palace_food_and_the_full_mancuhan_banquetac363388d20be4e7ed44.jpg)
τσιμπαει κι ολας ρε τυπε ;)Τι συντάσσει η ροζυ το μνημόνιο τόση ωρα ?![]()
κισσ μαϊ νωντομπαλλς γιου μαδερφακαΘελεις ένα πρασινακι?
τάξε νομικές συμβουλές δι αλληλογραφίας στον τσομπάνη ΕΦ όρου ζωής γιατι δεν βλέπω να μένει και πολυ στην επιφάνειαΘα μαθετε να επιδεικνύετε ολοι τον δεοντα σεβασμο.
Εμεις σε περιμενουμε παντως.Τον πεοντα σεβασμό αναμφισβήτητα
Οι νομικες συμβουλες δωρεαν θα είναι ένα μπονους για τους Αλεξοτυπους.τάξε νομικές συμβουλές δι αλληλογραφίας στον τσομπάνη ΕΦ όρου ζωής γιατι δεν βλέπω να μένει και πολυ στην επιφάνεια
σε αυτους θα στελνουμε και πιμια με υλικο πριντσκρην απο τη μαντοκα για να βλεπουν που πηγαν και γραφτηκανΟι νομικες συμβουλες δωρεαν θα είναι ένα μπονους για τους Αλεξοτυπους.
θα πολεμάω στα χαρακώματα στο μέτωπο του μπου στην πρώτη γραμμή για την ιδέα του χασοδικησμου και θα μυρίζω δίπλα μου Σανέλ?Εμεις σε περιμενουμε παντως.
Δεν υπαρχει εννοια "χασοδικισμός". Αποτελεί συκοφαντία των εχθρων μας. Απαγορευεται η χρηση της.θα πολεμάω στα χαρακώματα στο μέτωπο του μπου στην πρώτη γραμμή για την ιδέα του χασοδικησμου και θα μυρίζω δίπλα μου Σανέλ?![]()
να σαι καλα μαν,μου χρωστας 1000 ευρωΕυχαριστω την διοικηση που ανταποκριθηκε αμεσως στο αιτημα μου για διαγραφη του εκτρωματικου θρεντ που ανοιχθηκε για να πληξει τον Αλεξισμο.
Η Αρχιέρεια είναι εκτός.Εχω κάψει ενα φορτηγό ξύλα να περιμένω την αχαΐρευτη να σηκώσει το ιδεολογικό μανιφέστο πάω για ύπνο![]()
Δεν υπαρχει εννοια "χασοδικισμός". Αποτελεί συκοφαντία των εχθρων μας. Απαγορευεται η χρηση της.
αυτο ειναι κίνημα προγραμματίζει καταστατικό συνέδριο και μαζεύεται μονο ο ιδρυτής και ενα υποψήφιο μέλος ,και η αστυνομία να μπούκαρε ούτε για σύσταση συμμορίας δεν θα μπορούσε να μας μαζέψειΗ Αρχιέρεια είναι εκτός.
Πιθανον να μην προλαβει σημερα.
Υπομονη...
Μην ανησυχεις. Δεν θελουμε να ειμαστε πολλοι. Θελουμε απλως να ειμαστε οι καλυτεροι.αυτο ειναι κίνημα προγραμματίζει καταστατικό συνέδριο και μαζεύεται μονο ο ιδρυτής και ενα υποψήφιο μέλος ,και η αστυνομία να μπούκαρε ούτε για σύσταση συμμορίας δεν θα μπορούσε να μας μαζέψει![]()
Κατάντια.
Δεν πάτε μερικοί να παίξετε στο θρεντ με το "χαλασμένο πολύφωτο"?
Τόχετε ξεφτιλήσει το νήμα πια.
Γεροντοπεσίματα του κώλου με "ιδεολογικό" ή "καλλιγραφικό" περιτύλιγμα.
Εμετός.