Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σε εμενα   :2funny: καλημερα σας κυριοι ....κυριες και μικρα παιδια - μποκες  :2funny:
Σε σενα εστειλα μηνυμα σε βαρος του Μπλιζ.
Σε ΣΕΝΑ κιολας. Ειμαι τοσο χαζος δηλαδή.
Μαλιστα. Το μπου είναι μαγικο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
βαλε ταξη μοντερειτορα αλεξ
-Busty-Nude-Honey-Big-Tits--800.jpg
Μπραμπ λατρειααααααα αιώνια τι βυζαρες ειναι αυτε ςμανα μου;;; :o :o :o  :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σε σενα εστειλα μηνυμα σε βαρος του Μπλιζ.
Σε ΣΕΝΑ κιολας. Ειμαι τοσο χαζος δηλαδή.
Μαλιστα. Το μπου είναι μαγικο.
Εμένα μου ηρθε παντως μηνυμα σου που εβριζες τον μπλιζ τωρα που το στειλες δεν ξερω.. :cool2: 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εμένα μου ηρθε παντως μηνυμα σου που εβριζες τον μπλιζ τωρα που το στειλες δεν ξερω.. :cool2: 
Α καποιος διακινει ψευτικα δικα μου μηνυματα, αλλά με ανεση τα εκτιματε ως αληθινα.
Περιφημα...
Εγω παντως σε σενα εχω στειλει ΕΝΑ πιμι μονο τον τελευταιο μηνα, που σου ελεγα ότι καποια στιγμη πρεπει να συζητήσουμε τι παρεξηγηση εχει ακριβως δημιουργηθεί.
Και δεν κρυβω ότι το εκανα κατοπιν παρότρυνσης και του Μπλιζ.
Ουδέποτε ελαβα απαντηση.
Ετσι για να ειμαστε ξεκάθαροι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.191
Πόντοι
2.606
Α καποιος διακινει ψευτικα δικα μου μηνυματα, αλλά με ανεση τα εκτιματε ως αληθινα.
Περιφημα...
Εγω παντως σε σενα εχω στειλει ΕΝΑ πιμι μονο τον τελευταιο μηνα, που σου ελεγα ότι καποια στιγμη πρεπει να συζητήσουμε τι παρεξηγηση εχει ακριβως δημιουργηθεί.
Ουδέποτε ελαβα απαντηση.
αστα μπουστικα ηθελες να της ριξεις εναν μπουτσο θα τα πω ολα στη ροζυ  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Περιφημα...
Ουδέποτε ελαβα απαντηση.
Θα ρωτήσω τον μπάμπη αν εχει κάνει προγραμματισμό στα πμ σου να ερχονται και σε εμένα και σε ποιον το εστελνες και θα σε πω μανα μου.. αλλα αλλο πμ δεν ελαβα απο εσενανε εγω τουλάχιστον  :dunno:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αστα μπουστικα ηθελες να της ριξεις εναν μπουτσο θα τα πω ολα στη ροζυ  :tooth:
Ναι ρε φιλε, της το εστειλα, γιατι στο κατω κατω ανθρωποι ειμαστε, τι πειραζε να δωσουμε μεταξυ μας δυο εξηγήσεις? Περασα και κατι στενοχωριες προσωπικες και δεν μπορουσα άλλες αντιπαραθεσεις. Απαντηση όμως δεν πηρα ποτέ. Δεν ξερω γιατι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Θα ρωτήσω τον μπάμπη αν εχει κάνει προγραμματισμό στα πμ σου να ερχονται και σε εμένα και σε ποιον το εστελνες και θα σε πω μανα μου.. αλλα αλλο πμ δεν ελαβα απο εσενανε εγω τουλάχιστον  :dunno:
Σοβαρολογείς ότι δεν εχεις λαβει τετοιο μηνυμα από μενα???????????? Πως γινεται?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.191
Πόντοι
2.606
Ναι ρε φιλε, της το εστειλα, γιατι στο κατω κατω ανθρωποι ειμαστε, τι πειραζε να δωσουμε μεταξυ μας δυο εξηγήσεις? Περασα και κατι στενοχωριες προσωπικες και δεν μπορουσα άλλες αντιπαραθεσεις. Απαντηση όμως δεν πηρα ποτέ. Δεν ξερω γιατι.
φιλε και γιατι δεν εστελνες πιμι σε μενα να σε παρηγορησω? ηθελες να χει μουνι ο εξομολογητης σου?  :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
φιλε και γιατι δεν εστελνες πιμι σε μενα να σε παρηγορησω? ηθελες να χει μουνι ο εξομολογητης σου?  :birdman:
Αφου με εκεινη ηταν η παρεξηγηση, εσενα γιατι να σου στειλω?  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δηλαδη με οσους ειχες παρεξηγηθει εστειλες πιμια να τα βρειτε ? :think:
Δεν εχω παρεξηγηθεί με κανεναν αλλον νομιζω...Περαν από τις γνωστες σαχλαμάρες στα πολιτικα που δεν εχουν σημασια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom