erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Σε εμενα καλημερα σας κυριοι ....κυριες και μικρα παιδια - μποκεςΣε ποιο μελος εστειλα πιμι σε βαρος σας?
Να κατονομασθεί.
Σε εμενα καλημερα σας κυριοι ....κυριες και μικρα παιδια - μποκεςΣε ποιο μελος εστειλα πιμι σε βαρος σας?
Να κατονομασθεί.
Σε σενα εστειλα μηνυμα σε βαρος του Μπλιζ.Σε εμενα καλημερα σας κυριοι ....κυριες και μικρα παιδια - μποκες
Μπραμπ λατρειααααααα αιώνια τι βυζαρες ειναι αυτε ςμανα μου;;; :o :o :oβαλε ταξη μοντερειτορα αλεξ
Εμένα μου ηρθε παντως μηνυμα σου που εβριζες τον μπλιζ τωρα που το στειλες δεν ξερω..Σε σενα εστειλα μηνυμα σε βαρος του Μπλιζ.
Σε ΣΕΝΑ κιολας. Ειμαι τοσο χαζος δηλαδή.
Μαλιστα. Το μπου είναι μαγικο.
Α καποιος διακινει ψευτικα δικα μου μηνυματα, αλλά με ανεση τα εκτιματε ως αληθινα.Εμένα μου ηρθε παντως μηνυμα σου που εβριζες τον μπλιζ τωρα που το στειλες δεν ξερω..
αστα μπουστικα ηθελες να της ριξεις εναν μπουτσο θα τα πω ολα στη ροζυΑ καποιος διακινει ψευτικα δικα μου μηνυματα, αλλά με ανεση τα εκτιματε ως αληθινα.
Περιφημα...
Εγω παντως σε σενα εχω στειλει ΕΝΑ πιμι μονο τον τελευταιο μηνα, που σου ελεγα ότι καποια στιγμη πρεπει να συζητήσουμε τι παρεξηγηση εχει ακριβως δημιουργηθεί.
Και δεν κρυβω ότι το εκανα κατοπιν παρότρυνσης και του Μπλιζ.
Ουδέποτε ελαβα απαντηση.
Ετσι για να ειμαστε ξεκάθαροι.
Θα ρωτήσω τον μπάμπη αν εχει κάνει προγραμματισμό στα πμ σου να ερχονται και σε εμένα και σε ποιον το εστελνες και θα σε πω μανα μου.. αλλα αλλο πμ δεν ελαβα απο εσενανε εγω τουλάχιστονΑ καποιος διακινει ψευτικα δικα μου μηνυματα, αλλά με ανεση τα εκτιματε ως αληθινα.
Περιφημα...
Εγω παντως σε σενα εχω στειλει ΕΝΑ πιμι μονο τον τελευταιο μηνα, που σου ελεγα ότι καποια στιγμη πρεπει να συζητήσουμε τι παρεξηγηση εχει ακριβως δημιουργηθεί.
Και δεν κρυβω ότι το εκανα κατοπιν παρότρυνσης και του Μπλιζ.
Ουδέποτε ελαβα απαντηση.
Ετσι για να ειμαστε ξεκάθαροι.
Ναι ρε φιλε, της το εστειλα, γιατι στο κατω κατω ανθρωποι ειμαστε, τι πειραζε να δωσουμε μεταξυ μας δυο εξηγήσεις? Περασα και κατι στενοχωριες προσωπικες και δεν μπορουσα άλλες αντιπαραθεσεις. Απαντηση όμως δεν πηρα ποτέ. Δεν ξερω γιατι.αστα μπουστικα ηθελες να της ριξεις εναν μπουτσο θα τα πω ολα στη ροζυ
Σοβαρολογείς ότι δεν εχεις λαβει τετοιο μηνυμα από μενα???????????? Πως γινεται?Θα ρωτήσω τον μπάμπη αν εχει κάνει προγραμματισμό στα πμ σου να ερχονται και σε εμένα και σε ποιον το εστελνες και θα σε πω μανα μου.. αλλα αλλο πμ δεν ελαβα απο εσενανε εγω τουλάχιστον
Μπραμπ μπραμπισιους μπραμπουλι με συγχώρεσες που φέρθηκα ανόητα η μουρληαστα μπουστικα ηθελες να της ριξεις εναν μπουτσο θα τα πω ολα στη ροζυ
φιλε και γιατι δεν εστελνες πιμι σε μενα να σε παρηγορησω? ηθελες να χει μουνι ο εξομολογητης σου?Ναι ρε φιλε, της το εστειλα, γιατι στο κατω κατω ανθρωποι ειμαστε, τι πειραζε να δωσουμε μεταξυ μας δυο εξηγήσεις? Περασα και κατι στενοχωριες προσωπικες και δεν μπορουσα άλλες αντιπαραθεσεις. Απαντηση όμως δεν πηρα ποτέ. Δεν ξερω γιατι.
Σοβαρολογείς ότι δεν εχεις λαβει τετοιο μηνυμα από μενα???????????? Πως γινεται?
Αφου με εκεινη ηταν η παρεξηγηση, εσενα γιατι να σου στειλω?φιλε και γιατι δεν εστελνες πιμι σε μενα να σε παρηγορησω? ηθελες να χει μουνι ο εξομολογητης σου?
γκαβλωμενη σηκωθηκες μωρη?Μπραμπ μπραμπισιους μπραμπουλι με συγχώρεσες που φέρθηκα ανόητα η μουρλη
Ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλά δεν θα ηθελα να το συζητησω...Τι ασχημο περασες αλεξ ;υγεια; :o
ειχε και μια πουτσα συνημμενη να τα λεμε αυταΕμένα μου ηρθε παντως μηνυμα σου που εβριζες τον μπλιζ τωρα που το στειλες δεν ξερω..
δηλαδη με οσους ειχες παρεξηγηθει εστειλες πιμια να τα βρειτε ?Αφου με εκεινη ηταν η παρεξηγηση, εσενα γιατι να σου στειλω?
για σενα οχι γενικωςγκαβλωμενη σηκωθηκες μωρη?
Δεν εχω παρεξηγηθεί με κανεναν αλλον νομιζω...Περαν από τις γνωστες σαχλαμάρες στα πολιτικα που δεν εχουν σημασια.δηλαδη με οσους ειχες παρεξηγηθει εστειλες πιμια να τα βρειτε ?
τζι ελακι..ειχε και μια πουτσα συνημμενη να τα λεμε αυτα