Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.311
Πόντοι
5.006
εγω παντως θα το ριξω στην πασοκαρα (αν και με μιση καρδια).....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν δεν θετε πολιτικα κοψτε την κουβεντα γιατι αναβω και θα γινει μπουρδελο το θρεντακι  :tooth:

Επισκέπτης
ναι και απο δευτερα θα ανοιγουμε το πρωι και θα βρισκουμε τα λεφτα απ εξω..
Δεν θα γινουμε σαν το κομμα του αγιου τυπε. Δουλευεις ανταμοιβεσαι δεν δουλευεις ερχεται ο μεταναστης και παιρνει την θεση σου απλα τα πραγματα.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Παιδιά,
η περιρρέουσα ατμόσφαιρα του νήματος δεν ευνοεί τις σοβαρές πολιτικές συζητήσεις.
Αφήστε τα αυτά.
Εδώ έχουμε άλλα φλέγοντα ζητήματα να αναζητήσουμε και να βρούμε απάντηση.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Δεν σε επιασα μαγκα; με ξέρεις τι ψηφιζα απο παλια και ειρωνευεσαι;

οχι αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εισαι του κκε εξωτερικου! αν ανηκες στην αριστερα θα εισουν μαλλον με το κκε εσωτερικου!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
οχι αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εισαι του κκε εξωτερικου! αν ανηκες στην αριστερα θα εισουν μαλλον με το κκε εσωτερικου!
εγω φταιώ που δεν σας έδειρα μικρα και βγαζετε γλώσσα  :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606
Δεν θα γινουμε σαν το κομμα του αγιου τυπε. Δουλευεις ανταμοιβεσαι δεν δουλευεις ερχεται ο μεταναστης και παιρνει την θεση σου απλα τα πραγματα.  :)
τωωωρα??τα μεροκαματα ειναι στα χερια μεταναστων απ το 93
καποτε ενας γερος εμπορος μου ειπε.οταν ακους μια ιστορια,επιχειρηματια που απετυχε,αν τη ψαξεις καλα,σε βαθος,θα δεις οτι καπου στο δρομο εχει κανει μαλακιες.τη βαρκα σου τη πας εσυ.αν εισαι σωστος και κανεις αυτα που πρεπει,την ωρα που πρεπει τοτε σιγουρα δεν θα αποτυχεις ειτε γιωργακι τον λενε ειτε κωστακη-αντωνακη-αλεξακη και παει λεγοντας..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
τωωωρα??τα μεροκαματα ειναι στα χερια μεταναστων απ το 93
καποτε ενας γερος εμπορος μου ειπε.οταν ακους μια ιστορια,επιχειρηματια που απετυχε,αν τη ψαξεις καλα,σε βαθος,θα δεις οτι καπου στο δρομο εχει κανει μαλακιες.τη βαρκα σου τη πας εσυ.αν εισαι σωστος και κανεις αυτα που πρεπει,την ωρα που πρεπει τοτε σιγουρα δεν θα αποτυχεις ειτε γιωργακι τον λενε ειτε κωστακη-αντωνακη-αλεξακη και παει λεγοντας..

Σ΄ αυτό που λέτε έχετε δίκιο.
Όλοι οι αποτυχημένοι επιχειρηματίες που έρχονται στα δικηγορικά γραφεία κατηγορούν τους άλλους για την κακοδαιμονία τους και ποτέ τον εαυτό τους.
Η μεγάλη πλειοψηφία έχει αποτύχει εξαιτίας των επιλογών τους. Απλά η δύσκολη οικονομική κατάσταση έκανε πιο επώδυνες τις συνέπειες των λανθασμένων επιλογών τους.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Αυτά.
Όχι άλλες πολιτικές συζητήσεις και υπάγω δια εξωτερικάς εργασίας!

Επισκέπτης
Ελα θειτσα μην θυμωνεις αφου ξερεις οτι σε αγαπαμε...  

Και Ας γινεσαι στριγκλα.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom