erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Δεν σε επιασα μαγκα; με ξέρεις τι ψηφιζα απο παλια και ειρωνευεσαι;ναι μωρη ψηφιζες και παλαιοτερα κκε εξωτερικου και εγινες ξαφνικα τσυριζεα !
Δεν σε επιασα μαγκα; με ξέρεις τι ψηφιζα απο παλια και ειρωνευεσαι;ναι μωρη ψηφιζες και παλαιοτερα κκε εξωτερικου και εγινες ξαφνικα τσυριζεα !
Το πασοκ ανηκει στο παρελθον οπως επισης και αυτοι που φαγανε ψωμακι απο αυτο.
Δεν θα γινουμε σαν το κομμα του αγιου τυπε. Δουλευεις ανταμοιβεσαι δεν δουλευεις ερχεται ο μεταναστης και παιρνει την θεση σου απλα τα πραγματα.ναι και απο δευτερα θα ανοιγουμε το πρωι και θα βρισκουμε τα λεφτα απ εξω..
Δεν σε επιασα μαγκα; με ξέρεις τι ψηφιζα απο παλια και ειρωνευεσαι;
Δειξε λιγο απο το πεσμενο σου βυζι να ηρεμισουμε.Αν δεν θετε πολιτικα κοψτε την κουβεντα γιατι αναβω και θα γινει μπουρδελο το θρεντακι
εγω φταιώ που δεν σας έδειρα μικρα και βγαζετε γλώσσαοχι αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εισαι του κκε εξωτερικου! αν ανηκες στην αριστερα θα εισουν μαλλον με το κκε εσωτερικου!
Δεν σε επιασα μαγκα; με ξέρεις τι ψηφιζα απο παλια και ειρωνευεσαι;
Δειξε λιγο απο το πεσμενο σου βυζι να ηρεμισουμε.
δεν εχω βυζια τι με περασες γελαδα;Δειξε λιγο απο το πεσμενο σου βυζι να ηρεμισουμε.
εγω φταιώ που δεν σας έδειρα μικρα και βγαζετε γλώσσα
Με εστειλε βινδεο με στριπτιζ για να με ριξει, αλλα δυστυχως δεν το ειδα ολο γιατι πηγα στην τουαλετα να ξερασω.Και σεις που το ξέρετε ότι είναι πεσμένο;
Καλά τρομερό χιούμορΜε εστειλε βινδεο με στριπτιζ για να με ριξει, αλλα δυστυχως δεν το ειδα ολο γιατι πηγα στην τουαλετα να ξερασω.
για να ξεφυγουμε απο τα πολιτικα το ειπα.Καλά τρομερό χιούμορ
τωωωρα??τα μεροκαματα ειναι στα χερια μεταναστων απ το 93Δεν θα γινουμε σαν το κομμα του αγιου τυπε. Δουλευεις ανταμοιβεσαι δεν δουλευεις ερχεται ο μεταναστης και παιρνει την θεση σου απλα τα πραγματα.
τωωωρα??τα μεροκαματα ειναι στα χερια μεταναστων απ το 93
καποτε ενας γερος εμπορος μου ειπε.οταν ακους μια ιστορια,επιχειρηματια που απετυχε,αν τη ψαξεις καλα,σε βαθος,θα δεις οτι καπου στο δρομο εχει κανει μαλακιες.τη βαρκα σου τη πας εσυ.αν εισαι σωστος και κανεις αυτα που πρεπει,την ωρα που πρεπει τοτε σιγουρα δεν θα αποτυχεις ειτε γιωργακι τον λενε ειτε κωστακη-αντωνακη-αλεξακη και παει λεγοντας..