busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 11.555
Εγώ πάντως περιμένω game (anal)ysis με λεπτομερές βίντεο για να συζητήσουμε τις αμφισβητούμενες φάσειςΓεια και από μένα, πάω για μπαλίτσα.
Εγώ πάντως περιμένω game (anal)ysis με λεπτομερές βίντεο για να συζητήσουμε τις αμφισβητούμενες φάσειςΓεια και από μένα, πάω για μπαλίτσα.
για σενατι λέτε ρε;![]()
εμ δεν διαλεγεις και εσυ μια με ολο το πακετοοχι ρε πουτσικ ακοιξε καποιος το θρεντ που ηθελα να ανοιξω. "τιποτα καλυτερο απο την πουτσα "![]()
![]()
![]()
Προπετασμα καπνου???? Αφου εσυ το ανοιξεsοχι ρε πουτσικ ακοιξε καποιος το θρεντ που ηθελα να ανοιξω. "τιποτα καλυτερο απο την πουτσα "![]()
![]()
![]()
μου φαγαν την θρενταρα μεσα απο τα χεριανα ανοιξω θρεντ με θεμα " η πουτσα ισχυρο οπλο κατα του πολεμου και της βιας;"
![]()
![]()
![]()
Εβαλα το προγραμμα ........Σε εδωσε στεγνα και εκανε και καθαρισμοοχι ρε
Δλδ δεν εισαι ντροπαλη???? Χυμα και στο κυμα ???χαζό εισαι θα εβαζα το νικ μου κανονικα να το φχαριστηθω![]()
και τις αλλες μερες απαξιωνειςειμαι τρομερα ντροπαλη τις τριτες, δευτερες ξεσαλώνω![]()
Ρε γμτ......Πανω που θα απαρνιοσουνα τα εγκωμια ....σε ξαναγυρισε στο βουρκοπανω που θες να αγιασεις ερχεται ενα θρεντ και τα γαμει ολα![]()
εχω μνμ απο κθουλου μεταφερω αυτουσια τα λογια του. Ο Πορνοβοσκος μου εκανε την τιμη να κλειδωσει ενα σαιτ για παρτη μου.Απο εδω και περα τα νεα μελη χρειαζονται εγκριση για να ποσταρουν.Ευχαριστω που σας εκανα μπουρδελο μετα τιμης ΚΘΟΥΛΟΥ 666
καλως τονΜπαχαλάκιας... Τι να πεί κανείς!!!
που να δεις και μενα δηλαδηπαιδιά είμαι σε τέτοια κατάσταση που βλέπω τον τσίπρα στον αντεννα και λέω "ωραία παιδι"θα του την ριξω
![]()
μου φαγαν την θρενταρα μεσα απο τα χεριαγια σενα![]()
οχι ρεΠροπετασμα καπνου???? Αφου εσυ το ανοιξεs![]()
λες να παω στην κάλπη και να γράψω σσς;![]()
![]()
κατσε να προσπαθησω και εγω.Ερι θες φωτο μου να τα ξεχασεις ολα;ρε τον Αλέκο επιτυχία...![]()
Σε τοσουs εχει υποσχεθει....Αλλη μια υποσχεση ....Σιγαλες να παω στην κάλπη και να γράψω σσς;![]()
![]()