Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Διαφωνώ κάθετα με αυτά που λες. Το nick είναι στοιχείο της προσωπικότητας. Αυτά λένε οι γραφές....

Εδώ ο bliz στράβωσε που τον ψήφισα ως μαλάκα της χρονιάς, θεωρώντας (εγώ) ότι είχε συναινέσει στη συμμετοχή του σε αυτό.
Και οριζόντια να διαφωνήσεις ουδόλως με ενδιαφέρει.  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Το νήμα εκτιμά την ειλικρίνειά σας.
Αλλά μετά τις σημερινές αποκαλύψεις, δεν αισθανόμεθα πλέον οίκτο ή συμπάθεια για το πρόσωπό σας.
Παρόλα αυτά, ψηφίστε!

Να σας ρωτήσω κάτι;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κάθε φορά που βρίσκει άνδρας τα σκούρα επικαλείται τα παπαρια του. Θα μου πεις ο καθένας όπου βρίσκει αναφορά..  :tooth:

Αναμένατε κάτι καλύτερο από ένα πρώην πράκτορα;
Αλλοίμονο στις ψυχές των ανθρώπων, που έπεσαν στα χέρια του ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δεν δύναμαι λογω πάρκινσον.

Το νήμα εκτιμά την ειλικρίνειά σας.
Αλλά μετά τις σημερινές αποκαλύψεις, δεν αισθανόμεθα πλέον οίκτο ή συμπάθεια για το πρόσωπό σας.
Παρόλα αυτά, ψηφίστε!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Το ίδιο ισχύει για τις γυναίκες και τους πονοκεφάλους.  :)
Ναι η αλήθεια είναι όταν αν πχ. ξυπνησει το πρωι το παιδί και θέλει γάλα λες αχ εχω πονοκέφαλο δεν το ταίζω και ούτε πάω δουλεια  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Ναι επίσης φτιάχνετε το καθημερινό του φαγητο, τα ρούχα του, το δωματιό του, τα διαβάζετε, κάθεστε πάνω απο το κεφάλι του σαν έχει πυρετό, και δεν γκρινάζετε ποτε αν πρέπει να το πατε σε δρατσηριότητες επειδή είστε κουρασμένοι κτλ. Πάνε δες αν έρχομαι και πες μου καλησπέρα. :2funny:

Σαφώς αναφέρεστε στους φαλλοκράτες.

Να σας επισημάνω όμως, ότι ακόμα και τον πιό στυγνό φαλλοκράτη, γυναίκα τον γέννησε, τον μεγάλωσε, και του έδωσε τα πρώτα μαθήματα περι αγωγής.
Υπάγετε τώρα στην καυζίνα σας σας να πλύνετε κάνα πιάτο.  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δε στράβωσα, κύριε και σας το είχα πει. Είχα εκπλαγεί.
Νομίζω ότι  ο κ. NICK TRIVE μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Επιβεβαιώνω με λίγη καθυστέρηση.

Έχω υποχρεώσεις και σε άλλα νήματα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
σέβομαι το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού σας. Είναι απροσμάχητο.
Το νικ μου είναι αδυσώπητο, αβυσσαλέο και έχει την προσωπικότητα πολλών. Αν προσβληθεί θα το πληρώσετε χρυσό. :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ναι επίσης φτιάχνετε το καθημερινό του φαγητο, τα ρούχα του, το δωματιό του, τα διαβάζετε, κάθεστε πάνω απο το κεφάλι του σαν έχει πυρετό, και δεν γκρινάζετε ποτε αν πρέπει να το πατε σε δρατσηριότητες επειδή είστε κουρασμένοι κτλ. Πάνε δες αν έρχομαι και πες μου καλησπέρα. :2funny:
δίδα Ερινάλια, έχετε τέκνα?  :think:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Αναφέρομαι σε όσους αντιστοιχούν σε γυναίκες που έχουν πονοκεφάλους ως επίκληση στα δύσκολα. Γιατι οι άντρες ειδικά δεν φημίζεστε για τα δύσκολα αλλά για τα γρήγορα, τα ευκολάκια και τα έτοιμα. Και οι μπαμπάδες που μεγαλώνουν τα αγόρια τους τυπου "ελα να σε παω να γαμήσεις" και τις κόρες "προσεξε μην μας την πηδήξουν " :grin:

θέλω να ελπίζω ότι δεν γενικεύεις... :knuppel: :knuppel:
:grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Επίσης αλήθεια είναι ότι αν π.χ. χτυπήσει το παιδί και πρέπει να το πάς για ράμματα, εμεις οι άνδρες απαντάμε: Στα παπάρια μου... Ας πάρει ενα ταξί να πάει μόνο του. 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Αναφέρομαι σε όσους αντιστοιχούν σε γυναίκες που έχουν πονοκεφάλους ως επίκληση στα δύσκολα. Γιατι οι άντρες ειδικά δεν φημίζεστε για τα δύσκολα αλλά για τα γρήγορα, τα ευκολάκια και τα έτοιμα. Και οι μπαμπάδες που μεγαλώνουν τα αγόρια τους τυπου "ελα να σε παω να γαμήσεις" και τις κόρες "προσεξε μην μας την πηδήξουν " :grin:

Τότε αναφέρεστε σε κοινωνικά "πρότυπα" που δυστυχώς μοιράζονται και τα δύο φύλα.

Μην μου πείτε ότι δεν έχετε δει ποτέ μητέρες που να μεγαλώνουν με διαφορετικό τρόπο τους γιούς από τις θυγατέρες;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Έχω με τον μπραμπ κάτι εικονικά με ψυχή όπως λέει και ο χαιμ   :sunglasses:
έχετε όμως πολλά στερεότυπα που αφορούν τέκνα και συζύγους.

παρεπιμπτώντος κανα πούτσο θα ρίξουμε σήμερις?  :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.807
Πόντοι
606
το χετε ρηξει στην αμπελοφιλοσοφια?