erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ΑρισταΚαλά είμαι, κυρία.
Εσείς;
ΑρισταΚαλά είμαι, κυρία.
Εσείς;
Και οριζόντια να διαφωνήσεις ουδόλως με ενδιαφέρει.Διαφωνώ κάθετα με αυτά που λες. Το nick είναι στοιχείο της προσωπικότητας. Αυτά λένε οι γραφές....
Εδώ ο bliz στράβωσε που τον ψήφισα ως μαλάκα της χρονιάς, θεωρώντας (εγώ) ότι είχε συναινέσει στη συμμετοχή του σε αυτό.
Το νήμα εκτιμά την ειλικρίνειά σας.
Αλλά μετά τις σημερινές αποκαλύψεις, δεν αισθανόμεθα πλέον οίκτο ή συμπάθεια για το πρόσωπό σας.
Παρόλα αυτά, ψηφίστε!
Στα παπάρια μας.
Στα παπάρια μας.
Κάθε φορά που βρίσκει άνδρας τα σκούρα επικαλείται τα παπαρια του. Θα μου πεις ο καθένας όπου βρίσκει αναφορά..![]()
Δεν δύναμαι λογω πάρκινσον.
Ναι η αλήθεια είναι όταν αν πχ. ξυπνησει το πρωι το παιδί και θέλει γάλα λες αχ εχω πονοκέφαλο δεν το ταίζω και ούτε πάω δουλειαΤο ίδιο ισχύει για τις γυναίκες και τους πονοκεφάλους.![]()
Ναι επίσης φτιάχνετε το καθημερινό του φαγητο, τα ρούχα του, το δωματιό του, τα διαβάζετε, κάθεστε πάνω απο το κεφάλι του σαν έχει πυρετό, και δεν γκρινάζετε ποτε αν πρέπει να το πατε σε δρατσηριότητες επειδή είστε κουρασμένοι κτλ. Πάνε δες αν έρχομαι και πες μου καλησπέρα.![]()
Επιβεβαιώνω με λίγη καθυστέρηση.Δε στράβωσα, κύριε και σας το είχα πει. Είχα εκπλαγεί.
Νομίζω ότι ο κ. NICK TRIVE μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Το νικ μου είναι αδυσώπητο, αβυσσαλέο και έχει την προσωπικότητα πολλών. Αν προσβληθεί θα το πληρώσετε χρυσό.σέβομαι το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού σας. Είναι απροσμάχητο.
δίδα Ερινάλια, έχετε τέκνα?Ναι επίσης φτιάχνετε το καθημερινό του φαγητο, τα ρούχα του, το δωματιό του, τα διαβάζετε, κάθεστε πάνω απο το κεφάλι του σαν έχει πυρετό, και δεν γκρινάζετε ποτε αν πρέπει να το πατε σε δρατσηριότητες επειδή είστε κουρασμένοι κτλ. Πάνε δες αν έρχομαι και πες μου καλησπέρα.![]()
Αναφέρομαι σε όσους αντιστοιχούν σε γυναίκες που έχουν πονοκεφάλους ως επίκληση στα δύσκολα. Γιατι οι άντρες ειδικά δεν φημίζεστε για τα δύσκολα αλλά για τα γρήγορα, τα ευκολάκια και τα έτοιμα. Και οι μπαμπάδες που μεγαλώνουν τα αγόρια τους τυπου "ελα να σε παω να γαμήσεις" και τις κόρες "προσεξε μην μας την πηδήξουν "![]()
Ναι επίσης φτιάχνετε το καθημερινό του φαγητο, τα ρούχα του, το δωματιό του, τα διαβάζετε, κάθεστε πάνω απο το κεφάλι του σαν έχει πυρετό, και δεν γκρινάζετε ποτε αν πρέπει να το πατε σε δρατσηριότητες επειδή είστε κουρασμένοι κτλ. Πάνε δες αν έρχομαι και πες μου καλησπέρα.Επίσης αλήθεια είναι ότι αν π.χ. χτυπήσει το παιδί και πρέπει να το πάς για ράμματα, εμεις οι άνδρες απαντάμε: Στα παπάρια μου... Ας πάρει ενα ταξί να πάει μόνο του.
Αναφέρομαι σε όσους αντιστοιχούν σε γυναίκες που έχουν πονοκεφάλους ως επίκληση στα δύσκολα. Γιατι οι άντρες ειδικά δεν φημίζεστε για τα δύσκολα αλλά για τα γρήγορα, τα ευκολάκια και τα έτοιμα. Και οι μπαμπάδες που μεγαλώνουν τα αγόρια τους τυπου "ελα να σε παω να γαμήσεις" και τις κόρες "προσεξε μην μας την πηδήξουν "![]()
έχετε όμως πολλά στερεότυπα που αφορούν τέκνα και συζύγους.Έχω με τον μπραμπ κάτι εικονικά με ψυχή όπως λέει και ο χαιμ![]()
Μιλάει ο πράκτορας της Στάζι- Αγιος και θέτε να σιωπώ;θα τον πατάξω![]()
μωρέ 400 τα έχει για την ηλικία του, τις μαλακίες άλλη τις λέειΜη δινετε σημασια στον Αγιο !! Το χει χασει ο σκατογερας !!!![]()
![]()