Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
[move]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
ΨΗΦΙΣΤΕ!
[/move]

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Το νήμα μας σέβεται κάθε μορφή σεξουαλικής ιδιαιτερότητας αρκεί αυτή να ομολογείται.
Στη κατοχή του νήματος υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις για μέλος του ιστοτόπου που ενώ δηλώνει ότι του αρέσουν οι γυναίκες, στη πραγματικότητα του αρέσουν, σίγουρα, οι τρανσέξουαλ.
Ποιο είναι αυτό το μέλος;  :think: :think: :think:

[move]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Ψηφίστε!
[/move]

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αυτό δεν λέγεται ψηφοφορία!.........ειναι διαπίστωση!.......... :dancing:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Καλημέρα wilde rose και καλημέρα στο φόρουμ.
Μια ερώτηση σε μια άγνωστη μιας κ υπάρχει περισσότερη ελευθερία λόγω μη γνωριμίας.
Επειδή ουδέποτε ήμουν φαν του κώλου.Όταν δεν υπάρχει κανένα λιπαντικό σας είναι προτιμότερο χωρίς προφυλακτικό παρά με;;;;

Ήμουν στην Πράγα το σ-κ και έκλεισα με το πρακτορείο μοντέλων μια πορνοστάρ για γύρισμα και όταν ήρθε με ρώτησε αν έχω κάποιο τζελ ή κάποια κρέμα κ δεν είχα τπτ μαζί μου ο άσχετος  :idiot:
Της λέω την αναλ σκηνή την γυρνάμε και με προφυλακτικό αν θες(εμένα ΝΑ με πήγαινε  :helpplea:. Βέβαια μετά σκέφτηκα από μέσα μου πως θα πεί αυτή μα καλά τσόντα με προφυλακτικό;;; τι μου ζητάει ο τύπος;  :P )
Τελικά ζοριστήκαμε αρκετά αλλά βγήκε η σκηνή.

Συνήθως προτιμάτε χωρίς ,από πίσω;
Καλά εγώ τον κώλο τον φοβόμουν πάντοτε και δεν έκανα κουβέντα σχεδόν ποτέ.  :rolleyes:
Όσες άλλες λίγες φορές είχα πάρει ήτανε πάντοτε για δική μου ασφάλεια με.
yorkie δεν εχω κάνει και διατριβή για το θέμα. Πάντως από την προσωπική μου εμπειρία μία και μοναδική φορά που το έκανα ακα ήταν πολύ καλύτερη η αίσθηση. Να τονίσω βέβαια ότι θα πρέπει να έχει φτιαχτεί πολύ η γκόμενα και να λιπανθεί, αν όχι ιδανικα με κάποιο τζελ, οπωσδήποτε με σωματικά υγρά βλ. HoF  :grin:
Τέλος, προσοχή στον τύπο των προφυλακτικών!!!
Τη μία και μοναδική φορά που καταλάθος χρησιμοποίησα durex dots and ribs εκανα να κάτσω μέρες  :S

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
yorkie δεν εχω κάνει και διατριβή για το θέμα. Πάντως από την προσωπική μου εμπειρία μία και μοναδική φορά που το έκανα ακα ήταν πολύ καλύτερη η αίσθηση. Να τονίσω βέβαια ότι θα πρέπει να έχει φτιαχτεί πολύ η γκόμενα και να λιπανθεί, αν όχι ιδανικα με κάποιο τζελ, οπωσδήποτε με σωματικά υγρά βλ. HoF  :grin:
Τέλος, προσοχή στον τύπο των προφυλακτικών!!!
Τη μία και μοναδική φορά που καταλάθος χρησιμοποίησα durex dots and ribs εκανα να κάτσω μέρες  :S
  :cool2: Ευχαριστώ πολύ για την ειλικρινή κ ακομπλεξάριστη απάντηση!!!

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν του φτάνουν τα δικά του του βάζεις και τέτοια!?
Αδισώπιτο σε βρισκω

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Μα γιατί, έχετε άποψη για τον ιππότη??
Απ' ότι μας έχει πει δούλευε με όλες τις διάσημες τρανς και συμμετείχε σε διάφορα σχήματα... και σίγουρα προτιμάει τα αγοράκια!!!
Επομένως δεν τίθεται ζήτημα αμφισβητησης  ;)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μα γιατί, έχετε άποψη για τον ιππότη??
Απ' ότι μας έχει πει δούλευε με όλες τις διάσημες τρανς και συμμετείχε σε διάφορα σχήματα... και σίγουρα προτιμάει τα αγοράκια!!!
Επομένως δεν τίθεται ζήτημα αμφισβητησης  ;)

:tired: :sleeping:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom