Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
yorkie δεν εχω κάνει και διατριβή για το θέμα. Πάντως από την προσωπική μου εμπειρία μία και μοναδική φορά που το έκανα ακα ήταν πολύ καλύτερη η αίσθηση. Να τονίσω βέβαια ότι θα πρέπει να έχει φτιαχτεί πολύ η γκόμενα και να λιπανθεί, αν όχι ιδανικα με κάποιο τζελ, οπωσδήποτε με σωματικά υγρά βλ. HoFΚαλημέρα wilde rose και καλημέρα στο φόρουμ.
Μια ερώτηση σε μια άγνωστη μιας κ υπάρχει περισσότερη ελευθερία λόγω μη γνωριμίας.
Επειδή ουδέποτε ήμουν φαν του κώλου.Όταν δεν υπάρχει κανένα λιπαντικό σας είναι προτιμότερο χωρίς προφυλακτικό παρά με;;;;
Ήμουν στην Πράγα το σ-κ και έκλεισα με το πρακτορείο μοντέλων μια πορνοστάρ για γύρισμα και όταν ήρθε με ρώτησε αν έχω κάποιο τζελ ή κάποια κρέμα κ δεν είχα τπτ μαζί μου ο άσχετος![]()
Της λέω την αναλ σκηνή την γυρνάμε και με προφυλακτικό αν θες(εμένα ΝΑ με πήγαινε. Βέβαια μετά σκέφτηκα από μέσα μου πως θα πεί αυτή μα καλά τσόντα με προφυλακτικό;;; τι μου ζητάει ο τύπος;
)
Τελικά ζοριστήκαμε αρκετά αλλά βγήκε η σκηνή.
Συνήθως προτιμάτε χωρίς ,από πίσω;
Καλά εγώ τον κώλο τον φοβόμουν πάντοτε και δεν έκανα κουβέντα σχεδόν ποτέ.
Όσες άλλες λίγες φορές είχα πάρει ήτανε πάντοτε για δική μου ασφάλεια με.
yorkie δεν εχω κάνει και διατριβή για το θέμα. Πάντως από την προσωπική μου εμπειρία μία και μοναδική φορά που το έκανα ακα ήταν πολύ καλύτερη η αίσθηση. Να τονίσω βέβαια ότι θα πρέπει να έχει φτιαχτεί πολύ η γκόμενα και να λιπανθεί, αν όχι ιδανικα με κάποιο τζελ, οπωσδήποτε με σωματικά υγρά βλ. HoF
Τέλος, προσοχή στον τύπο των προφυλακτικών!!!
Τη μία και μοναδική φορά που καταλάθος χρησιμοποίησα durex dots and ribs εκανα να κάτσω μέρες :S
Παρακαλώ, στη διάθεση σου για όποια απορία!!Ευχαριστώ πολύ για την ειλικρινή κ ακομπλεξάριστη απάντηση!!!
Παρακαλώ, στη διάθεση σου για δοκιμη !!![]()
Δοκιμάστε yorkie δε θα χάσετε.Παρακαλώ, στη διάθεση σου για όποια απορία!!![]()
Θα διευρύνω τους γεωγραφικούς μου ορίζοντεςΔοκιμάστε yorkie δε θα χάσετε.![]()
Θα διευρύνω τους γεωγραφικούς μου ορίζοντες![]()
Ψήφισα μπλιζ!!!Καθώς τους διευρύνετε, ψηφίστε στη νέα μας ψηφοφορία, κυρία.
Ψήφισα μπλιζ!!!
Και εγώ επίσης, τον ιππότη ψηφισα!!!Ευχαριστούμε!
Το νήμα είναι σίγουρο ότι ψηφίσατε την ορθή επιλογή.
Μα γιατί, έχετε άποψη για τον ιππότη??![]()
![]()
Τζίφος, κυρία!
Μα γιατί, έχετε άποψη για τον ιππότη??
Απ' ότι μας έχει πει δούλευε με όλες τις διάσημες τρανς και συμμετείχε σε διάφορα σχήματα... και σίγουρα προτιμάει τα αγοράκια!!!
Επομένως δεν τίθεται ζήτημα αμφισβητησης ;)