Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Σου ειχε δωσει τηλεφωνο η Ροδινη?
ναι...και μολις την πηρα και ακουσα την φωνη της....χαλιααα μαυρααααααααααα
Θες μεσάζοντα για τη γνωριμια?![]()
Καλά ρε φιλε, ποσο χαλια μπορει να είναι μια φωνη ώστε να απορριφθεί από αυτόναι...και μολις την πηρα και ακουσα την φωνη της....χαλιααα μαυρααααααααααα
Ε ναι........Ακριβωs ...Και επισηs την Κυριακη θα βγει ο ΣφυριζαΔε φανταζομαι οτι εννοεις πως δεν τολμαει εξαιτιας μου, αλλα για αλλο λογο προφανως![]()
Καλά ρε φιλε, ποσο χαλια μπορει να είναι μια φωνη ώστε να απορριφθεί από αυτό![]()
Το ζητημα ειναι αν θα βγει αυτοδυναμος η οχι...Ε ναι........Ακριβωs ...Και επισηs την Κυριακη θα βγει ο Σφυριζα![]()
[size=2pt](αλλαζω την κουβεντα) [/size]
Θα κανει την εκπληξη με το κομα του ΒασιλιαΤο ζητημα ειναι αν θα βγει αυτοδυναμος η οχι...
H Ροδινη εξακολουθεί παντως να λογκαρει τακτικα, αν διαβασει αυτά που γραφεις δεν σε βλεπω καλαΗ συγκεκριμενη ητανε πολυ χαλια...πιστεψε με...
H Ροδινη εξακολουθεί παντως να λογκαρει τακτικα, αν διαβασει αυτά που γραφεις δεν σε βλεπω καλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελευταια συνδεση 17.1.2015
Ετσι μενουν τα παιδικα τραυματαΤυπε ευτυχως να λες που μονο την ακουσες, εγω τι να πω που οταν ειδα την θειτσα σκιαχτηκα :o![]()
Α εσυ το προχωρησεs............Δεκα δεκα τα σκαλια οταν εφευγεs???Τυπε ευτυχως να λες που μονο την ακουσες, εγω τι να πω που οταν ειδα την θειτσα σκιαχτηκα :o![]()
Ειναι αυτο που λενε, τρεχεις οσο ποιο γρηγορα μπορεις και πισω δεν κοιταςΑ εσυ το προχωρησεs............Δεκα δεκα τα σκαλια οταν εφευγεs???![]()
![]()
η φωτό που μου στειλες με τα βυζα σου ήταν θολήΕτσι μενουν τα παιδικα τραυματα![]()
Τυπε ευτυχως να λες που μονο την ακουσες, εγω τι να πω που οταν ειδα την θειτσα σκιαχτηκα :o![]()
Εχουμε λινκ????ρε μου εχει μεινει και εμενα ενα ψυχολογικο τραυμα με τις τυπισσες απο αγιους αναργυρους....που σκασανε μυτη 2 ΜΠΑΖΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ 160 κιλα η καθεμια μια κοκκινομαλλα και μια ξανθια....
οτι χειροτερο μου εχει συμβει.....μεγαλο σοκ και απλα τον παιζουνε στο section με τις ανεξαρτητες και γραφουνε οτι να ναι