Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Α τουs ατιμουs.....Δεν φταινε αυτοι....Αυτη τουs ταζει fake τσιμπουκια
η ερι μονο λογια ειναι ρε...η ροζυ κανει και πραξεις
Α τουs ατιμουs.....Δεν φταινε αυτοι....Αυτη τουs ταζει fake τσιμπουκια
Εχω κλεισει για την χρονια...........Απο το 2016 και μετα και με σειρα προτεραιοτηταsΓ' αυτό τον ψαχνουν τον δικο σου??
Νομιζω οτι εχεις λοκάρει το απόρθητο κωλαρακι μου κ σκιαζομαι...τοιχο τοιχο θα παω στο θρενττα περισσοτερα posts παντως πρεπει να παραδεχτουμε οτι τα τραβαει το κωλαρακι της ροζυ και μετα τα βυζομπαλα της ερι...τριτος και καταιδρωμενος ερχεται ο αλεξ
Και ομως η θειτσα ψαχνει κανα ηρωα να την γαμηκει, αλλα απο τι φαινεται ουτε στο μπου. δεν βρισκει αντρα.Α τουs ατιμουs.....Δεν φταινε αυτοι....Αυτη τουs ταζει fake τσιμπουκια
σε ποιον γαλαξία είσαι άραγεαπο erotica live show γυρισα ρε...μου καθονται τζαμπα ακομα και οι πουτανες...κατι τρεχει με την παρτυ μου δεν ξερω...πολυ γοητεια
Νομιζω οτι εχεις λοκάρει το απόρθητο κωλαρακι μου κ σκιαζομαι...τοιχο τοιχο θα παω στο θρεντ
Εγγύηση και με iso η ρουφιάνα!!!η ερι μονο λογια ειναι ρε...η ροζυ κανει και πραξεις
σε ποιον γαλαξία είσαι άραγε
Δυο ειδη εξαφανισθηκαν αποτομα απ την ανθρωπινη αλυσιδα....Οι ηρωεs και οι πριγκηπεsΚαι ομως η θειτσα ψαχνει κανα ηρωα να την γαμηκει, αλλα απο τι φαινεται ουτε στο μπου. δεν βρισκει αντρα.
αν δεν με πιστευεις πηγαινε τωρα και βρες την ζωη και την σιλβινα....και πες τους ο πιτσιρικας ο γαμιας ο κωστας ηρθε και σας ταραξε στο γαμησι...ναι ή όχι ?
εγω τον ειδα που γαμουσε παντως.και του φωναζανε"χυσε κωστα να κανουμε κομποστα"αν δεν με πιστευεις πηγαινε τωρα και βρες την ζωη και την σιλβινα....και πες τους ο πιτσιρικας ο γαμιας ο κωστας ηρθε και σας ταραξε στο γαμησι...ναι ή όχι ?
Τρίο???
Πικρή αλήθεια, θα με κάνεις να σοβαρεψω.... δεν υπάρχουν πλέον οι αντρες οι κλασσικοί!!!!Δυο ειδη εξαφανισθηκαν αποτομα απ την ανθρωπινη αλυσιδα....Οι ηρωεs και οι πριγκηπεs
εγω τον ειδα που γαμουσε παντως.και του φωναζανε"χυσε κωστα να κανουμε κομποστα"
εγω τον ειδα που γαμουσε παντως.και του φωναζανε"χυσε κωστα να κανουμε κομποστα"
Αμα ανταποκρινεσαι οκ!!αυριο πριαμο για τρελα γαμησια...θα ερθει και η ζετα...θελω πολλες γυναικες για να μεινω ικανοποιημενος...
του χώρου η ζωήτην φαγανε ολη την κομποστα σαν καλα κοριτσακια που ειναι...η ζωη μου ειπε να κατεβω και σολωνος αυριο που σπουδαζει νομικη να την ταραξω στο γαμησι μπροστα στον καθηγητη της
Πικρή αλήθεια, θα με κάνεις να σοβαρεψω.... δεν υπάρχουν πλέον οι αντρες οι κλασσικοί!!!!
Πολύ σπανιο ειδος!!!
και μετα θα σου κανει και το σιδερο?την φαγανε ολη την κομποστα σαν καλα κοριτσακια που ειναι...η ζωη μου ειπε να κατεβω και σολωνος αυριο που σπουδαζει νομικη να την ταραξω στο γαμησι μπροστα στον καθηγητη της