The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
χαχαχαχα..
Ν αναμενουμε νεα εμπνευσμενη κριτικη;
Ισως.
χαχαχαχα..
Ν αναμενουμε νεα εμπνευσμενη κριτικη;
Σεις εχετε χιουμορ κ εισθε εξυπνος.
Αδικειτε τον εαυτο σας μ αυτα τα σχολια.
Στ' αρχίδια μας ποιος είναι ο The Saint. Σας γαμάω όλους όσους γράψατε πάνω από 20 φορές σε αυτό το θέμα.
Το είπα και ξεθύμανα.
http://[URL unfurl="true"]www.lions-radio.com/wp-content/uploads/2012/10/Komplex-Therapy-610x250.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Να έχετε υπ΄όψιν σας, ότι και το να προβάλλει κανείς συνεχώς και αδιαλείπτως τα προσόντα του καθώς και να κομπάζει για την τελειότητα κάποιας σχέσης του, είναι κι αυτό μια μορφή κομπλεξισμού . :)
ολο σποντες για τις κατσικουλες μου εισαιΝα έχετε υπ΄όψιν σας, ότι και το να προβάλλει κανείς συνεχώς και αδιαλείπτως τα προσόντα του καθώς και να κομπάζει για την τελειότητα κάποιας σχέσης του, είναι κι αυτό μια μορφή κομπλεξισμού .
ωραιος τζιμυΣτ' αρχίδια μας ποιος είναι ο The Saint. Σας γαμάω όλους όσους γράψατε πάνω από 20 φορές σε αυτό το θέμα.
Το είπα και ξεθύμανα.
ολο σποντες για τις κατσικουλες μου εισαι
Δεν αναιρεί κάτι αυτό ;)Να έχετε υπ΄όψιν σας, ότι και το να προβάλλει κανείς συνεχώς και αδιαλείπτως τα προσόντα του καθώς και να κομπάζει για την τελειότητα κάποιας σχέσης του, είναι κι αυτό μια μορφή κομπλεξισμού .
go west life is peacuful hereΜπα...
Για τον κοκκινοτρίχη τράγο ήταν.
Δεν αναιρεί κάτι αυτό ;)
Μα αυτό κάνουμε λατρείαΚαλως.
Τοτε να πάτε όλοι μαζί σε κάποια αδελφότητα, όπως οι Α.Α. π.χ., και να κάνετε ομαδική θεραπεία.
go west life is peacuful here
Μα αυτό κάνουμε λατρεία
Ποιοι ακριβως??Εις τοιαύτην περίπτωσιν, αλλάξτε αδελφότητα, γιατί δεν βλέπω βελτίωση. Τουναντίον, όσο πάτε, χειροτερεύετε.
Ποιοι ακριβως??
Το δικο σας μυαλο θελω να μαθω που πηγαινειΈλα μου ντε....
Δεν πάει πουθενά το μυαλό σας, ε;