life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Mη ρε συ, τρωμε
Mη ρε συ, τρωμε
Ε καλα....Ειναι αναγκη να γινει αυτο τωρα?????και μετά θα χέσετε αυτό που φάγατε![]()
ειναι ψυχακιας να ξερεις ο μηδας ;)κυκλοθυμικος,κομπλεξικος και ανικανος για διαπροσωπικες σχεσειςΕ καλα....Ειναι αναγκη να γινει αυτο τωρα?????
Αυριο....να ξημερωσει ο Θεοs την μερα, να φτιαξουμε καφε , να γινει η ζυμωσιs κτλ![]()
Απλα εχει ενα..........ιδιοτυπο χιουμορ , οπωs αλλωστε ολοι εμειs οι (αν)εγκεφαλικοι τυποιειναι ψυχακιας να ξερεις ο μηδας ;)κυκλοθυμικος,κομπλεξικος και ανικανος για διαπροσωπικες σχεσεις![]()
ψυχακι ειναιΑπλα εχει ενα..........ιδιοτυπο χιουμορ , οπωs αλλωστε ολοι εμειs οι (αν)εγκεφαλικοι τυποι![]()
Ολοι καλοι ειμαστε......Εννοειται ο τονοs στο -οιψυχακι ειναι![]()
εκτος αυτον.Υπουλο σκουλικι ;)Ολοι καλοι ειμαστε......Εννοειται ο τονοs στο -οι![]()
Εχω την αμυδρα υποψια, οτι δεν τον παs......Περκε??εκτος αυτον.Υπουλο σκουλικι ;)
αδυναμια μου ειναι αληθεια σου λεωΕχω την αμυδρα υποψια, οτι δεν τον παs......Περκε??
αδυναμια μου ειναι αληθεια σου λεω![]()
![]()
![]()
τι να κανω.βρε κουνάβι από νήμα σε νήμα γυρνάς ???
Αφου δεν περιλαμβανει την πιθανότητα να μας γαμησουν μετ' ευτελείας, παλι καλα!!!το 2Πωs την βλεπειs την δουλεια???? Επι Σφυριζα θα γαμωμεν μετ ευτελειαs η θα φιλοσοφωμεν ανευ μαλακιαs ???![]()
![]()
....ακουλουθησεις τα χναρια του πικερ ξαφνικαΠροτιμω την λυση του Σισιεs ....Γιατι δεν λεει τωρα να.......![]()
Απαπαπαπα.........Εχουμε κι ενα κυροs, μια υποληψη στην κενωνια.....ασε που ειμαι χριστιανοs
Μπα,δεν αποκλείει μονο το να δώσεις κώλο, αλλα πολύ περισσότερα τα οποία δεν τηρείς ουτε εσυ, ουτε κανένας μας ;)Ελεγα μηπωs μετραει σαν επιχειρημα...Ε ??
το 2Πωs την βλεπειs την δουλεια???? Επι Σφυριζα θα γαμωμεν μετ ευτελειαs η θα φιλοσοφωμεν ανευ μαλακιαs ???![]()
το 2
Αφου δεν περιλαμβανει την πιθανότητα να μας γαμησουν μετ' ευτελείας, παλι καλα!!!
![]()
![]()